Selalu dipertikaikan sebab guna hashtag akak troli. Rupanya ini punca sampai dia guna hashtag tu.

Viral

Rasanya buat pengguna media sosial pasti pernah menyaksikan satu rakaman video yang tular akibat seorang gadis yang teruja berakhir tragedi gara-gara bermain dengan troli. Gadis tersebut selepas bermain troli tidak semena mena terjatuh dan video terbabit ternyata hangat tular di media sosial.

Walau bagaimanapun melalui ruangan aplikasi TikTok nampaknya gadis tersebut membuatkan warganet menggamit memori selepas seorang pengguna TikTok atas nama Nelysa Norazlan memuat naik video itu. Lalu ia menjadi tumpuan umum apabila difahamkan gadis berkenaan yang menerima pertanyaan kenapa dia selalu menggunakan hashtag ‘Akak troli’.

Pun begitu, rupanya inilah sebab dia bertindak menggunakan hashtag ‘Akak troli’ itu sehingga penerangannya, itu adalah dirinya mengundang lebih 300,000 tanda suka ditinggalkan buatnya. Lalu selepas menerangkan hal itu bersama video yang tular sebelum ini, ramai akui terhibur lagi dengannya dan melalui ruangan komen di video itu, telatah gadis ini yang tidak semena mena jatuh troli mendapat ribuan respon ramai yang turut berseloroh kepadanya.

Sumber : TikTok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : HCL