Pandai lelaki ni ambil hati sampai dah nak kawin. Mengejutkan bila nak kawin tiba tiba lelaki ni bagi tahu sesuatu buat wanita ini terduduk.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Salam semua, just nak share cerita je nih. Jangan kritik tau. Umur aku dah 27 tahun nih, baru memasuki fasa andartu. Sebenarnya bab jodoh nih aku takde lah nak kisah sangat. Tapi yang membuatkan aku terpikir bila ada org sekeliling aku nih yg pergi bujang bila dah tua, takda org nak jaga […]

Continue Reading

Hanya kerana tiada ank suami nekad untuk ajak madu tinggal satu rumah. Terkedu bila tiba tiba suami suruh isteri tidur bawah. Rupa rupanya bila belakang suami macam ni perangai sebenar isteri kedua.

Foto sekadar hiasan. Hai. Terima kasih kalau publishkan cerita ni. Aku suri rumah sepenuh masa. Baru 3 tahun mendirikan rumahtangga. Aku kahwin masa umur 20 tahun. Suami pilihan keluarga yang di anggap pelindung yang terbaik untuk aku. Suami umur 34 tahun. Dia tak pernah tolak permintaan aku. Aku dengan dia bahagia je. Aku masakkan untuk […]

Continue Reading

Geli dengan isteri gara gara badan bau busuk dan berlemak lepas habis pantang. Suami sampai sanggup cari perempuan lain. Akhirnya apa yang jadi pada isteri buat suami menyesal seumur hidup.

Assalamualaikum admin dan warga krt mohon hide kan profil anak sedara saya sebab saya tak ada facebook. Saya berumur 35 tahun. Saya berkenalan dengan seorang perempuan. Anak angkat pak sedara saya. Dia seorang anak yatim piatu. Seorang wanita yang cantik dan solehah. Kami kenal dari kecil. Dulu perasaan hanya sekadar kawan namun tiba2 perasaan cinta […]

Continue Reading

Kakak kerja jururawat bila shift malam suami nekad tidur bilik adik ipar. Sampai la satu hari ini yang terjadi pada adik ipar buat dia terkedu. Rupa rupanya bila isteri kerja ini yang suami lakukan di rumah.

Asalamualaikum admin dan warga krt, disini saya nak kongsikan kisah saya tapi tolong jgn kritik kerana saya sudah bertaubat dan saya yakin Allah akan mengampunkan umatnya yang benar2 bertaubat. Disini saya nak bercerita tentang kisah hidup saya untuk dijadikan pengajaran kepada semua warga krt, semoga anda semua mengambil ikhtibar daripada kisah hidup saya. Nama saya […]

Continue Reading

Wanita ini terlelap lepas sarapan tiba tiba terasa macam diperhatikan. Mengejutkan bila dia bangun tengok bapak mertua tengah intai dari pintu. Akhirnya ini yang terjadi buat wanita ini terkedu.

Salam admin. Mohon siarkan. Aku sebenarnya serba salah nak meluah. Fil aku bukanlah seorang yang waras. Dia dah jadi dari beberapa tahun yang lepas. First time aku jumpa dengan fil. Lepas pada perkahwinan. Dan aku memang sedia maklum tentang keadaan fil. Fil aku ada sebut, eh macam kenal la. Teman berasmara i sebelum ni kan? […]

Continue Reading

Lelaki ni nekad bernaikan diri bawa kekasih check in hotel malam tu. Tiba tiba lepas kejadian malam tu ini yang jadi pada lelaki ini buat dia menyesal seumur hidup.

Foto sekadar hiasan. Masa zaman remaja, aku sering memberontak sebab selalu dikongkong. Di rumah ibu bapa kongkong. Di sekolah lagi teruk, asrama penuh. “Patutnya ada TV di asrama, barulah fikiran terbuka”, aku zahirkan rasa tidak puas hati aku kepada rakan aku. Saat ditunggu tunggu akhirnya tiba, aku dapat tawaran melanjutkan pelajaran ke sebuah universiti yang […]

Continue Reading

Mengejutkan isteri tiba tiba luahkan dia dah lama tak tahan gara gara suami bagi servis tak best. Akhirnya malam tu suami nekad untuk bagi yang terbaik sampai isteri terdiam.

Aku ingin cerita kisah hidup ini biar jadi pedoman buat semua dari aku tak tahu apa time bujang sehingga lah ke alam perkahwinan.Korang baca lah sampai semoga ini menjadi pedoman buat semua. Memang dulu aku jahil tentang solat. Sebab dari kecil mak bapak aku tak tekankan tentang solat. Aku belajar tentang solat sewaktu di sekolah. […]

Continue Reading

Pelik sebelum kahwin isteri bertudung labuh tapi belum sampai 7 bulan kahwin isteri dah bersalin. Mengejutkan lepas 3 hari kahwin tiba tiba isteri tanggalkan tudung. Rupa rupanya ini punca buat suami terkedu.

Bila orang tengok isteri aku ini baik, bertudung labuh seperti ustazah tetapi, belum sampai 7 bulan berkahwin, dah beranak. Senang cakap, aku ini menjadi pak sanggup. Aku tinggalkan dia selama 3 hari untuk beri ruang diri aku berfikir. Tudung besar dia hanya untuk berlakon sahaja. Demi ibunya, aku terima dia seadanya. Aku tak nak tahu […]

Continue Reading

Lelaki ini nekad untuk kahwin dengan bekas isteri kawan baik sendiri hanya kerana kesian. Mengejutkan bila satu malam kena goda dengan kekasih tiba tiba isteri ada depan pintu. Akhirnya isteri nekad untuk buat sesuatu sampai suami menyesal.

Assalamualaikum semua. Aku tak pandai sangat nak bercerita, harap korang dapat something dari confession aku ni. Aku tak tahu cabang mana aku nak luah, memandangkan isteri aku pon suka baca cerita kat page ni (aku suka mengintai kalau nampak dia tengok fon sampai tak berkelip), aku harap dia ada terbaca la. Yang mana tahu kisah […]

Continue Reading

Nekad untuk tinggal dengan mertua gara gara suami tak mampu untuk menyewa. Terkedu bila dah tinggal dengan mertua kakak ipar pula sanggup ambil kesempatan.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Assalamualaikum semua, saya tinggal rumah Mak mertua, dalam rumah ada adik suami, memang nak keluar bilik kena pakai tudunglah hari-hari, hari-hari saya rasa macam duduk Kat rumah orang, ada yang sama macam saya tak? Hehee… tak apalah jalani je hidup ni, nak menyewa gaji suami Tak cukup, terima aje lah.. ok sambung. […]

Continue Reading