Lepas bersama masa mlm pertama bini tido atas kerusi. Suami jadi hairan. Satu hari suami cubaa bukak semua almari bini. Mengejutkan suami terjumpa sesuatu yg membuatkan dia tk percaya.

Gambar Hiasan.. Aku tergerak hati nak tulis since baca ‘Abang makenik’. Kalau yg tulis tu bini dia, kali ni yg tulis lelaki. A.k.a suami. Opss bukan suami akak tu. Sebelum tu, thanks laa kt page iium ni. Aku tergerak nk tulis pun sebab xtau nak luahkan mcmne. Aku dah kawin. Usia perkahwinan aku nak dekat […]

Continue Reading

Lepas ehemmm malam pertama isteri tidur atas sofa. Suami pelik. Satu hari suami cuba selongkar almari isteri. Terkejut suami bila terjumpa sesuatu yang membuatkan dia tak percaya.

Gambar Hiasan.. Aku tergerak hati nak tulis since baca ‘Abang makenik’. Kalau yg tulis tu bini dia, kali ni yg tulis lelaki. A.k.a suami. Opss bukan suami akak tu. Sebelum tu, thanks laa kt page iium ni. Aku tergerak nk tulis pun sebab xtau nak luahkan mcmne. Aku dah kawin. Usia perkahwinan aku nak dekat […]

Continue Reading