Gadiis nih hairan dia fikir abg dia nak tuunjuk sesuatu kt buuku. Tiba tiba ada benda jadi sekelippppppppppp mata kt ruang tamu rumah. Sampai sekarang gadiis nih maseh terasa apa yg abg dia buat kt dia waktu tuh.

Zaman kanak-kanak saya, bagi saya ada waktu gembira dan ada waktu duka… jika mahu diputarkan masa.. tentu saya tak ikut kawan saya main pondok-pondok. Peristiwa pertama yang kena pada saya apabila kawan saya tapi tak rapat sangat sebab dia lelaki dan dia panggil saya, dia tanya saya mahu gula-gula tak? Saya kata okay boleh.. umur […]

Continue Reading

Abg terperanjat lepas je abah kahwin dgn gades laen banyak kali abg dgr bunyik tk senonoh dari bilek. Abg tk boleh nk tahan. Terkejut abah dan gades tuh buat sampai mcm tuh sekali sampai boleh dgr dari luar.

Mengejutkan Lepas Bapak Nikah Dgn Perempuan Lain Banyak Kali Dengar Bunyi Yang Tak Senonoh Dari Bilik. Abg Tak Boleh Nak Tahan. Tergamam Bapak Dan Perempuan Tu Buat Smpai Macam Tu Sekali Smpai Boleh Dengar Dari Luar. Foto sekadar hiasan. Sekadar ingin luahkan rasa hati dan rasa rindu dengan ayah. Nama aku Halim, berumur 30 tahun ada […]

Continue Reading

Abg terperanjat lepas je abah kahwen dgn gades ni banyak kali abg dgr bunyik yg tak senonoh dari bilik abah. Abg tk boleh nk tahan. Terkejut abah dgn gades tu buat sampai mcm tu sekali sampai boleh dgr dari luar.

Foto sekadar hiasan. Sekadar ingin luahkan rasa hati dan rasa rindu dengan ayah. Nama aku Halim, berumur 30 tahun ada 4 adik beradik (aku no. 2) atas abang, bawah aku perempuan. Ibu aku dah lama tak ada masa aku kecil. Di pendekkan cerita ayah kahwin lagi selepas beberapa tahun. Selepas ayah kahwin, Kami agak kekok dengan […]

Continue Reading

Tergamam mak tiba tiba ketokkk pintu bilik air. Kantoi bila tengok abg dgn adk dalam bilik air tu. Mak terus tengking abg. Terkejut dgn apa yg abg cuba lakukan kat adk dlm bilik air tu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ […]

Continue Reading