Wanita Ini Sudah Agak Yg Suaminya Main Kayu Tiga. Mengejutkan Dia Telah Sediakan Hadiah Ulang Tahun Yg Special Buat Suaminya. Terkejut Suaminya Dengan Hadiah Yang Diberikan.

Sekiranya anda benar-benar mahu memahami apa kata ‘apa yang sedang berlaku di sekeliling’ – maka anda mesti membaca cerita ini. Kisah ini pernah tular satu ketika dulu dan plot itu sendiri bukanlah yang paling ceria tetapi, mari kita hadapi itu, ianya sangat menghiburkan. Cerita tentang seorang isteri yang mengesyaki si suaminya mempunyai perempuan lain di […]

Continue Reading

Timbalan Menteri Besar Kelantan selamba sound Ustaz Ebit. Tak sangka tiba tiba Ustaz Abu Syafiq bersuara lantang beri respon padu

Rakyat Kelantan dinasihatkan tidak membuat aduan di laman sosial Facebook sekiranya menghadapi masalah atau memerlukan bantuan daripada kerajaan negeri sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Timbalan Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Mohd Amar Nik Abdullah berkata, sebaliknya mereka perlu merujuk kepada wakil rakyat atau penghulu kampung bagi memastikan masalah dihadapi itu dapat diselesaikan. ” Kalau […]

Continue Reading

Gadis ini nekad panjat pagar gara gara mak tak keluar bukakan pagar. Tak sangka apa yang dia jumpa dalam rumah buat jantungnya hampir gugur

Foto adalah sekadar hiasan. Aku anak perempuan yang lasak sehinggalah aku belajar di Melaka, aku jadi sangat baik dengan mak. Tiap tiap minggu aku balik rumah. Rindu. Tapi bulan lepas aku tak balik, ada final exam. So abis exam aku terus balik rumah, konon nak buat surprise kat mak. Sampai di rumah, pintu pagar kunci, […]

Continue Reading

Bagi isteri keluar rumah tapi belum sampai 2 bulan suami merayu lepas isteri izinkan. Tak sangka gara gara bagi syarat macam ni suami terus melutut tak jadi kahwin

Foto sekadar hiasan. Nak share cerita, ni fb kawan saya. Asalamualaikum. Laki saya mintak izin nak kawin lain. alasan? Sebab saya dah hodoh! Tak style macam dulu. Anak 4 org. All boys. Dulu saya secretary. So selalu siap cantik. Tapi husb suruh behenti kerja, jaga anak. Husb saya lebih dari mampu nak kawin 2 dari […]

Continue Reading

Teruja dapat kahwin 2 sekaligus. Tak sangka rupanya isteri pertama dah rancang sesuatu mengejutkan sampai buat suami terduduk

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Kisah ini aku lalui sendiri. Ya, aku sblm ini ada dua isteri. Isteri pertama berpelajaran tinggi dan berjawatan besar, dan isteri kedua lepasan SPM sahaja serta anak yatim sejak usia 16 tahun. Memang aku nikah kedua tanpa izin isteri pertama Tapi aku nikah kali kedua dengan terhormat, bukan kawin seberang atau […]

Continue Reading

Tak pernah sentuh isteri sejak kahwin. Isteri dgn rasa malu mintak suami utk bersama. Tak sangka suami sanggup tolak dan kuarantin isterinya. Malam tu isteri nekad pergi ke katil suami

Foto sekadar hiasan. 3 tahun lepas. Aku mengenalinya di salah sebuah IPT. Suatu hari dia mula meluahkan rasa cintanya terhadapku, kerana dia sangat sibuk dengan kerjayanya dan dia juga sering meminta aku untuk menjaga batas pergaulan kerana ingin merasakan kemanisan dalam ikatan perkahwinan nanti. Kami bercadang mengikat tali pertunangan. Keluarga dan rakan-rakannya datang ke rumahku, […]

Continue Reading

Berjaya hamilkan teman wanita. Tak sangka lepas 4 tahun tiba tiba lelaki itu jumpa teman wanitanya semula tapi yang pelik nampak seronok sgt dgn anak perempuannya

Gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum buat smua ..harap kisah saya ni dapat dijadikan sebagai pngajaran buat lelaki lelaki diluar sana ..kisah yang bermula pada umur saya 28 tahun ..saya berkenalan dengan seorang pmpuan yang cantik dan sangat baik berumur 23 tahun .. dia memang lain dari yang lain ..tu sebab saya terpikat dengan dia dan disinilah […]

Continue Reading

Suami tawar hati bila isteri hari hari ajak bersama. Bila dah lekat isteri sampai sanggup tak bercakap dgn suami 2 3 minggu. Tak sangka ini punca isteri berkelakuan macam tu

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku ada nak share kisah rumah tangga yang jarang dengar kedua-dua mentua baik sangat dengan menantu tetapi hubungan tetap bergoyang. Selalu yang didengar masalah akibat mentua, mak ayah yang selalu masuk campur, tapi kisah aku ni lain, mentua kedua-dua belah anggap menantu lebih pada anak sendiri Aku seorang suami, usia perkahwinan […]

Continue Reading