Siap tunjuk set kelengkapan bilik air. Ternyata kapsyen yang dibuat Anju raih perhatian ramai

Artis

Lazimlah ke mana sahaja kita pergi tak kisah dalam mahupun luar negara, amatlah sukar untuk melihat tandas selain dari warna putih. Namun begitu, lain pula kisahnya bila Zarina Anjoulie berkongsi cerita. Zarina atau lebih gemar dipanggil Anju berkongsi set kelengkapan bilik airnya yang berwarna emas termasuklah jamban, sinki dan paip. Jelasnya  “Tak Anju  la kalau tak over.  Jamban gold uoalsssss with matching sink and pipe” di ruangan kapsyen.

Dapat dilihat banyak komen dari warganet susulan perkongsian itu dibuat. Ramai mengetahui betapa Anju seorang yang aktif berinteraksi dengan para pengikut di media sosialnya yang mana kirimannya banyak berkaitan dengan pemasaran perniagaan yang dijalankan. Mungkin set bilik ini merupakan penghargaan kepada dirinya sendiri. Maklumlah, kita dah penat bekerja keras mencari duit, maka sekali-sekali perlu juga  beri hadiah kepada diri sendiri sebagai hasil penat lelah.

Bekas Pembantu Peribadi Aliff Syukri Sindir Khabar Baru Anju. Ini Respon Anju Lepas Dapat Tahu Dan Ini Respon Melati Lepas Anju Balas

Dikhabarkan baru baru ini, Zarina Anjoulie atau lebih gemar disapa Anju melalui IGnya telah menyelar tidakan bekas pembantu peribadi Dato ALiff Syukri iaitu Melati Abd Ghanu yang sebelum ini tampil berani memerli Anju menerusi IG.Dapat dilihat, Melati memerli Anju selepas sahaja pelakon itu membuat pengakuan sudah merujuk semula dengan bekas suaminya, Eilyas Azhar. Berdasaekan perkongsian terbaru Anju, dia tidak teragak agak untuk ambil tindakan undang undang terhadap Melati yang bertindak memadam hantaran tersebut.

Kata Anju, “Sis, miskin buat cara miskin sis sebab kalau surat saman dah sampai kat (dekat) kau sekali lagi muka kau puct nak nangis aku kejekan” Melihat laman Insta-story Melati dia akui tidak berasa gentar dengan segala kritikan orang lain kerana hanya menggunakan akaun Instagram sendiri untuk memuatnaik sebarang luahan peribadi.

Tambahan pula, Melati turut berkongsi tangkap layar hantaran pengikut Zarina yang memintanya untuk berhenti memerl1 pelakon itu dan hanya fokus pada perniagaan berged1l yang diusahakannya. Tetapi bagi Melati,dia tidak takut pada sesiapa dan hanya percaya dan takut pada Allah SWT.“Dik ko ni macam takde Allah lak (pula). Rezeki dari Allah bukan dari sesiapa dik. Akak takut Allah je” tulis Melati

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Simplehijab dan Apam Pink Media

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Baru Je Rujuk Semula Dengan Suami. Anju Kongsikan Berita Gembira Dah Hamil Lepas 5 Tahun Penantian. Rupa Rupanya Ini Cerita Sebenar Buat Warganet Terkedu.

Lepas hampir 6 bulan mendirikan rumahtangga, Pelakon Zarina Anjoulie kongsikan berita gembira buat ramai yang teruja. Walaupun baru-baru ini dia telah berpisah, namun dengan jodoh yang masih ada beliau kembali bersama dengan suaminya.

Sebelum ni Anju dedahkan pernah mengalami kegugran gara gara suntikan “filler” untuk besarkan buah dada. Namun dua jam yang lepas di laman instagram Anju terdapat satu berita gembira. ABANG! SAYANG DAH PREGN4NT . “Ya Allah, tak sangka selepas penantian 5 tahun akhirnya DOUBLE LINE. Dengan Izin Allah, berjaya bersama @maduajaib.my” Mona, Damansara.

