Tengah hangat bercinta dengan boss dekat pejabat sampai terlupa status sebagai isteri orang. Hairan ank pulak kerap sakit masa tengah dia tengah sibuk bercinta. Terkedu akhirnya dia tersedar bila ini yang terjadi pada dia.

Foto sekadar hiasan. Aku dah kerja sebagai penjawat awam dah 16 tahun. Selepas graduate 2-3 tahun juga kerja di priivate sector sebelum masuk gov sector. Apa aku nak kongsi adalah pengalaman sendiri yang mungkin boleh dijadikan sempadan supaya jangan terjebak. Masa aku masuk gov sector, muda lagi, dalam usia 25-26 tahun gitu. Tapi masa tu […]

Continue Reading

Pelik gadis ni selalu sangat muat naik foto bercuti dengan pakwe pergi thai balik hari. Mengejutkan rupa rupanya dia ada buat benda tak elok yang buat semua orang cair bila tengok.

Saya nak cerita pasal salah satu member saya dekat tempat kerja saya. Saya bekerja sebagai seorang executive dekat syarikat marketing. Dah 3 tahun kat sini. Rezeki saya kot, lepas grad je saya terus dapat keje ni.Honestly saya suka keje dekat sini sebab environment dia best, bos memahami, jarak 5 km je dari rumah saya. Paling […]

Continue Reading

Terkedu bila dapat tahu suami tengah hangat dengan janda. Terkedu isteri pagi tu bila suami tergamak tinggalkan kertas yang tertulis semua kelebihan janda tu.

Gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum. PAGI ini, emel saya diketuk seorang pembaca yang meminta namanya dirahsiakan untuk berkongsi kisah rumah tangga. Kisah ini wajar dijadikan pedoman buat para isteri yang merasa cukup bahagia dengan layanan romantis suami. Usah terlalu merasa bahagia, jika anda sendiri belum mempercukupkan diri untuk si dia. Selama ini, dia tidak menyangka sungai […]

Continue Reading

Teruja bila bini izinkan laki kahwin lain. Laki pula saja tak blik rumah hampir 5 bulan gara gara nak tgok reaksii bini prtama mcm mana. Malam tu bila dia balik terkejut tengok keadaan bini pertama.

Isteri Izinkan Suaminya Kahwin Lain. Suaminya Sengaja Tak Balik Rumah Berbulan Lamanya Untuk Tengok Reaksi Isteri Pertama Macam Mana. Satu Hari Suami Balik Suami Terkejut Tengok Keadaan Isteri Pertamanya Itu. Teruja bila isteri izinkan suami kahwin lain. Suami pula sengaja tak balik rumah berbulan gara gara nak tengok reaksi isteri pertama macam mana. Malam tu […]

Continue Reading

Banyak lelaki tak tahan tengok body gadis ni. Pelik tiba tiba ada ustaz bagi tahu suami kawan gadis ni buat 1 folder penuh gambar dia. Rupa rupanya ini punca dia jadi macam ni.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Assalamualaikum semua, aku bukan nak cerita pasal diri aku. Ni pasal kawan aku. Kalau disiarkan alhamdulillah. Kalau tak disiarkan mungkin rezeki aku je nak luah bagi admin baca. At least ada orang sudi dengar bebanan yang aku tanggung atas nama sahabat. Aku address dia as Mawar (bukan nama sebenar). Sebab dia cantik […]

Continue Reading

Terkedu bila tiba tiba isteri bagi tahu dia dah lama tak tahan hanya kerana suami bagi servis tak best. Akhirnya suami nekad untuk bagi yang terbaik sampai terkedu isteri malam tu.

Aku ingin cerita kisah hidup ini biar jadi pedoman buat semua dari aku tak tahu apa time bujang sehingga lah ke alam perkahwinan.Korang baca lah sampai semoga ini menjadi pedoman buat semua. Memang dulu aku jahil tentang solat. Sebab dari kecil mak bapak aku tak tekankan tentang solat. Aku belajar tentang solat sewaktu di sekolah. […]

Continue Reading

Tergamak suami ajar isteri buat benda bukan bukan. Isteri pula ikut je apa yang suami suruh. Mengejutkan bila tiba tiba satu hari suami nekad halau isteri keluar dari rumah.

Foto sekadar hiasan. Ni kisah benar aku. Usia aku lewat 20an. Bekerja di bahagian pendidikan. Baru tahun lepas (2019) aku dilepaskan atas alasan “Tiada kesefahaman” sedangkan baru 2 hari sebelum tu dia ‘bersama’ aku. Alasan yang aku tak boleh terima langsung tapi aku setuju. Tak nak brbalah di mahkamah pun sebab walaupun aku brbalah, akan […]

Continue Reading

Niat hanya nk suka suka tapi sampai terbuat benda terkutuk dengan lelaki bjang . Bila hamil suami jadi tak sedap hati itu anknya atau bukan. Mengejutkan ini tindakan suami bila dapat tahu bini sendiri buat benda tu dgan lelaki bujang.

Foto sekadar hiasan carian google. Assalamualaikum wbt semua… Kisah aku ni nak dikatakan berat ke tidak, tak tahu lah. Cuma aku tak tahu pada siapa aku boleh mengadu dan bercerita. Ia tentang aib sendiri tapi hati macam nak pecah untuk bercerita. Kisah berlaku 3 bulan lalu bilamana kisah aku selingkuh (aku isteri) dengan lelaki lain […]

Continue Reading

Jangkitan kedai nasi kandar merebak lebih cepat dari kluster yang lain. Tergamam bila tiba tiba Dr Noor Hisham tampil bersuara lantang bongkarkan sesuatu.

KLUSTER Pesakit Bawah Siasatan (PUI) Sivagangga di Kedah dan Kluster Ulu Tiram kini menjadi kumpulan sasar bagi pendekatan tertumpu jangkitan Covid-19. Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah berkata, bagi Kluster Ulu Tiram yang dikesan daripada sebuah gereja roman Katolik, saringan bukan sahaja dilakukan di Johor, malah di negeri-negeri lain. Bagi Kluster PUI Sivagangga, beliau […]

Continue Reading

Bini sibuk duk tengok cerita korea sampai hampir stahun dah tak bersama dengan suami. Mengejutkan bila tiba tiba mlm tu isteri tarik suami msuk bilik. Rupa rupanya ini yang dia buat kat suami.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih. Hi dan Assalamualaikum. Ini kali pertama menulis di IIUMC. Tak pasti sama ada cerita ni Admin benarkan untuk publish tapi saya cuba ye. Terima kasih Admin. Awak seorang sahaja yang baca pun takpa. Tapi kalau orang lain baca sekali seronok jugak. […]

Continue Reading