Terkedu lepas apa yang yang isteri tiba tiba letakkan syarat kalau suami masih nk bersama. Tapi perangai isteri layan suami sama je. Rupa rupanya sampai mcam ni sekali isteri lyan suami.

Salam kepada semua pembaca. Saya seorang suami dan ayah kepada 3 orang anak, berkerja sebagai seorang pengurus kanan di sebuah institute kewangan yang terkenal di Malaysia dengan gaji bulanan 5 angka. Saya ingin berkongsi kisah rumahtangga dan masalah yang sedang saya hadapi. Harap pembaca2 terutamanya isteri2 di dalam dapat memberi petua2 dan nasihat yang berguna […]

Continue Reading

Gelii dngn isteri sndiri sbb bdan lemak berlapis dan berbau lepas habis pntang sampai dia sanggup cari perempuan lain. Terkedu bila tiba tiba isteri nekad lakukan sesuatu sampai suami menyesal.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Assalamualaikum admin dan warga krt mohon hide kan profil anak sedara saya sebab saya tak ada facebook. Saya berumur 35 tahun. Saya berkenalan dengan seorang perempuan. Anak angkat pak sedara saya. Dia seorang anak yatim piatu. Seorang wanita yang cantik dan solehah. Kami kenal dari kecil. Dulu perasaan hanya sekadar kawan namun […]

Continue Reading

Kakak krja nurse bila kerja malam suami lari tidur bilik adk ipar. Terkedu bila tiba tiba ini yang terjadi dekat adik ipar. Rupa rupanya bila kakak kerja malam ini yang suami buat dengan adik ipar.

Asalamualaikum admin dan warga krt, disini saya nak kongsikan kisah saya tapi tolong jgn kritik kerana saya sudah bertaubat dan saya yakin Allah akan mengampunkan umatnya yang benar2 bertaubat. Disini saya nak bercerita tentang kisah hidup saya untuk dijadikan pengajaran kepada semua warga krt, semoga anda semua mengambil ikhtibar daripada kisah hidup saya. Nama saya […]

Continue Reading

Dipaksa nikah dengan lelaki pilihan neneek. Sbelum nikah dah janji laki tak boleh usik benda tu. Rupanya dlm diam bila dah halal dia usik juga smpai mcm ni jadi kat bini dia.

Terpaksa nikah dgan lelaki pilihan nenek. Sbelum nikah laki tu dah janji tak nak sentuh barang tu. Tapi bila dah halal dia sentuh juga smpai perempuan tu jadi macam ni. Salam semua. Saya berkahwin dengan lelaki pilihan nenek saya, Lelaki itu Kawan saya dari kecil. Saya tidak punya perasaan apa2 sama dia saya cuma anggap […]

Continue Reading

Selama ni hidup dah macam pasangan bahagia. Dah banyak kali check ini. Tapi malam tu perempuan ni nekad nak tengok semua msj dlam hp lelaki tu. Terkedu rupa rupanya selama ni dia ada sorokkan sesuatu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Asalnya saya tak tahu nak start dari mana. Tapi tak apalah saya cuba. Kisah ni benar.. betul-betul terjadi. Pada diri saya. Terlebih dahulu maafkan saya kalau kisah saya ni buat pembaca marah. Skit hati dan macam-macam lagi. Segala kekurangan dan kebo dohan saya adalah salah saya sendiri, cumanya saya minta doakan terbaik […]

Continue Reading

Isteri belum habis pantang suami dah desak untuk bersama. Sampai ank yang sebulan tu pun sanggup letak dalam bakul baju. Akhirnya ini yang berlaku buat isteri terkedu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN x tau nak luah kat sapa lagi, xda tempat nak meluah.saya & suami saya adalah pasangan muda. ya benar kata ibu saya jgn terlalu berharap.macamni kisah ny, saya & suami x lagi tinggal sebumbung lepas saya bersalin.. asalny lps bersalin 7 bulan yg lepas, sptutny saya berpantang di rumah mertua..tetapi ibu sya […]

Continue Reading

Beria suami nak kahwin lain sampai bezakan isteri dengan ex gf. Hairan isteri tak marah pun bila suami nak kahwin lain. Akhirnya isteri nekad buat sesuatu sampai suami menyesal.

Membaca kisah-kisah yang ada di dalam ini membuatkan saya pun turut ingin berkongsi cerita. Saya merupakan seorang yang lelaki yang suka bersosial, berkerjaya, berpelajaran tinggi-lulusan oversea, telah berkahwin dan dikurniakan dua orang cahaya mata. Baby kedua baru sahaja lahir baru-baru ini. Isteri juga sama, mempunyai master dalam bidangnya dan kerjaya yang stabil. Sebelum berkahwin, saya […]

Continue Reading

Nekad nak hantar sumbangan untuk keluarga susah. Terduduk wanita ni bila nampak laki sendiri dalam selimut dengan perempuan lain. Rupa rupanya ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. Hai.. Nama aku Piya, umur 30-an, dah berkahwin dan ada anak seorang. Terima kasih kalau Admin siarkan cerita aku dan aku bagi warning. Cerita ini memang sangat panjang. Sebab aku ni memang banyak mulut. Haha. Tak syok la pulak kalau cerita sikit sikit. Alhamdulillah musim PKP ni aku takdelah bosan sangat duduk […]

Continue Reading

Hampir 5 tahun bini tak sedarkan diri tapi lelaki ni sanggup kahwin lain. Lepas 5 tahun bila bini sedarkan diri terduduk dia tengok apa yang terjadi.

Baca perlahan-lahan dan ambillah Pengajaran apa yg pernah berlaku kepada saya ini. Jadikan ini sebagai panduan. Foto sekadar hiasan. Salam semua. Hi, Aku Hanisah. Adik bongsu dari 6 beradik. Yang sulung abang. Yang lain semua kakak. Aku sekadar nak berkongsi cerita, meluah rasa, sebab semua orang dalam family aku decided not to comment anything. (Btw, […]

Continue Reading

Kahwin dengan lelaki staff nurse. Hairan masa malam pertama suami tak nak sentuh isteri dengan alasan masih tak sedia. Rupa rupanya dalam diam ini sebab suami tak nak sentuh isteri.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua, nama aku Izzati (bukan nama sebenar). Aku berumur 27 tahun dan bekerja sebagai pembantu pensyarah di sebuah IPTS. Harini aku sangat bahagia kerana sudah genap 1 tahun 6 bulan aku ‘bebas’ dari dibelenggu hidup bersama lelaki dan keluarga mentua yang jahat. Kehidupan aku mula terperangkap dalam kegelapan apabila aku dijodohkan […]

Continue Reading