KOMEN WARGANET:

Apa yang disangka rupanya-rupanya bukan Anju yang pregn4nt.. Anju sekadar berkongsi hasil dari madu ajaib yang sahabatnya makan.. Apapun, Semoga segalanya dipermudahkan untuk Anju dan dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Apam Pink Media

Sumber : http://www.mediaviral.bbn.my/

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Memang Stok Biawak Hidup. Lepas Je Berpisah Dengan Suami Zarina Anjoulie Dedahkan Banyak Dapat Mesej Berbaur Tak Senonoh. Terkedu Sampai Ada Yang Mesej Cakap Macam Ni.

Pelakon, usahawan dan selebriti media sosial, Zarina Anjoulie Lavocah terus ‘dihujani’ dengan mesej berbaur tak senonoh daripada individu tidak dikenali. Perkara itu didedahkan Zarina atau lebih mesra disapa Anju di Instagramnya baru-baru ini.

Menerusi posting tersebut Zarina memuat naik beberapa mesej diterima oleh seorang lelaki. Antara mesej tersebut memaparkan lelaki berkenaan cuba mengajak Anju untuk berkahwin. Pada masa sama, lelaki itu turut menghantar beberapa mesej berbaur tak senonoh. “Salam, Zarina kahwin dengan i nak,” antara mesej berkenaan.

Bengang dengan perbuatan tersebut, Anju menggelar lelaki tersebut sebagai ‘biawak hidup’. “Ni memang stok biawak hidup duduk rumah nak bini bela lepas tu mesej DM semua perempuan,” katanya pada posting berkenaan.

Menerusi ruang komen, rata-rata warganet menempelak tindakan lelaki berkenaan yang disifatkan sebagai kurang ajar. Untuk rekod, Anju sebelum ini pernah menerima mesej tidak senonoh yang cuba menjadikannya sebagai ‘sugar mummy’. Jelas Anju, dia tidak faham dengan masalah budak sekarang yang malas bekerja sebaliknya lebih suka untuk cari jalan mudah.

Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

SUmber : Gempak

Sibuk Nak Isteri Yang Pakai Tudung Tapi Tangan Duk Add Bini Orang. Lama Menyepi Tiba Tiba Zarina Anjoulie Bersuara Buat Ramai Yang Terkedu.

Perkongsian terbaru pelakon, Zarina AnjouIie di Instagram beliau berhubung masalah melibatkan hal rumahtangga menarik perhatian ramai. Apatah lagi dengan dirinya baru sahaja berpisah minggu lalu, ramai pengikut Zarina terutama golongan wanita bersetuju dengan apa yang diperkatakan pelakon Anak Pontnak itu.

” Lagi satu masalah dengan laki ini dia nak isteri pakai tudung, tapi suaminya sendiri tak solat. ” Nak isteri pakai tudung tangannya dok add add bini orang kat Instagram. ” Haa ini semua contoh la yang kenalan-kenalan saya kongsi, macam-macam cerita diorang share dan seram dengar.

Tiada kena mengena dengan bekas suami Zarina. Bagaimanapun, dalam masa sama Zarina turut menjelaskan apa yang beliau kongsi itu tidak ada kena mengena dengannya atau dengan kisah perpisahannya sebelum ini. ” Tak ada kena dengan aku pun, ex2 (bekas-bekas suami) aku baik-baik cuma ye la takde jodoh. Lain orang lain pengalaman, tapi tak semua ada juga Anju dengar yang jaga isteri dengan baik.

” Pastu bila dah pisah si isteri jugak kena chop jhat, macam biasa la.. Salam dan selamat pagi. ” Take note: bukan semua, tapi dalam 10 insyaAllah 4 tu tak lari laa,” tulis Zarina. Sementara itu, merujuk kepada artikel yang dikongsikan oleh Zarina itu sebenarnya adalah perkongsian seorang individu di Facebook yang telah meraih 2.5k ‘shares’.

