Mak nk guna bilekkkk air tapi dlm tu mcm ada org. Mak cuba ketok pintu bilekkkkk air tu sekali mak terperanjat tgk ada abg dgn adk dlm tu. Mak teros tengking abg. Tergamam dgn apa yg abg cuba buat kt adk dlm bilekkk air tu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ […]

Continue Reading

Budak ni terjaga dari tido. Dia pelik tengok mak dia tak ada. Pergi bilik air tengok bilik air berkunci. Rupanya mak dia dengan laki lain dalam bilik air tu. Budak ini tergamam akhirnya ini yg dia buat sampai mak dia keluar dari bilik air tu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading

Tergamam mak tiba tiba ketokkk pintu bilik air. Kantoi bila tengok abg dgn adk dalam bilik air tu. Mak terus tengking abg. Terkejut dgn apa yg abg cuba lakukan kat adk dlm bilik air tu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ […]

Continue Reading

Gadis ni terkejut bila mak dia selalu beli tisu banyak banyak. Waktu mandi je mak dia mesti mintak hulurkan tisu. Rupanya mak dia sorokkan sesuatu. Akhirnya terbongkar apa yg mak dia selalu buat dalam bilik air.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku merupakan anak sulung daripada 3 orang adik beradik. Aku seorang saja perempuan, adik-adik semua lelaki. Umur aku 17 tahun dan akan menduduki peperiksan penting tahun ini. Aku ingin menceritakan tentang kesedihanku sejak tahun lepas. Ramadhan tahun lalu, ibuku pergi buat selamanya akibat sakit payudara. Semasa hidupnya, ibuku seorang wanita yang […]

Continue Reading

Terkejut malam pertama isteri tidur dalam bilik air. Tak tahan dgn apa yg suami cuba lakukan. Rupa rupanya ini yang suami dia buat sampai dia sanggup malam pertama dalam bilik air.

Bini kedua ni selalunya perampas. So aku nak cerita dulu macam mana aku boleh dapat title ‘isteri kedua’. Umur aku masuk 25 tahun. So korang nak tahu macam mana aku dapat title ni? Suami aku kena tangkap basah dengan madu aku iaitu kawan kerja dia sedangkan kitaorang dh bertunang dan tinggal lagi 3 minggu nak […]

Continue Reading