Mama terperanjat masa ketokkkk pintu toilet kantoiiiii tengok abg dgnnn adek dlm tuh. Mamaa teros sergah abg. Terkejot dgn apa yg abg cuba buat kat adek.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ […]

Continue Reading

Abg budak ni alim sikit. Mak suruh nikah abg tak melawan pun. Tapi sampai harini abg tak pernah sentuh bini dia. Gadis ni pelik. Akhirnya satu hari kantoi semuanya.

Hello semua, aku nak share kisah abg aku dan kakak ipar aku. Aku bukan nak masuk campur hal rumah tangga diorang, sekadar nak share kisah diorang saje. Abg(Paih, 26) dan kakak ipar(yaya, 22). Diorang baru setahun berkahwin, tapi kahwin bukan atas dasar cinta, kahwin sebab mak aku atas sebab tertentu, yaya ni student degree dekat […]

Continue Reading