Individu itu menulis tentang kebahagiaan rumahtangga yang menuntut tanggungjawab besar seorang suami. ” Nak isteri yang solehah, tapi diri sendiri tak diajar dan dibentuk menjadi soleh…Maka nanti, apabila berkahwin, adakah segalanya yang baik itu perlu datang dr isteri sahaja…?

”Isteri kena taat, isteri kena patuh, isteri nk kluar kena mintak izin, isteri kena tunaikan tanggungjawab, isteri kena layan suami…bagaimana pula dgn suami? Ini yang menjadi punca masalah segelintir pasangan pd hari ini…

” Isteri dah buat segala tanggungjawab dia, isteri dah tunai segala kewajipan dia, isteri layan suami elok2, isteri buat serba serbi tip top and end up, masih ada isteri yang tidak diberi dgn nafkah wajib dan layanan setimpal dari suami…

” Yang berusaha ke arah solehah tu, isteri…yang xnak buat dosa tu, isteri…yg buat terbaik utk hubungan tu, isteri… ” Terhenti usaha isteri utk menjadi solehah bila dpt suami yang selalu menguji… ” Pokok pangkalnya, dalam mengharapkan untuk dapat seorang isteri yang solehah, kita patut usaha menjadi soleh…kita patut solat tanpa perlu disuruh atau diingatkan…

” Kita patut bg nafkah tanpa perlu diminta atau dituntut…kita patut tunai tanggungjawab dan kewajipan kita sebagai seorang suami bilamana seorang isteri tu juga menunaikan tanggungjawab dan kewajipan dia… ” Suami itu pemimpin, suami akan ditanya utk setiap apa yang dipimpinnya…kita pimpin anak-anak kita, isteri kita… ” Untuk memimpin mereka, kita perlu faham tuntutan agama…agama tak menuntut hanya isteri yang perlu jadi solehah utk masuk syurga… ” Suami juga perlu jadi soleh utk masuk ke dlm Syurga…” tulisnya.

‘Aku tak lapar jntanlah’- Zarina Anjoulie

“Aku tak lapar jantan, aku gembira dengan hidup aku dengan keluarga aku,” kata pelakon sensasi Zarina Anjoulie, 34, mengenai tindakan beberapa remaja lelaki yang mahu menjadikannya sebagai ‘sugar mummy’ selepas dia kembali bergelar ibu tunggal, baru-baru ini.

Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul menerusi Instagram Story mendakwa dia menerima mesej peribadi (DM) daripada beberapa remaja yang menyatakan hasrat mereka itu. “Ada beberapa budak muda mesej Instagram saya dengan harapan nak saya jadi ‘sugar mummy’? ‘Like seriously’?” katanya.

Menurutnya, mereka memberikannya gambar dan memaklumkan mahu mengenali serta ‘menggtal’ dengannya. “Mana ibu bapa awak? Suruh mereka tanggung awak dulu ya. Saya bukan emak awak dan awak bukan anak saya untuk saya tanggung.

“Saya tak faham dengan budak-budak zaman sekarang yang malas nak kerja dan selalu cari jalan mudah untuk hidup senang,” katanya. Sebagai wanita yang sudah melalui dua episod perkahwinan, Zarina yang bakal membintangi filem Hantu Kuat Ketawa arahan Mawi mengakui tidak terdesak dalam hidupnya.

“Hanya tiga lelaki dalam hidup saya berhak mendapat duit saya iaitu ayah, adik dan anak saya. Itu sahaja,” katanya. Baru-baru ini, Zarina berpisah dengan Eilyas Azhar yang dikahwini pada 17 Julai tahun lalu. Sebelum itu, dia pernah mendirikan rumah tangga dengan jejaka dari Brunei pada 2015, namun bercer4i pada Disember 2016. Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan anak lelaki, Awangku Gabriel Martin Ezra.

