Isteri terperanjat ank murid sendiri chck in hotel dgn suami. Bila isteri tanya suami nekad tknk mengaku. Hingga satu hari isteri panggil gades ni jumpa dia lepastu tanya. Apa yg gades tu jawab buat isteri terkedu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Aku wanita bekerjaya, pensyarah di sebuah kolej swasta. Sudah berkahwin dan memiliki sepasang cahaya mata. Alhamdulilah. Suami pun seorang yang berkerjaya sebagai engineer di syarikat konsultan. It was a perfect marriage. 7 years of ups and down. Dari gaji sekadar cukup sehinggalah mampu untuk memiliki rumah sendiri, percutian dengan anak anak dan […]

Continue Reading

Bini tergamam tgk wassap suami dgn adk kandung bini sendiri. Terkejut bini suami sanggup check in hotel dgn adk kandung bini sendiri masa bini tengah sakit. Akhirnya ini yg terjadi.

Hide profile saya min. Saya isteri berumur 44 tahun, ada tiga orang anak. Bulan Ogos 2018, saya disahkan menghidap sakit payudara tahap empat. Hidup saya sejak itu keluar masuk hospital saja. Payudara sebelah kanan sudah dibuang. Chemo dah 16 kitaran. Saya baru saja keluar dari hospital. Sekarang sakit saya dah merebak sampai paru-paru. Doktor bagi […]

Continue Reading

Mula mula hanya buat benda terkutuk dlm kereta sewa sampai lah satu hari berani untuk check in hotel sama sama. Sehingga lah satu hari ini yang terjadi pada gadis ini.

Salam admin. Saya nak berkongsi cerita utk followers page ni untuk dijadikan teladan dan pengajaran. Confession ini agak panjang namun saya harap sudilah admin approve confession saya ini. Saya mengenali H pada pertengahan tahun 1999, di mana kami adalah classmate di satu kolej. H muda dari saya 2 tahun, kerana dia lepas SPM terus masuk […]

Continue Reading