Tak Puas Ke Malam Tadi. Tiba Tiba Tunang Gadis Ni Terbaca Wassap Yang Masuk Kat Fon Dia. Terkejut Gadis Ni Bila Tengok Riak Wajah Tunang Dia Tiba Tiba Berubah. Akhirnya Ini Yang Terjadi.

Aku baru lepas menghabiskan pelajaran master dalam bidang kedoktoran setahun lepas. Alhamdullilah sekarang aku dengan bangganya menjadi seorang doktor.Cita cita aku dari kecil sudah tercapai.Dalam mengejar cita cita aku terlupa usia dah memang perlu kahwin. (24++). Ramai kawan aku cakap aku ada semua wife material.Aku pandai memasak, kemas rumah, suka kanak kanak dan haiwan.Memang ibu […]

Continue Reading

Makwe hairan tetiba jer pakwe ajak naik bukit tapi ada syarat. Pakwe suroh makwe pakai baju kurung. Bila sampai je atas bukit rupa rupanya ini yg pakwe nk buat dekat dia.

“Assalamualaikum. Pertamanya terima kasih admin sebab kongaikan cerita saya yang tak seberapa ni.saya terpanggil untuk kongsi pengalaman sendiri lepas baca kisah ‘Awak sayang ALLAH?’..kisah tersebut lebih kurang sama dengan kisah yang saya alami sendiri. Saya ni dulu memang bertudung.tapi bagai dikatalah ‘tudung tapi telnjng’. baju tu WAJIB sendat, ketat, melekat kalau tak memang saya tak […]

Continue Reading

Suami tergamam bini tak pandai nk meneran sampai koyak bini punya bawah. Bila dh settle suami dtg cium bini dan cakap sesuatu. Terperanjat bini bila suami cakap mcm tuh.

Assalamualaikum semua.Tujuan aku berkongsi cerita di sini supaya aku terus dapat megingati setiap inci kebaikan yang ditaburkan dan setiap tanggungjawab yang di laksanakan tanpa rasa mengeluh. Sedikit ringkasan hubungan aku dan suami. Kami kenal di facebook bulan May 2013. Dia mula approached. Aku ingat malas nak layan sebab aku dalam fasa broken heart. Tapi cara […]

Continue Reading

Bini dia duulu jual gorngggg piisanggggg jer tepi jln. Dpn dpn suami gades nih laki nih direct ckp yg dia penah sentoh dan tido dgn gades nih duulu duulu. Terperanjat suami dan tak sangka ini tindakan suami bila dpt tahu hal itu.

First of all, assalamualaikum. Aku tahu cerita aku pasti akan ada yang kritik. Tapi rasanya penjahat macam aku ni tak ada yang confess . Mostly sasaran je banyak. Aku tak tahu nak mula dari mana. Masa aku umur 16, pengaruh rakan sebaya ni memang kuat. Masa tu, rebut-rebut perempuan ni normal. Bertumbuk depan sekolah. Perempuan […]

Continue Reading

Suami geram bulu mata bini cantek sgt. Melentik dan lebat. Terperanjat suami bila bini tibatiba je nanges sambil merengek lepastuh meneran pukul 3 pagi. Suami jadi hairan. Rupanya nih yg berlaku.

Salam, saya umur 20, isteri pun 20, kiranya kami berkahwin awal umur 18, sebab saya sudah jatuh cinta. Kami kenal since dari zaman sekolah tetapi sekolah berbeza. Saya sekolah lelaki, dia campur perempuan lelaki. Saya pernah berjanji, umur kami 18 saya hendak kahwin dengan dia. Alhamdulillah saya tunaikan janji saya. Hantaran isteri rm5k tapi sebenarnya […]

Continue Reading

Gadiis nih hairan dia fikir abg dia nak tuunjuk sesuatu kt buuku. Tiba tiba ada benda jadi sekelippppppppppp mata kt ruang tamu rumah. Sampai sekarang gadiis nih maseh terasa apa yg abg dia buat kt dia waktu tuh.

Zaman kanak-kanak saya, bagi saya ada waktu gembira dan ada waktu duka… jika mahu diputarkan masa.. tentu saya tak ikut kawan saya main pondok-pondok. Peristiwa pertama yang kena pada saya apabila kawan saya tapi tak rapat sangat sebab dia lelaki dan dia panggil saya, dia tanya saya mahu gula-gula tak? Saya kata okay boleh.. umur […]

Continue Reading

Kecoh Neelofa pakai baju sedondon dengan PU Riz. Akhirnya Neelofa dan PU Riz tampil bongkarkan hubungan mereka. Mengejutkan rupa rupanya ini hubungan mereka selama ini.

Muncul Pakai Sedondon Dengan Neelofa, Ini Jawab PU Riz Keberadaan pelakon dan pendakwah bebas PU Riz di majlis perkahwinan adik Neelofa pada Ahad mencetuvskan spekvlasi warganet. Lebih menghairankan apabila PU Riz tampil mengenakan baju Melayu sedondon dengan keluarga Neelofa. Malah, menerusi Instagram Stories kakak Neelofa, Noor Nabila, kelibat kedua-duanya sedang berbual-bual sempat dirakamkan dan disertakan […]

Continue Reading

Mengejutkan Elly Mazlein tampil jawab persoalan yg dia kehilangan kandungan. Rupa rupanya Elly Mazlein dah mengandung tapi ini yang terjadi dengan kandungan dia.

Pasangan suami isteri iaitu Elly Mazlein dan Cikgu Azlan telah mendirikan rumah tangga pada 18 Januari 2020 dan pengenalan mereka juga telah mendapat perhatian ramai. Sudah pastinya peminat tidak sabar untuk melihat Kak Lina Pom Pom mendapat zuriat hasil perkahwinan bersama Cikgu Azlan. Terbaru, pelakon Kampung People 2 itu mendedahkan kepada Melodi akan berita yang kurang enak didengari. Difahamkan, […]

Continue Reading

Terkini baru je beberapa hari report polis mengejutkan ini kata kata terkini dari Suharnizan. Tergamam Suharnizan bongkarkan sesuatu yg akan buat Eira Aziera terciduk lagi.

Minggu lalu, tindakan undang-undang diambil Pesuruhjaya Sumpah, Suharniizan Md Sidek terhadap Noorazira Pissal atau lebih dikenali sebagai Eiira Aziera menarik tumpuan warganet. Terkini, Suharniizan tampil menjawab perkembangan terkini tentang isu terbabit. Menurut Suharniizan, dia tetap dengan keputusan untuk mengambil tindakan saman sivil terhadap Eiira, 37, walaupun personaliti media sosial itu sudah memohon maaf kerana mengutuk […]

Continue Reading

Heboh bila ada org nampak Puteri Sarah ke Pejabat Agama. Mengejutkan ini jawapan Puteri Sarah bila ditanya wartawan. Sampai macam sekali rupanya hubungan dia dengan Syamsul Yusof sekarang.

DAKW4AN kononnya pelakon Puteri Sarah Liyana hadir ke Pejabat Agama Islam Daerah Gombak pada Jumaat lalu menimbulkan spekvlasi tentang hubungan rumah tangganya dengan pengarah filem Syamsul Yusof sedang berant4kan. Menerusi laporan Harian Metro, Puteri Sarah dilihat mengenakan jubah dan bertudung hitam memasuki bahagian undang-undang keluarga. Puteri Sarah dikatakan hadir ke pejabat berkenaan ditemani seorang wanita dipercayai ibu […]

Continue Reading