Banyak lelaki tak tahan tengok body gadis ni. Pelik tiba tiba ada ustaz bagi tahu suami kawan gadis ni buat 1 folder penuh gambar dia. Rupa rupanya ini punca dia jadi macam ni.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Assalamualaikum semua, aku bukan nak cerita pasal diri aku. Ni pasal kawan aku. Kalau disiarkan alhamdulillah. Kalau tak disiarkan mungkin rezeki aku je nak luah bagi admin baca. At least ada orang sudi dengar bebanan yang aku tanggung atas nama sahabat. Aku address dia as Mawar (bukan nama sebenar). Sebab dia cantik […]

Continue Reading