Suami terperanjat bila kena tangkap basah dgn bini sendiri. Bini datang dengan ayah dia dan ustaz. Kantoi suami cek in dgn gades lain. Akhirnya ini yg berlaku.

Sebenarnya, saya sekadar berkongsi rahsia hati dan pengalaman. Saya seorang suami selingkuh yang kini menerima kifarah Allah setelah saya benar2 bertaubat! Julai ini, genaplah 18 tahun usia perkahwinan saya. Saya bernikah ketika berusia 20 thn manakala isteri 17 thn. Isteri saya pilihan keluarga saya. Dan saya waktu itu, telah mempunyai pilihan hati. Saya tahu kenapa […]

Continue Reading

Selama ni dah mcm suami isteri. Banyak kali keluar masuk hotel. Malam tu gadiis ni nekad nk check semua wasap dalam hp bf. Mengejutkan rupanya selama ini bf ada sorokkan sesuatu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Asalnya saya tak tahu nak start dari mana. Tapi tak apalah saya cuba. Kisah ni benar.. betul-betul terjadi. Pada diri saya. Terlebih dahulu maafkan saya kalau kisah saya ni buat pembaca marah. Skit hati dan macam-macam lagi. Segala kekurangan dan kebo dohan saya adalah salah saya sendiri, cumanya saya minta doakan terbaik […]

Continue Reading

Mula mula pakwe makwe ni cuma buat benda terkutuk tu dlm kereta sewa hingga lah satu hari pakwe makwe ni check in hotel sama sama. Sampai lah satu hari ini yg terjadi pada gades ini.

Salam admin. Saya nak berkongsi cerita utk followers page ni untuk dijadikan teladan dan pengajaran. Confession ini agak panjang namun saya harap sudilah admin approve confession saya ini. Saya mengenali H pada pertengahan tahun 1999, di mana kami adalah classmate di satu kolej. H muda dari saya 2 tahun, kerana dia lepas SPM terus masuk […]

Continue Reading

Bini relax je bila suami kena tangkap basah dengan gadis lain dekat hotel. Bini bapak dan juga ustaz yang kantoikan suami check in dengan gadis lain. Tergamam suami akhirnya ini yang terjadi.

Sebenarnya, saya sekadar berkongsi rahsia hati dan pengalaman. Saya seorang suami selingkuh yang kini menerima kifarah Allah setelah saya benar2 bertaubat! Julai ini, genaplah 18 tahun usia perkahwinan saya. Saya bernikah ketika berusia 20 thn manakala isteri 17 thn. Isteri saya pilihan keluarga saya. Dan saya waktu itu, telah mempunyai pilihan hati. Saya tahu kenapa […]

Continue Reading

Waktu malam pertama masa untuk bersama dgn suami bini keluar check in dengan pakwe. Bini taknak hamil ank suami. Dia sanggup tinggalkan suami dia hanya untuk hamilkan ank pakwe. Akhirnya ini yang terjadi.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Di sini ingin berkongsi masalah saya dan dapatkan pandangan dari pihak tuan/puan. Saya seorang isteri, berusia 24 tahun dan baru berkahwin bulan Julai 2014 yang lalu. Sebelum berkahwin saya telah jatuh cinta dengan suami orang yang berusia 39 tahun. Dia juga telah mempunyai 4 orang anak. Isterinya mengandung, kami berkenalan. Semasa isteri […]

Continue Reading

Isteri terkejut tengok chat suami dengan adk kandung isteri sendiri. Tak sangka suami sanggup check in dengan adik kandung isteri sendiri saat isteri sedang sakit. Akhirnya ini yang berlaku.

Hide profile saya min. Saya isteri berumur 44 tahun, ada tiga orang anak. Bulan Ogos 2018, saya disahkan menghidap sakit payudara tahap empat. Hidup saya sejak itu keluar masuk hospital saja. Payudara sebelah kanan sudah dibuang. Chemo dah 16 kitaran. Saya baru saja keluar dari hospital. Sekarang sakit saya dah merebak sampai paru-paru. Doktor bagi […]

Continue Reading