Tular anak kecil yang dikuarantikan di MAEPS dengan bapa. Telatah budak ini menarik perhatian warganet.

Umum sedia tahu, p4ndemik C0vid-19 bukanlah satu gurauan atau perkara yang perlu difikir sambil lewa kerana ramai yang telah terlibat angkara v1rus ini. Setiap hari ada sahaja khabar duka dengan lonjakan kes positif yang mencecah ribuan kes di seluruh negara. Namun, tak salah rasanya untuk kita meredakan kebimbangan tersebut dengan melihat video comel keletah seorang […]

Continue Reading

Tular pemuda yang meniru suara seperti ini di TikTok. Tak sangka sebabkan itu boleh dapat beribu pengikut.

Suara Kim sering menjadi usikan rakan sejak zaman sekolah lagi sehingga dia sudah lali dan tidak kisah mengenainya. Setiap insan yang dilahirkan di dunia ini ada kelebihan dan kekurangan masing-masing. Begitu juga dengan jejaka ini apabila ramai yang terpegun dengan suara halusnya, persis suara kaum hawa. Suara Amirul Hakim Tarmizi menjadi perhatian ramai selepas dia menyertai […]

Continue Reading

Tular wanita hamil ini terharu apabila dapat makanan yang diidamkan ini. Sampai 2 kali idam makanan yang susah dijumpai.

Aini mengidam jem nenas dan roti keras yang disediakan dalam pek makanan askar. Mengidam sewaktu mengandung bukanlah satu perkara yang asing lagi. Malah seramai 50 hingga 90 peratus wanita hamil dikatakan akan mengalami simptom mengidam ini. Namun bagi Nurul Aini Yunus, 32, pengalaman mengandung dan mengidam kali ini agak mencabar apabila dia tiba-tiba mahu makan Rangsum […]

Continue Reading

Tular abang sanggup jaga adik sewaktu ayah tengah solat. Tapi ini pula yang dia buat sebaik sahaja ayah selepas solat.

Setiap anak yang baru dilahirkan adalah seumpama kain putih yang akan dicorakkan oleh ibu bapa mereka sendiri, jika cantik coraknya, maka cantiklah hasilnya. Anak perlu diberikan didikan yang sempurna seimbang dunia dan akhirat untuk mereka meneruskan hidup di masa akan datang di mana dapat membezakan antara yang baik dan buruk. Beberapa keping gambar yang dikongsikan […]

Continue Reading

Nazrief Nazri pening kepala layan mengidam isteri. Tak sangka sampai nak kena siapkan sesuatu ini lagi di rumah.

Nazrief Nazri teruja bakal bergelar bapa. Bakal menimang cahaya mata pertama pada Julai ini, pelakon Nazrief Nazri akui teruja namun berdebar untuk memikul tanggungjawab sebagai bapa. Menurut Nazrief atau Mohamad Nazrief Mohamad Nazri, 30, segala persediaan seperti pakaian dan barang keperluan sudah disediakan memandangkan kandungan isterinya kini memasuki usia lapan bulan. “Persiapan untuk baby semua dah beli. Isteri […]

Continue Reading

Dah 6 bulan tak stream game online. Sekali boleh pula sampai Jue Aziz menangis teresak esak sebabkan ini.

Pelakon Jue Aziz terharu hingga menitiskan air mata ketika muncul semula secara langsung dalam sesi streaming permainan atas talian di Facebook baru-baru ini. Menerusi kemaskini akaun media sosialnya, Jue tersentuh dengan ingatan dan sokongan pengikutnya selama bergelar streamer. “Korang jangan risau tau, saya masih ada saya masih Jue Aziz, masih orang yang sama. Terima kasih […]

Continue Reading

Suami kalau isteri masak pujilah sikit. Baru lah isteri tu rasa macam dihargai dan hilang semua penat memasak tu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Balik kerja, dengan baju tak sempat tukar, kadang-kadang isteri ni terus je ke dapur untuk bersilat memasak. Tapi bila ada tak kena, suami terus kritikan masakan isteri tu. Lagi-lagi bulan puasa ni. Betul-bentul menduga dari segi masa dan tenaga isteri. Lelaki bernama Amir Syahir ini kongsi, Setiap kali isteri masak tu pujilah sikit. Barulah […]

Continue Reading

Untuk anda yang terlalu kurus boleh cuba tips ni untuk naikkan berat badan. Terkejut dalam masa sebulan boleh naik banyak ni.

Jika anda lihat di media sosial seperti Facebook atau Instagram, kebanyakan orang akan berkongsikan tips-tips untuk menurunkan berat badan. Jarang sekali kita lihat tips berkaitan dengan cara menaikkan berat badan, betul tak? Seorang pengguna Facebook, Siti Shairah ada berkongsikan pengalaman peribadi beliau berjaya menaikkan berat badan dalam masa sebulan sahaja. Dengan ketinggian 165cm dan berat 48.5kg, dia […]

Continue Reading

Dikritik teruk sebab bercinta dengan teman wanita berumur 60. Lelaki ni tetap pertahankan teman wanita walaupun ramai yang tak suka.

Jurang umur yang jauh bukanlah halangan untuk mereka yang saling mencintai untuk meneruskan hubungan. Pada pendapat min, selagi kedua-dua pasangan memahami antara satu sama lain, jarak umur tidak menjadi masalah. Yang penting, kena saling bertolak-ansur.  Namun, bagi pasangan ini pula, hubungan mereka dikecam gara-gara jarak umur mereka yang dikatakan terlalu jauh iaitu 37 tahun. Menurut Mirror UK, […]

Continue Reading

Gadis ni nekad jual motor ayah hanya kerana nak buat modal jumpa lelaki yang bari kenal dekat online game. Tak sangka akhirnya ini yang terjadi.

Telah viral baru-baru ini satu vdeo berceritakan tentang seorang remaja perempuan yang ‘terkandas’ di lapangan terbang selepas dia rasa sangat bersalah untuk berjumpa dengan rakan lelaki yang dikenalinya menerusi permainan dalam talian. Kejadian yang berlaku di Jambi itu ‘membongkar’ satu cerita yang mengejutkan. Remaja itu dipercayai telah menjual motosikal bapanya kerana ingin berjumpa dengan rakan […]

Continue Reading