Sumber:IG Zarina dan Firdaus Shakirin

Dikatakan Pakaian Makin Jadi Perhatian Warganet Lepas Dah Bergelar Janda Ni. Sekali Zarina Anjoulie Tampil Jawab Dakwaan Tersebut Buat Warganet Terkedu.

Mungkin diasak dengan pelbagai komen kurang manis, Zarina ataupun Anju tampil menyangkal dakwaan tersebut selain mengkritik pihak yang mengatakan semakin menjolok mata selepas bergelar janda. “Itu pun orang tak senang eh, bagi la Anju happy sikit, daripada terkinja-kinja mesej suami orang. Hidup kita ni masing-masing lah, kalau dah lepas pisah apa salahnya Anju nak happy-happy sikit.”

Jelas wanita itu lagi, tidak semestinya dia perlu meratapi nasib dan terus hidup miskin setelah kembali hidup sendiri. “Anju nak guna masa ni untuk cari duit, senangkan keluarga dan anak. Anju tak mahu jadi janda miskin lepas tu terkinja-kinja mesej suami orang.”

Anju juga bersyukur dengan peluang yang mengetuk pintu rezekinya apabila dia berkongsi bakal membintangi sebuah filem tak lama lagi selain dilantik sebagai duta produk. “Tuhan tu maha adil, semua tu rezeki yang tiba-tiba je muncul. Alhamdulillah.” Yang penting, Anju puas hati dengan kehidupannya. Betul tak?

sumber : gempak

Lepas Zarina Anjoulie Sahkan Dah Berpisah Dengan Suami. Sekali Azza Elite Selamba Je Boleh Komen Sesuatu Buat Ramai Tak Sangka.

” Ya, benar saya telah berpisah. Saya tiada niat pun hendak kecoh.” Itu pengakuan pelakon kntroversi Zarina Anjoulie yang tiba-tiba mengesahkan sudah berpisah dengan suaminya, Eilyas Azhar, hari ini yang hangat diperkatakan ramai.

Siapa sangka, Zarina dan suami hanya bertahan selama enam bulan melayari bahtera rumahtngga. Menurut Zarina atau lebih dikenali sebagai Anju, rumah tangga yang dibina pada 17 Julai tahun lalu itu berakhir kerana sudah tiada persefahaman antara mereka.

” Sebenarnya tidak ada apa-apa perkara buruk pun yang berlaku, cuma saya rasa kami sudah tidak lagi sehaluan. ”Jadi, saya rasa itu (berpisah) adalah pilihan terbaik. Terima kasih pada sesiapa yang menghubungi saya tentang hal ini. Saya rasa sangat terharu,” katanya dalam video tersebut.

Anju bagaimanapun tidak memperincikan lebih lanjut tentang tarikh dan punca berlakunya perpisahan tersebut. Ujar pemilik nama sebenar Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul itu lagi, perpisahan merupakan keputusan terbaik untuk mereka. Kini, dia mahu lebih fokus terhadap keluarganya.

“Sekarang saya akan fokus terhadap kerja, keluarga dan anak saya. ” Sudah bertahun-tahun saya duduk seorang (ibu tunggal). Selepas ini saya akan gunakan masa yang ada untuk bersama keluarga,” katanya. Terdahulu Anju mencetuskan tanda tanya ramai apabila memberi bayangan tentang status perkahwinan dengan bekas suaminya selepas memuat naik satu hantaran menyatakan rasa syukur dan mengumumkan dirinya telah berpisah dengan lelaki tersebut.

Reaksi warganet dan rakan artis termasuk Azza Elite

Sementara itu menerusi ruangan komen, rata-rata warganet dan pengikut Zarina di Instagram memberikan kata-kata semangat kepadanya meskipun berasa kecewa dengan perpisahan itu. Ini kerana ramai yang suka melihat hubungan Zarina dengan suaminya serta merasakan mereka pasangan yang saling melengkapi.

