Tak Puas Ke Malam Tadi. Tiba Tiba Tunaang Gadis Ni Terbaca Wassap Yang Masuk Kat Foon Dia. Terkejut Gadis Ni Bila Tengok Riak Wajah Tunang Dia Tiba Tiba Berubah. Akhirnya Ini Yang Terjadi.

Aku baru lepas menghabiskan pelajaran master dalam bidang kedoktoran setahun lepas. Alhamdullilah sekarang aku dengan bangganya menjadi seorang doktor.Cita cita aku dari kecil sudah tercapai.Dalam mengejar cita cita aku terlupa usia dah memang perlu kahwin. (24++). Ramai kawan aku cakap aku ada semua wife material.Aku pandai memasak, kemas rumah, suka kanak kanak dan haiwan.Memang ibu […]

Continue Reading

Gadiis ni ingat abg tiiiri dia cuma nk tunjuk kt dia lukisan yg lawa lawa. Tetiba sesuatu berlaku sekelip mata kt ruang tamu yg membuatkan sampai sekarang gadiis ni masih terasa.

Zaman kanak-kanak saya, bagi saya ada waktu gembira dan ada waktu duka‚Ķ jika mahu diputarkan masa.. tentu saya tak ikut kawan saya main pondok-pondok. Peristiwa pertama yang kena pada saya apabila kawan saya tapi tak rapat sangat sebab dia lelaki dan dia panggil saya, dia tanya saya mahu gula-gula tak? Saya kata okay boleh.. umur […]

Continue Reading

Perangai kakak tak senonoh. Suka pakai seluaar ketatt sampai nampak bentuk dalam. Waktu nak nikah pun mak tknk amek tahu. Hingga satu hari ini yg terjadi pada kakak.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Abg budak ni alim sikit. Mak suruh nikah abg tak melawan pun. Tapi sampai harini abg tak pernah sentuh bini dia. Gadis ni pelik. Akhirnya satu hari kantoi semuanya.

Hello semua, aku nak share kisah abg aku dan kakak ipar aku. Aku bukan nak masuk campur hal rumah tangga diorang, sekadar nak share kisah diorang saje. Abg(Paih, 26) dan kakak ipar(yaya, 22). Diorang baru setahun berkahwin, tapi kahwin bukan atas dasar cinta, kahwin sebab mak aku atas sebab tertentu, yaya ni student degree dekat […]

Continue Reading

Gadis ni baru masuk kerja. Booss bagi kerja lebih dekat dia malam tu. Rancangan boss menjadi tapi tiba tiba gadis tu bagi sesuatu kat dia. Terkejut kejap dia dapat benda tu dari staff dia sendiri.

Ceritanya begini.. aku seorang majikan yang ada syarikat pembinaan sendiri.. tahun lepas aku ada ambil seorang staf perempuan bekerja di syarikat aku..untuk jaga office aku, buat kerja2 admin atau kadang2 sebagai personal assistant aku.. dalam office aku, ada juga budak2 perempuan lain..tapi masa aku interview budak ni, aku terus suka untuk ambik dia bekerja.. Soalan […]

Continue Reading

Budak ni terjaga dari tido. Dia pelik tengok mak dia tak ada. Pergi bilik air tengok bilik air berkunci. Rupanya mak dia dengan laki lain dalam bilik air tu. Budak ini tergamam akhirnya ini yg dia buat sampai mak dia keluar dari bilik air tu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading

Awek ni selamba je selak baju dan seluar dia depan pakwe dia sebab nak tunjuk keadaan sebenar dia yg sekarang mcm mana. Takot pakwe dia taknak terima dia dah. Tergamam pakwe dia dan ini yang pakwe dia lakukan lepas tengok semua tu.

Gambar sekadar hiasan.Salam semua. saya, wanita yang telah 5 tahun berkahwin dan masih belum mempunyai zuriat. Siapa kahwin tak nak anak kan?? Begitu jugak saya dan suami. saya kesian kat suami saya yang sangat ingin zuriat. Tapi dia tak pernah bersuara hal zuriat sebab tak nak saya tertekan. saya tahu semuanya berpunca daripada saya. saya […]

Continue Reading

Dua minggu lagi nk kahwin terkejut tetiba ada org chat. Org tu bagitau yg dia dah sentuh dah tidur sekatil dengan tunang laki ni. Tahu tanda lahir tunang laki ni kat mana. Laki ni tergamam dan akhirnya ini yg dia lakukan.

GAMBAR SEKADAR HIASAN.Aku dah graduan UIA. Cerita ni memang cerita betul hidup aku sendiri. Bukan nak membuka pekung di dada, tapi ada mesej yang ingin aku sampaikan. Dekat UIA aku kenal sorang sister, lama kenal berkawan selama 2 tahun. Lepas grade dan masing2 dapat kerja kiteorang plan untuk kehidupan seterusnya, kahwin. Lepas grad, alhamdulillah both […]

Continue Reading

Pekerja tergamam bila terjumpa buudak baru lahir depan office. Pelik semua kena checkup di hospital. Lepas je cek CCTV semua akhirnya terbongkar siapa yg letak budak tu depan office.

Foto sekadar hiasan. Nama aku Aina (bukan nama sebenar), berusia 30 tahun dan membuka sebuah company Accounting Firm bersama 2 orang partners Nora (bukan nama sebenar) 28 tahun dan Aisyah (bukan nama sebenar) 29 tahun di selangor. 2 bulan lepas, Budak practical terjumpa baby lelaki kat pejabat. Pejabat aku ni tingkat 2, bawah pejabat aku […]

Continue Reading

Tergamak adk sendiri senyap senyap ambik video dan intai kkak tengah mandi. Akhirnya kakak nkad nak bagi tahu dekat ibu. Terkedu ini reaksi ibu bila kakak mengadu pasal tu.

Foto sekadar hiasan. Pentingnya Batas Pergaulan Antara Adik-Beradik. Assalamualaikum, saya rasa dari tajuk pun dah boleh agak apa yang saya nak cerita hari ni. Cerita saya ni boleh dikira sebagai membuka aib tapi saya harap supaya ibu bapa yang ada anak anak kecil boleh ambil iktibar dari cerita saya ni. Okay kita mulakan, apa yang […]

Continue Reading