Hairan pakwe ajak duduk serumah. Padahal lagi beberapa hari je lagi nk nikah. Mengejutkan lepas je nikah bini dikerjakan hari hari. Satu hari bila bini period ini yg suami buat kt bini.

Assalamualaikum… Tahun ini tahun ke 5 aku berkahwin buat yang kali kedua… Maknanya dah 10 tahun aku bebas… Allah je tahu perasaan aku lepas ex aku jatuhkan talak. Abang aku, mak aku dan ayah aku yang teman aku di mahkamah menangis kesyukuran… Syukur mereka dapat anak mereka semula… Aku anak perempuan tunggal dalam lima adik […]

Continue Reading

Wanita nih dlm wad tapi boyfriend dia selamber je boleh pegi holiday dgn EX siap tidur sebantal. Tetiba boyfriend dia lakukan sesuatu yg buat dia tergamam. Terkedu bila dpt tau siapa boyfriend dia yg sebenar.

Foto sekadar hiasan. Semalam aku ada terbaca artikel ‘Allah Uji Apa Yang Kita Sayang’ by Esya. Kisah dia ni sama macam dengan kawan aku yang aku namakan sebagai Balqis. Kawan baik aku. Kawan aku yang masih di fasa melayan kecewa yang aku harap akan berakhir dengan cepat walaupun aku tahu mustahil. Balqis pernah bertunang dengan […]

Continue Reading

Suami ckp bini kolot sbb bini tk bagi suami mandi dgn anknya yg berumur lima belas tahon. Terperanjat bini bila bini bangon dari tido dia tgk suami tiido sambil peluuk dan pegaang sesuatu pada badan anknya. Rupa rupanya ini yg suami lakukan.

Anak-anak yang telah akil baligh atau telah mencapai usia 10 tahun, tidak boleh tidur bersama ibu atau bapa. Hal ini demi menjaga kemaluan dan menjauhkan diri dari ftnah. SAYA seorang isteri dan ibu kepada tiga orang anak. Anak perempuan (sulung) berusia 15 tahun, dibawahnya anak lelaki berusia 11 tahun dan anak bongsu lelaki berusia 7 tahun. Alhamdulillah […]

Continue Reading

Kakak terperanjat bila adk laki kandong sendiri kantoi amek rakaman dan intai dia tgh mandi dan tukar baju. Kakak cepat cepat bagitau ibu. Tapi reaksi ibu buat kakak terkejot.

Foto sekadar hiasan. Pentingnya Batas Pergaulan Antara Adik-Beradik. Assalamualaikum, saya rasa dari tajuk pun dah boleh agak apa yang saya nak cerita hari ni. Cerita saya ni boleh dikira sebagai membuka aib tapi saya harap supaya ibu bapa yang ada anak anak kecil boleh ambil iktibar dari cerita saya ni. Okay kita mulakan, apa yang […]

Continue Reading

Mama terperanjat masa ketokkkk pintu toilet kantoiiiii tengok abg dgnnn adek dlm tuh. Mamaa teros sergah abg. Terkejot dgn apa yg abg cuba buat kat adek.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ […]

Continue Reading

Hairannnn bini senyap senyap bangonnnn ke toilet kol dua pagi. Laki acah acah tido sebab nak tgk apa bini dia buat. Tergamam laki bila intai tgk apa yg bini dia buat dlm toilet. Sampai mcm tu sekali bini dia buat.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Hye krt…Aku pinjam fb kawan sebab aku tiada fb.. Hide profile ye..Macam ni.. Apa perasaan korang dapat bini yang rasa dia ni seorang yang bujang.. Tak mengaku diri tu dah berkahwin.. Selama ini,, aku hormat dia sebagai seorang isteri tapi dia langsung tak hormat aku sebagai suami.. Aku biarkan dia leka dengan […]

Continue Reading

Tergamam mak baagi bapakkkk mkn nasik dgn susu basi. Lepastu mak biarkan bapakkkkk yg tgh saketttttt sorang2 je kat rumah dan mak selamber je keluarrrr dgn pakaian yg menggoda. Terkejut akhirnya kantoi punca mak suka sangat kalau bapak pergi dulu.

Aku menulis ini kerana teringatkan abah. Abah yang sudah lama pergi namun dalam jaga dan tidurku selalu terkenangkan abah. Rasa berdosa, dan bersalah kepada abah tidak pernah padam. “Abah ampun dosa-dosa kami anakmu, dan isteri mu, juga.” Kami enam beradik, empat lelaki dan dua perempuan. Di mana salahnya abah, keenam-enam anaknya ‘benci’ kepadanya. Maaf perkataan […]

Continue Reading

Hilang tiga sahabat serentak. Gadis ini muatnaik apa yg berlaku dlm group wassap sehari sebelum kejadian 4 gadis tertidur dalam kereta. Rupa rupanya ini yang terjadi sebelum kejadian itu berlaku.

“SAYA terduduk dan terus menangis. Langsung tak menjangka kehilangan tiga sahabat baik serentak.” Demikian kata rakan baik kepada tiga sahabat yang pergi menghadap illahi pada Khamis, akibat sesak nafas selepas dipercayai mengalami keracunan karbon monoksida. Wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Syazana itu berkata, dia menerima perkhabaran duka itu pada pagi Khamis ketika sedang bersiap-siap untuk […]

Continue Reading

Tunang terkedu dan sedih. Tak sangka ini pesanan terakhir gadis yg pergi menghadap illahi disebabkan tidur dalam kereta kepada tunangnya.

Tiga daripada empat orang gadis telah disahkan pergi menghadap illahi selepas dipercayai sesak nafas akibat terhidu karbon monoksida selepas ditemui tidak sedarkan diri di kawasan parkir sebuah stesen minyak di Sama Gagah di Lebuh Raya Utara Selatan arah utara pada 16 September 2020 yang lalu.Terbaru, ibu kepada Sharifah Fariesha iaitu Hasnida Hassan menceritakan bahawa anak […]

Continue Reading

Kakak sering pakai seluar yg ketat sendat sampai nampak celah celah. Tapi terkejut bila dia nk nikahhhhhhhh mama mmg tk kesah dan tk amek perduli lansung. Rupa rupanya ini punca.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading