Suami terkejut bila pukul 2 pagi tengah sedap duk makan bini tiba tiba bangun dari meja gigit telinga suami. Suami terkedu bila tahu puncanya.

Aku tak ada masalah rumah tangga sangat. Tapi ia lebih kepada rajuk bini yang tak berpenghujung & bini buat sesuatu terhadap jiwa batin aku sbb pr0tes. Usia perkahwinan aku hampir 4 tahun dan ada seorang anak lelaki yang baru cekap bertatih. Aku kakitangan swasta & bini suri rumah. Rajuk bini bermula 3 bulan lepas. Aku […]

Continue Reading

Mula mula hanya buat benda terkutuk dlm kereta sewa sampai lah satu hari berani untuk check in hotel sama sama. Sehingga lah satu hari ini yang terjadi pada gadis ini.

Salam admin. Saya nak berkongsi cerita utk followers page ni untuk dijadikan teladan dan pengajaran. Confession ini agak panjang namun saya harap sudilah admin approve confession saya ini. Saya mengenali H pada pertengahan tahun 1999, di mana kami adalah classmate di satu kolej. H muda dari saya 2 tahun, kerana dia lepas SPM terus masuk […]

Continue Reading

Suami bosan sebab isteri ddk jauh. Bila malam pula isteri tidur awal. Suami sampai nekad untuk chat perempuan lain setiap malam. Niat nak test market tapi akhirnya ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku Tina duduk di KL. Berumur lewat 20an. Terima kasih sudi share confession aku ni. Aku harap apa yang aku share ni mendapat manfaat hendakNya. Aku mulakan dengan background aku dulu. Aku wanita bekerjaya dan alhamdulillah rezeki sentiasa Allah beri walaupun aku start daripada bawah. Aku baru je putus tunang tahun […]

Continue Reading

Bukaan bawah dah buka sampai 4cm tapi bayi masih tak nak keluar. Keluarga dah ikhtiar macam macam sampai buat solat hajat pun masih tak keluar. Rupanya ini puncanya.

Doktor dah risau sebab bayi tak keluar lagi, seperti ada sesuatu yang menahan. Diazan, tak keluar, dibaca yasin tak keluar juga, dibuat solat hajat tak keluar… Rupa-rupanya sebelum ini dia ada melakukan suatu perkara….. Apa yang saya buat, semuanya salah. Apa yang saya ada, habis semua nak lebih dari saya sedangkan saya tak bekerja. Saya […]

Continue Reading

Pelik dia lagi sanggup bermalam dengan binatang dari isteri sendiri. Bila isteri dah ada rupa dan berduit bekas suami terhegeh nk isteri semula. Akhirnya ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. Kalau janda yang cantik cantik, mesti orang mengata. Masa ade suami selekeh, dah jadi janda baru pandai nak melawa. Laki dah lari, baru terhegeh hegeh cari gincu. Saya nak share satu story client lama saya (atas izin) During hearing case (anak dia), saya kagum sangat. Usia dah hampir separuh abad tapi body […]

Continue Reading

Bersungguh wanita ni minta nak bljar. Lelaki ni nekad check ws isteri sendiri akhirnya kantoi dia chat dengan laki lain masa thn last pjj. Terduduk suami bila alasan yang isteri bagi memang tak masuk akal.

Assalamualaikum semua. Terima kasih kerana ingin membaca luahan ini. Luahan ini pendek sahaja. Baca sampai habis dan ambil pengajaran daripada cerita sy. Saya seorang suami tidak setia yang kini menerima kifarah Allah setelah saya benar2 bertaubat! Julai ini, genaplah 18 tahun usia perkahwinan saya. Saya bernikah ketika berusia 20 thn manakala isteri 17 thn. Isteri […]

Continue Reading

Baru masuk kerja boss sengaja bagi kerja lebih pada gadis ni malam tu. Rancangannya hampir menjadi. Terkedu bila tiba tiba gadis tu datang dan bagi sesuatu buat dia tergamam.

Lelaki ni boss pada satu syarikat ni. Satu hari ada sorang gadis baru masuk kerja sabagai staff baru. Dia bagi kerja yang banyak kat gadis tu supaya gadis tu boleh stay lama dekat office. Rancangannya hampir menjadi tapi tiba tiba gadis tu datang bagi dia sesuatu yang membuatkan dia terkejut dan tergamam. Ceritanya begini.. aku […]

Continue Reading

Masa kat labour room wanita ni meraung kat doktor yang dia dah jadi janda. Suami pula selamba je bercinta dengan perempuan lain masa isteri tahan sakit nak bersalin. Akhirnya ini yang terjadi buat isteri terkedu.

Namun, bapa kepada dua orang anak istimewa ini tetap bersemangat membesarkan anak anak biarpun banyak cabaran dan dugaan yang terpaksa ditempuh. Jika ada suami sebegini, pasti ramai isteri yang meloncat gembira. Walau begitu, tidak semua orang punyai nasib yang sama. Ada antara kita padangnya berbeza beza. Begitulah yang dikongsikan oleh seorang wanita ini berkenaan kisah […]

Continue Reading

Gadis ini mengaku dah banyak kali buat benda terkutuk. Sampai tingkatan 4 tiba tiba dia mengandung. Akhirnya ini yang berlaku buat dia menyesal seumur hidup.

Kita sering mendengar berbagai kisah yang melibatkan remaja sekolah yang rosak akhlaknya akibat kedegilan sendiri, malah selepas mereka terlanjur dengan perbuatan terkutuk itu, bayi yang dikandung dan tidak berdosa itu dibuang begitu sahaja tanpa rasa bersalah. Namun, mungkin ramai yang tidak pernah tahu tentang remaja-remaja yang didapati telah terlanjur sehingga melahirkan anak mempunyai keinginan untuk […]

Continue Reading

Terduduk wanita ini bila bayi kembar hilang dalam kandungan lepas bidan lampir ni usap perut wanita ini. Mengejutkan rupa rupanya dia dah dikendurikan.

Terduduk wanita ini bila bayi kembar hilang dalam kandungan lepas bidan mak lampir ni usap perut. Mengejutkan rupa rupanya ini puncanya. Gambar sekadar hiasan. Assalamulaikum. 4/2011 tahun yang amat bermakna untuk diri aku. ye la rezeki bertimpa timpa. dapat keje tetap dan disahkan “twin pregnancy”. Aku bukan jenis upload UPT kat FB. canang baby bumb, […]

Continue Reading