Kakak terperanjat bila adk laki kandong sendiri kantoi amek rakaman dan intai dia tgh mandi dan tukar baju. Kakak cepat cepat bagitau ibu. Tapi reaksi ibu buat kakak terkejot.

Foto sekadar hiasan. Pentingnya Batas Pergaulan Antara Adik-Beradik. Assalamualaikum, saya rasa dari tajuk pun dah boleh agak apa yang saya nak cerita hari ni. Cerita saya ni boleh dikira sebagai membuka aib tapi saya harap supaya ibu bapa yang ada anak anak kecil boleh ambil iktibar dari cerita saya ni. Okay kita mulakan, apa yang […]

Continue Reading

Bini terperanjat tgk ws suami dgn adk kandonggg bini sendiri. Terkejut suami sanggop cek in tido sekatil dgn adk kandongggg bini sendiri masa bini tgh saket. Akhirnya ini yg terjadi.

Hide profile saya min. Saya isteri berumur 44 tahun, ada tiga orang anak. Bulan Ogos 2018, saya disahkan menghidap sakit payudara tahap empat. Hidup saya sejak itu keluar masuk hospital saja. Payudara sebelah kanan sudah dibuang. Chemo dah 16 kitaran. Saya baru saja keluar dari hospital. Sekarang sakit saya dah merebak sampai paru-paru. Doktor bagi […]

Continue Reading

Tergamam bile kakak kandung sendiri bagi benda nih dekat adik. Terkejut bila tetiba je perottttt adik jadi bulat mcm mengandong ank kembarrrrr sepulohhhhh. Haid pulak berbulan dtg tak berhenti. Terkedu rupanya dalam diam ini yg kakak kandung dia buat.

Foto sekadar hiasan. Kisah yang akan aku ceritakan ini adalah dari kisah benar dan perkongsian ini boleh dijadikan teladan bagi orang lain. Cerita ni agak panjang, sebab kalau nak aku ringkaskan, takut tak faham jalan ceritanya. Nama aku Fasha (bukan nama sebenar) aku ni ade 5 orang adik beradik dan aku no.4 perempuan.. Atas aku […]

Continue Reading

Terkejut adik kandung laki kantoi amek video dgn mengintai kakak sendiri tgh mandi dan tukar baju. Kakak tergamam lepastu cepat cepat ngaduuuu kt mama. Tapi reaksiiiii mama buat kakak terkejut.

Foto sekadar hiasan. Pentingnya Batas Pergaulan Antara Adik-Beradik. Assalamualaikum, saya rasa dari tajuk pun dah boleh agak apa yang saya nak cerita hari ni. Cerita saya ni boleh dikira sebagai membuka aib tapi saya harap supaya ibu bapa yang ada anak anak kecil boleh ambil iktibar dari cerita saya ni. Okay kita mulakan, apa yang […]

Continue Reading

Bini tergamam tgk wassap suami dgn adk kandung bini sendiri. Terkejut bini suami sanggup check in hotel dgn adk kandung bini sendiri masa bini tengah sakit. Akhirnya ini yg terjadi.

Hide profile saya min. Saya isteri berumur 44 tahun, ada tiga orang anak. Bulan Ogos 2018, saya disahkan menghidap sakit payudara tahap empat. Hidup saya sejak itu keluar masuk hospital saja. Payudara sebelah kanan sudah dibuang. Chemo dah 16 kitaran. Saya baru saja keluar dari hospital. Sekarang sakit saya dah merebak sampai paru-paru. Doktor bagi […]

Continue Reading

Perut makin membesar. Adk call kakak kandung sendiri mintak maaf sebab makin hari keadaan dia makin teruk akibat perbuatan kakak dia. Akhirnya tak sangka kakak dia hantar benda ini pula.

Mak aku pun cakap dia pun rasa aku lain sebab aku bukan jenis anak yang melawan cakap orang tua. Sesampai aku di kampung, keluarga aku terkejut tengok keadaan aku dan bapak aku antara percaya dan tak yang aku terkena buatan orang. Bapak aku bawa aku buat lagi sekali full medical checkup tapi hasil tetap sama […]

Continue Reading

Isteri terkejut tengok chat suami dengan adk kandung isteri sendiri. Tak sangka suami sanggup check in dengan adik kandung isteri sendiri saat isteri sedang sakit. Akhirnya ini yang berlaku.

Hide profile saya min. Saya isteri berumur 44 tahun, ada tiga orang anak. Bulan Ogos 2018, saya disahkan menghidap sakit payudara tahap empat. Hidup saya sejak itu keluar masuk hospital saja. Payudara sebelah kanan sudah dibuang. Chemo dah 16 kitaran. Saya baru saja keluar dari hospital. Sekarang sakit saya dah merebak sampai paru-paru. Doktor bagi […]

Continue Reading