Gara gara guna telefon baru. Ramai yang luah kecewa dengan sikap Jisoo Blackpink.

Artis

Kumpulan ini dikenali sebagai model endorsement bagi jenama gergasi Korea iaitu Samsung. Sudah menjadi pengetahuan ramai bahawa setiap selebriti akan mengiklankan produk yang berbeza sepanjang karier mereka sebagai salah satu sumber pendapatan.

Muatnaik Foto Selfie Bersama iPhone

Baru-baru ini Jisoo BLACKPINK mendapat kritikan ramai setelah memuatnaiik foto selfie beliau bersama iPhone. “Telefon baru, case comel”-Jisoo. Jiso mendapat kritikan warganet selepas beliau menukar telefonnya kepada iPhone disebabkan kumpulan ini dikenali sebagai model endorsement bagi jenama gergasi Korea iaitu Samsung dan Samsung Galaxy A80.

Kontrak Dengan Samsung Telah Berakhir

Walaupun kontrak BLACKPINK dengan Samsung telah berakhir pada Ogos 2021, warganet masih mengkritiknya yang menukar telefon iPhone dari Apple. “Dia tidak memiliki kesetiaan.” Jisoo, saya pernah menjadi peminat tetapi ini mengubah perspektif saya. Mereka memberikan anda wang dan aplikasi. Juga, mereka adalah jenama yang menjadikan Korea Selatan terus beroperasi. Oleh itu, adakah semua ini perlu?. Saya tidak sabar untuk ‘snowdrop dengan harapan yang tinggi untuk Jisoo-sshi yang cantik. Namun, saya merasa kecewa dengan perkara seperti ini, Saya rasa saya mendapati Samsung, jenama yang menjadikan Korea Selatan masih hidup, lebih berharga daripada anda Jisoo. Samsung tidak akan pernah menggunakan BLACKPINK lagi. Apa yang anda maksudkan anda hampir tidak mengubahnya. Anda seharusnua memilih kata-kata anda dengan berhati-hati sambil memikirkan future endorsement deal anda.” Harap Jisoo tabah hadapi komen jahat warganet tu kan.. Sumber : Mstar

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.