Selamba je Janna Nick muat naik foto mesra dengan Dini di laman ig. Sekali ini respon warganet.

Artis

Nampaknya, pelakon pelakon dan pengacara, Janna Nick tidak pernah lekang daripada kontroversi apabila berkongsikan gambar kekasihnya Dini Azan Schatzmann duduk di pangkuan rba. Foto itu dikongsikan Janna di Instagram bersempena berakhirnya tayangan drama Marry Me Senorita di kaca televisyen beberapa hari lalu.

Umum mengetahui, pelakon kacukan, Dini Azan Schatzmann menjalin hubungan cinta dengan pelakon dan pengacara Janna Nick. Malah, pasangan itu tidak lokek berkongsikan momen bahagia mereka di Instagram. Baru-baru ini, pelakon berusia 26 tahun itu ada berbicara mengenai difinisi cinta bersama Astro Gempak. Definisi cinta bagi Dini adalah apabila dua jiwa menjadi satu dan ditakdirkan bersama.

Ditanya bagaimana dia tahu bahawa dirinya sudah dilamun cinta, Dini berkata apabila dia lebih memikirkan pasangan lebih daripada dirinya sendiri. “Apabila anda memikirkan diri pasangan lebih daripada diri sendiri. Apabila anda mula memikirkan untuk hidup bersamanya sebagai sebuah pasukan, bukan secara individu yang berasingan,” katanya.

Ditanya mengenai kekasih hatinya, Dini menyifatkan Janna seorang yang sangat istimewa, mempunyai hati yang bersih, selalu memperbaiki diri dan sentiasa membantu orang. “Seteleh saya mengembara ke pelusuk dunia, saya belum pernah bertemu dengan seorang wanita yang punya sifat dan personaliti sepertinya. Dia seornag bijak, tegas, sensitif dan kuat.

“Paling penting, dia mempunyai hati bersih dan selalu mahu memperbaiki diri serta membantu orang sekeliling menjadi lebih baik,” katanya. alam pada itu, apabila ditanya bagaimana dia akan menolak cinta yang datang, Dini berkata dia tidak pernah memikirkannya kerana tidak ada wanita yang cintakan dirinya kecuali Janna.

“Saya tak tahu sebab tak pernah ada orang cintakan saya kecuali Janna,” katanya. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : http://trendingkini.pw/