Selain warganet, rakan artis turut tinggalkan komen memberikan sokongan kepada Zarina, antaranya adalah penyanyi Azza Elite. ” Always untuk anjoue..” tulis Azza Elite. Reaksi Azza itu bagaimapun mendapat respon balas dari warganet lain yang seakan memperkecilkan sokongan Azza terhadap Zarina.

Ia mendorong Azza memberikan penjelasannya. ” Alhamdulillah Allah tau dik . Akak maafkan kamu. Aku tulis sebab Anjoue ni banyak tolong Aku .. takpe lah mungkin ko tak kenal aku .. tak mahu gado pun dengan ko . Tak dapat apa. So moh le kita asar.. Ayuh,” balas Azza.

Terdahulu, Zarina yang juga merupakan pelakon Anak Pontianak itu mengesahkan perpisahan tersebut menerusi sebuah hantaran video dalam Instagramnya selepas menerima banyak pertanyaan daripada pelbagai pihak berhubung status ‘berpisah’ yang dikongsikannya pagi tadi.

Sebelum ini, Anju pernah mendirikan rumah tangga dengan seorang lelaki berasal dari Brunei pada 2015 tetapi berpisah pada Disember 2016. Dalam perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Awangku Gabriel Martin Ezra yang kini berusia lima tahun.

Sumber:k0smo dan IG Zarina via Asiakini

Perkahwinan Hanya Tahan Selama 6 Bulan Je. Lepas Jadi Perbualan Hangat Warganet Akhirnya Zarina Anjoulie Tampil Bongkarkan Punca Sebenar Dia Berpisah Dengan Suami.

SELEPAS enam bulan mendirikan rumah tangga, pelakon Zarina Anjoulie mengumumkan bahawa perkahwinannya dengan Eilyas Azhar sudah berakhir. Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul mengesahkan perkara tersebut pada Rabu dan menganggap ia merupakan hari yang terbaik dalam hidupnya.

Malah, pelakon berusia 34 tahun ini juga meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada Eilyas atau lebih dikenali sebagai Yas. “Alhamdulillah, yay aku dah pisah. Best day of my life… Alhamdullilah terima kasih Yas,” tulis Zarina.

Zarina berkongsi berita tersebut menerusi laman Instagram miliknya namun tidak memberi maklumat lebih lanjut mengenai perpisahan mereka. Aktres tersebut juga memilih untuk menutup ruang komen di perkongsian tersebut.

ANJU TAMPIL JELASKAN SEBAB KENAPA DIA BERPISAH

Zarina Anjoulie telah memuat naik 1 video di laman instagram beliau untuk menjelaskan sebab kenapa dia telah berpisah dengan suami. Menurut Zarina, sebab utama adalah kerana mereka sudah tiada persefahaman lagi. Apa yang terjadi adalah persetujuan antara Zarina dan suami.

“Thank u so much for your support guys but ini adalah yg terbaik Buat anju sekarang , takde apa2 yg buruk jadi pun it’s just what’s best for me” – Zarina Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://www.awatttsyeikhh.com/anjujelas11/

Baru Sahaja Akui Hamil Beberapa Bulan Yang Lalu. Zarina Anjoulie Dedahkan Dia Alami Kehilangan Kandungan Dan Ada Benda Yang Dia Kena Buang Di Bahagian Payudara

Sejak dari Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) dahulu, nama pelakon Zarina Anjoulie Lavocah menjadi sebutan ramai susulan daripada kerja amal yang dilakukan. Walaupun bersuara lantang namun pelakon ini disenangi ramai kerana dikatakan tidak hipokrit dan baik hati.

Siapa ikuti beliau di laman Instagram pasti tahu pelakon yang lebih mesra di sapa Anju sering berkongsi segala aktiviti harian yang dilakukan sehariannya.Pelakon Zarina Anjoulie Lavocah mengakui hamil beberapa bulan lalu, namun mengalami kehilangan kandungan baru-baru ini.

