Mak nk guna bilekkkk air tapi dlm tu mcm ada org. Mak cuba ketok pintu bilekkkkk air tu sekali mak terperanjat tgk ada abg dgn adk dlm tu. Mak teros tengking abg. Tergamam dgn apa yg abg cuba buat kt adk dlm bilekkk air tu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ […]

Continue Reading

Terkejut mak tiba tiba ketuk pintu tandas. Kantoi nampak abang dengan adk dalam tandas. Mak terus marah abang. Tergamam dengan apa yang abang cuba lakukan.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ […]

Continue Reading