Ada warganet yang persoalkan Sop masa Tokti bersalin. Siap boleh bawa jurugambar dan Ustaz lagi dekat hospital. Rupanya ini yang terjadi.

Tanggal 19 April 2021 telah menjadi salah satu tarikh bahagia buat Dato Sri Siti Nurhaliza bersama suami dan keluarga. Dato Sri Siti atau lebih mesra dengan panggilan Tokti telah pun selamat melah1rkan bayi lelaki seberat 3.84 kilogram (kg) menerusi kaedah operasi. Kelahiran bayi kedua Tokti itu disambut gembira oleh suami, anak-anak kepada Datuk K, ustaz […]

Continue Reading

Wanita ni tetap berkeras nak bersalin dekat hospital mahal walaupun suami tak mampu. Sampai kan suami kena buat benda ni untuk kumpul 10 ribu.

Sebab itulah orang tua selalu berpesan, jika nak berkahwin pilihlah pasangan yang betul-betul boleh menerima kita seadanya. Jika berbelanja pula ukurlah baju di badan sendiri. Jika main redah je nanti kemudian hari bucu katil juga jadi tempat kita melepaskan kesedihan. Viral di laman twitter apabila dikatakan seorang wanita yang memberi amaran kepada bakal suaminya yang […]

Continue Reading

Isteri tengah tunggu hari nak bersalin. Terperanjat isteri bila tetiba je dpt gambar suami dia tgh akad nikah dgn wanita lain. Akhirnya ini yg terjadi pada dia sampai suami dia rasa menyesal.

Foto sekadar hiasan. Tergamak seorang suami lepaskan isteri disaat isteri sedang mengndungkan zuriat sendiri. Inilah yang dikatakan habis madu sepah dibuang. SegaIa pengorbanan selama ni sekelip mata dilupakan setelah kehadiran orang ketiga. Sudahlah berkahwin senyap-senyap dan menghilangkan diri, malah isteri pertama dilepaskan hanya kerana mencari suami untuk menuntut nafkah anak-anak. Nasib malang menimpa puan ini […]

Continue Reading

Suami tergamam bini tak pandai nk meneran sampai koyak bini punya bawah. Bila dh settle suami dtg cium bini dan cakap sesuatu. Terperanjat bini bila suami cakap mcm tuh.

Assalamualaikum semua.Tujuan aku berkongsi cerita di sini supaya aku terus dapat megingati setiap inci kebaikan yang ditaburkan dan setiap tanggungjawab yang di laksanakan tanpa rasa mengeluh. Sedikit ringkasan hubungan aku dan suami. Kami kenal di facebook bulan May 2013. Dia mula approached. Aku ingat malas nak layan sebab aku dalam fasa broken heart. Tapi cara […]

Continue Reading

Gades ni baru je nikah tk sampai 3 bulan tapi dia dah disahkan hamil 2 bulan. Lepas je dia bersalin terperanjat tgk ank dia rambot kerinting lepastu kulit tk sama. Tk mirip lansong dgn ayah dan mak dia. Akhirnya kantoi perbuatan gades ini selama nih.

Baru Kahwin Dua Bulan Dah Disahkan Mengandung Dua Bulan. Lepas Isteri Bersalin Terkejut Tengok Ank Rambut Kerinting Dan Berkulit Gelap. Tak Sama Macam Ayah Dan Mak Dia. Akhirnya Terbongkar Segala Perbuatan Isteri Selama Ni. Foto sekadar hiasan. Asalamualaikum dan selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia, mohon admin hidekan profil aku, aku bernikah tahun lepas, isteri aku […]

Continue Reading

Bini tk pandai nk buat benda alah ni smpai koyakkkk terok bahagian bawah dia. Tiba tiba bila dh selesai suami dtg cium pipi kanan lepastu bagitau sesuatu. Terperanjat bini bila suami bisik ckp benda tu kt dia.

Assalamualaikum semua.Tujuan aku berkongsi cerita di sini supaya aku terus dapat megingati setiap inci kebaikan yang ditaburkan dan setiap tanggungjawab yang di laksanakan tanpa rasa mengeluh. Sedikit ringkasan hubungan aku dan suami. Kami kenal di facebook bulan May 2013. Dia mula approached. Aku ingat malas nak layan sebab aku dalam fasa broken heart. Tapi cara […]

Continue Reading