Berita duka tersebut dikongsi Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju itu menerusi sebuah hantaran di laman sosial Instagram (IG)nya pada Rabu.Anju yang memuat naik hantaran untuk berkongsi kesedaran mengenai bahaya dan kesan sampingan melakukan suntikan ‘filler’ memberitahu tentang kandungannya secara tidak sengaja.

Bagaimanapun pelakon filem Ular ini kelihatan sangat tenang dan menerima takdir tersebut dengan hati yang terbuka.“Beberapa bulan lepas Anju mengandung tetapi kehilangna kandungan. Bukan nak cerita kesian kat video ini, cuma nak beritahu.“Tak ada rezeki kan, tapi Anju tengah cuba nak pregnant lagi,” katanya tenang.

Selain itu, apa yang menarik perhatian ialah Anju berkongsi pengalaman yang dilalui selepas menyuntik ‘filler’ di bahagian payu-daranya.“Anju share apa yang anju lalui sekarang ni ye…Please don’t judge dan diharap anda semua terbuka dengan perkongsian ini.“Tujuan Anju share bukan untuk nak jatuhkan orang, tetapi untuk create awareness. Anju sendiri tengah lalui benda ni, so Anju nak share with you guys.

“Now Anju tengah refer dengan to fix my problem dengan Doctor Chiam. Kalau dia tak boleh buat, dia akan referkan Anju kat pakar.“Tujuan Anju share sebab Anju tahu ramai yang dah buat atau nak buat tapi malu dan segan nak tanya or cari penyelesaian. I will share my journey with u,” katanya positif.

Menerusi video berdurasi hampir lima minit itu, Anju berkata dia mengambil keputusan untuk mengeluarkan semula ‘filler’ di bahagian payudaranya selepas berasa sakit pada bahagian tersebut.Tambahan lagi ketika mengalami kehamilan beberapa bulan lalu, payu-daranya membngkak (proses normal wanita hamil) dan sakit.

Perkara tersebut membuatkan dia mula terfikir akan kesan sampingan ‘filler’ sekiranya hamil lagi pada masa akan datang.“Saya akan pergi bertemu Doktor Chiam untuk rawatan mengeluarkan ‘filler’ di bahagian dada. Ini adalah plan sebelum saya hamil lagi nanti,” katanya.

Dalam pada itu Anju memohon kepada warganet agar tidak meny4lahkan mana-mana pihak kerana keputusan untuk memasukkan ‘filler’ adalah kemahuan dirinya.“It was my choice untuk letak barang terlarang dalam badan aku. Jangan salah anggap dengan video ini atau jangan salahkan tempat aku pergi buat ‘filler’ dulu ya.“Video ini dikongsi sebab sekurang-kurangnya korang semua tahu apa nak buat selepas ini,” katanya

Lebih Aktif Sebagai Ahli Perniagaan Dengan Menggunakan Platform Media. Warganet Ini Dedahkan Siapa Sebenarnya Ibu Zarina Yang Mungkin Ramai Tak Tahu

Siapa je kan yang tak kenal Zarina Anjoulie? Zarina Anjoulie atau nama sebenar Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul merupakan bekas pelakon dan model. Zarina Anjoulie mula dikenali setelah membintangi dalam Drama Anak Pontinak kesinambungan daripada Filem Pontinak Harum Sndal Malam. Zarina memegang watak utama sebagai Mia yang mewarisi kuasa luar biasa dari moyangnya.

Setelah beberapa tahun dalam industri hiburan, Zarina Anjoulie menghilangkan diri daripada media dan peminat setelah terpalit dengan kontrversi dan imej sksi. Dia telah berpindah ke Brunei ketika itu. Terkini, Zarina lebih aktif sebagai ahli perniagaan dengan menggunakan platform laman sosial untuk mempromisikan produknya.

