Tak Puas Ke Malam Tadi. Tiba Tiba Tunaang Gadis Ni Terbaca Wassap Yang Masuk Kat Foon Dia. Terkejut Gadis Ni Bila Tengok Riak Wajah Tunang Dia Tiba Tiba Berubah. Akhirnya Ini Yang Terjadi.

Aku baru lepas menghabiskan pelajaran master dalam bidang kedoktoran setahun lepas. Alhamdullilah sekarang aku dengan bangganya menjadi seorang doktor.Cita cita aku dari kecil sudah tercapai.Dalam mengejar cita cita aku terlupa usia dah memang perlu kahwin. (24++). Ramai kawan aku cakap aku ada semua wife material.Aku pandai memasak, kemas rumah, suka kanak kanak dan haiwan.Memang ibu […]

Continue Reading

Suami terpaksa jadi pak sanggup sbb bini hamiil tapi bukan dari benih dia. Dia serabut kena terima juga bila ibu mertua dia bagi dia sesuatu yg tak dpt dia nak menolak. Akhirnya ini yg berlaku.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Baca perlahan-lahan dan ambillah Pengajaran apa yg pernah berlaku kepada saya ini. Jadikan ini sebagai panduan. Hi assalamualaikum. Bila orang tengok isteri aku ini baik, bertudung labuh seperti ustazah tetapi, belum sampai 7 bulan berkahwin, dah beranak. Senang cakap, aku ini menjadi pak sanggup. Aku tinggalkan dia selama 3 hari untuk beri […]

Continue Reading

Gadis Ni Letaak Hantaraan 700 Ringgit Je Sebab Gaaji Bakal Suami Sikit. Tapi Dia Terkejut Dengar Mas Kahwin Yg Suami Dia Lafazkan Masa Tu. Terkedu Dia Dengar Jumlah Yang Disebutkan Suami.

Foto sekadar hiasan. Berbunga hati rasa. Memang wujud lelaki lelaki gentleman baik yang bekerja kuat. Selain confessor, salah seorangnya suami ku. Jangan risau ya sahabat sahabat ku yang masih bujang. Masa kalian, dengan orang yang tepat akan tiba. Sebelum berkahwin, memang terlalu banyak ujian. Sering jugak aku menangis, tetapi bukan kerana K. Tetapi kerana susahnya […]

Continue Reading

Terkejut bini berani pergi sendiri kat tempat uurut dan mintak sendiri gades yg suami selalu mintak bila pergi ke situ. Tergamam bini bila tgk sesuatu dlm bilik tersebut.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Hi semua. Aku gelarkan myself sebagai Hana (bukan nama sebenar). I don’t know how and where to start the story tapi takpe aku akan cuba ceritakan confession ini dengan sebaiknya dan aku berharap confession ini disiarkan untuk pengajaran semua termasuk aku Aku merupakan seorang isteri berkerjaya (senior exec di sebuah syarikat oil […]

Continue Reading

Tiap pagi dan malam buat benda ni. Tergamam adk Bella Astillah bukak mulot kantoikan sesuatu pasal Bella dan Aliff Aziz.

Pelakon Didi Astillah memaklumkan bahawa hubungan rumah tangga kakaknya, Bella Astillah dan penyanyi Aliff Aziz kini semakin menunjukkan perkembangan yang positif selepas mereka kembali rujuk. Sebagai adik, menurut Didi, dia bersyukur melihat kehidupan kakaknya kini yang semakin bahagia lebih-lebih lagi apabila menerima kehadiran cahaya mata baru. Bahkan, kata Didi, Aliff juga sentiasa berhubung setiap hari […]

Continue Reading

Dah banyak jantan gades ni layan. Bukan sorang bukan dua orang. Semua jantan baagi duuit kt dia semata mata dpt tidur sekatil. Terkejut satu hari mak bapak dia suh nikah. Tergamam bila dpt tahu perangai bakal suami dia sampai mcm ni sekali.

Salam semua pembaca, Cerite ni saya pendam dah hampir 13 tahun. Tiada siapa yang tahu termasuk suami sendiri. saya bukan nak bukak aib sndiri. Tapi saya kene luahkan juga. mungkin dengan meluah dan menulis tanpa orang kenal siapa saya. boleh meringan sikit rasa sakit dan bersalah di hati saya huhuhu. Biarlah saya perkenalkan diri saya […]

Continue Reading

Bini relax je bila suami kena tangkap basah dengan gadis lain dekat hotel. Bini bapak dan juga ustaz yang kantoikan suami check in dengan gadis lain. Tergamam suami akhirnya ini yang terjadi.

Sebenarnya, saya sekadar berkongsi rahsia hati dan pengalaman. Saya seorang suami selingkuh yang kini menerima kifarah Allah setelah saya benar2 bertaubat! Julai ini, genaplah 18 tahun usia perkahwinan saya. Saya bernikah ketika berusia 20 thn manakala isteri 17 thn. Isteri saya pilihan keluarga saya. Dan saya waktu itu, telah mempunyai pilihan hati. Saya tahu kenapa […]

Continue Reading

Perot adk sakit sbb adk makan sabun. Kakak menangis meraung bila dpt tahu punca adk makan sabun. Tergamam kakak rupanya ini punca adk buat mcm tu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Assalamualaikum, nama aku DZ. Anak kedua dari 5 beradik. Sudah berkahwin. Anak satu. Aku tak tahu nak mula dari mana. Aku pun tak tahu nak meluahkan kepada siapa. Ayah aku bakal melafazkan talak kepada ibuku selepas 33 tahun berkahwin. Kata nya dah tawar hati. Meh aku nak cerita dari mula kisah nya […]

Continue Reading

Gadiiss ni tergamam bila lagi beberapa minggu nk nikah tunang ajak dudok serumah. Gadiis ni menolak. Lepas je kahwin gades ni dihenyak hari hari hingga satu hari dia dtg bulan dan ini yg berlaku.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Assalamualaikum… Tahun ini tahun ke 5 aku berkahwin buat yang kali kedua… Maknanya dah 10 tahun aku bebas… Allah je tahu perasaan aku lepas ex aku jatuhkan talak. Abang aku, mak aku dan ayah aku yang teman aku di mahkamah menangis kesyukuran… Syukur mereka dapat anak mereka semula… Aku anak perempuan tunggal […]

Continue Reading

Bini dia dulu jual goreng goreng je tepi jalan. Terkejut depan depan suami gadis ini laki ni beritahu yg dia pernah sentuh dan tido dgn gadis ni dulu dulu. Bila suami gadis ni dpt tahu tergamam ini yang dia lakukan.

First of all, assalamualaikum. Aku tahu cerita aku pasti akan ada yang kritik. Tapi rasanya penjahat macam aku ni tak ada yang confess . Mostly sasaran je banyak. Aku tak tahu nak mula dari mana. Masa aku umur 16, pengaruh rakan sebaya ni memang kuat. Masa tu, rebut-rebut perempuan ni normal. Bertumbuk depan sekolah. Perempuan […]

Continue Reading