Laki ni budak alim. Bila ibu suruh kahwin dia tak tolak pun. Tapi yang peliknya sampai hari ini dia tak pernah sentuh isteri dia. Akhirnya satu hari tu kantoi rupanya ini punca dia buat macam tu.

Hello semua, aku nak share kisah abg aku dan kakak ipar aku. Aku bukan nak masuk campur hal rumah tangga diorang, sekadar nak share kisah diorang saje. Abg(Paih, 26) dan kakak ipar(yaya, 22). Diorang baru setahun berkahwin, tapi kahwin bukan atas dasar cinta, kahwin sebab mak aku atas sebab tertentu, yaya ni student degree dekat […]

Continue Reading

Abang gadis ni alim sikit. Bila mak suruh kahwin abang tak bantah pun. Tapi sampai harini abang tak pernah sentuh bini dia. Gadis ni pelik. Akhirnya satu hari terbongkar semua.

Hello semua, aku nak share kisah abg aku dan kakak ipar aku. Aku bukan nak masuk campur hal rumah tangga diorang, sekadar nak share kisah diorang saje. Abg(Paih, 26) dan kakak ipar(yaya, 22). Diorang baru setahun berkahwin, tapi kahwin bukan atas dasar cinta, kahwin sebab mak aku atas sebab tertentu, yaya ni student degree dekat […]

Continue Reading