Mungkin lebih dikenali dengan perkara-perkara negatif kerana beliau seorang yang agak sosial dan lantang bersuara di media sosial. Namun ramai juga terima caranya kerana lebih jujur walaupun kasar atau pun sampai ada yang terguris dengan apa yang dia cakap.

Baru-baru ini, nama selebriti Zarina Anjoulie kembali meniti di mulut masyarakat apabila dia memuat naik video ‘menyekolahkan’ artis tempatan lain berikutan bantuan khas Covid-19. Memang puas hati lah tengok dia sound artis yang lain tu kan.Namun, kali ini admin nak kongsikan tentang ibu Zarina Anjoulie yang juga bukan calang-calang orang. Menurut perkongsian di Twitter, rupanya ibu Zarina Anjoulie, Norzaini Abdul Hamid merupakan wanita yang handal memasak.

Paling cool, Gordon Ramsay pernah belajar memasak rendang daripada Aunty Aini. Bukan biasa-biasa ni weh.I just found out that her mom is Aunty Aini the legendary woman who taught Gordon Ramsay to make beef rendang!!!!!!!!!!!!Selain itu, Aunty Aini juga memiliki restoran sendiri di Nilai, Negeri Sembilan yang diberi nama Aunty Aini’s Garden Café. Mesti orang Nogori tahu tempat ni kan?Lagi gempak, restoran miliknya juga pernah dikunjungi oleh cef terkenal, Anthony Bourdain dan Martin Yan.

Difahamkan, Aunty Aini juga pernah menjadi pengacara rancangan masakan, RASA Instafamous di Astro. Dalam rancangan tersebut, dia telah memasak bersama 13 personaliti yang terkenal di Instagram. Admin pernah tengok tapi tak tau pulak dia ialah ibu Zarina.Korang tengok lah sendiri video Aunty Aini ajar Gordon Ramsay ni.Patut Anju sejenis lantang, tengok mak dia Gordon pun takut .. eheheh..stay safe ok!Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Dikatakan Kahwin Dengan Biawak Hidup. Sekali Zarina Anjoulie Tampil Bagi Respon Padu Bila Fara Mendoza Selamba Je Boleh Cakap Macam Tu. Tergamam Sampai Macam Ni Sekali Respon Anju.

Fara Mendoza nama yang sedang popular ketika ini. Sebelum ini Fara Mendoa ada hadir ke SPRM untuk beri keterangan namun semuanya dah selesai. Fara berkata dia hanya hadir untuk beri kerjasama kepada pihak SPRM sahaja.Semalam, agak hangat di laman media sosial antara Fara Mendoza dan juga Zarina Anjoulie. Kedua-dua mereka ini ada berbalas kenyataan. Fara Mendoza telah membuat satu live yang mana dia ada menerima beberapa mesej dari warganet mengatakan Zarina ada cakap sesuatu di belakangnya.

Dari video itu, Zarina Anjoulie ada persoalkan tak ada orang nak kahwin dengan dia, dan di mana rumah dan juga jam Rolex milik Fara Mendoza. Lepas itu Zarina ada menyanyi mengatakan “kau tak kerja mana datangnya duit itu”.Ini pula respon dari Fara Mendoza melalui satu video yang berdurasi lebih kurang satu jam. “Kenapa bila buat live kena asyik nak sibuk, cakap tentang diri saya? Mengapa cakap tentang jam rolex saya, gelang, rantai, dah kenapa? Hati tak tenang ke, kesian”.

“Saya tak nak layan dia, tapi pelik, cakap saya tak kerja. Aku dah pun beli rumah, tetapi dia cakap aku tak kerja pulak, macam kelakar pula“. “Nak bangga dah kahwin, aku tak kisahlah. Kamu masa kahwin pun tak ada sape yang datang, pondn je datang. Sedar lah diri tu. Kawan pun tak ada”. “Kahwin dgn kau tu pun penganggur, biawk hidup. Sekarang kau bela biawk hidup, itu pun kau nak bangga. Kalau aku bela biawk dah lama aku kahwin sebab aku ada duit”.