Suami kantoi byk kali cek in dgn ank murid bini. Tergamam bila bini dok tannya soalannnnn nih kt ank murid dia sampai terkedu gadis tu. Akhirnya ini yg terjadi.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Tajuk yang aku sendiri keliru. Masih keliru. Bila difikir, apa yang terjadi mungkin ada hikmah, ataupun mungkin teguran dan ujian dalam mematangkan rumahtangga. Allahu. Kekadang rasa seperti membaca novel sedih, tapi kisah sendiri yang entah sekuat mana untuk kita sebagai hamba untuk redha. Aku wanita bekerjaya, pensyarah di sebuah kolej swasta. […]

Continue Reading

Isteri terkejut bila dapat tahu ank murid sndiri check in dgan suamii. Tapi laki sendiri tak nak mengaaku. Bila isteri panggil budak tu jumpa dia apa yang budak tu jawab buaat isteri terduduk.

Bini Terkejut Pelajar Sendiri Check In Dengan Suami. Bila Tanya Suami Taknak Mengaku. Bini Panggil Gadis Ni Jumpa Dia Dan Tanya. Apa Yang Gadis Tu Jawab Buat Bini Tergamam. Isteri terkejut bila dapata tahu ank murid sendiri check in dengan suami. Tapi suami tak mengaku. Bila isteri panggil budak tu jumpa dia apa yang budak […]

Continue Reading

Bini terkejut pelajar sendiri check in dengan suami. Bila tanya suami taknak mengaku. Bini panggil gadis ni jumpa dia dan tanya. Apa yang gadis tu jawab buat bini tergamam.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Aku wanita bekerjaya, pensyarah di sebuah kolej swasta. Sudah berkahwin dan memiliki sepasang cahaya mata. Alhamdulilah. Suami pun seorang yang berkerjaya sebagai engineer di syarikat konsultan. It was a perfect marriage. 7 years of ups and down. Dari gaji sekadar cukup sehinggalah mampu untuk memiliki rumah sendiri, percutian dengan anak anak dan […]

Continue Reading

Lagi seminggu nak kahwin tiba tiba lelaki ini bagi tahu ada cikgu yang buat dia ragu ragu untuk teruskan perkahwinan. Rupa rupanya sampai macam ni sekali cikgu cakap pada bakal suami. Akhirnya ini yang terjadi buat lelaki itu menyesal.

Aku kenal Ilyas (bukan nama sebenar) hampir 10 tahun (2009), sejak zaman sekolah lagi. Dia senior aku dan berkawan baik dengan sepupu aku, Maya (bukan nama sebenar). Ilyas selalu datang rumah Maya dengan kawan2 kelas yang lain untuk study group dan aku memang rapat dengan Maya sejak kecil and always lepak dekat rumah dia since […]

Continue Reading

Gadis ni dah 3 tahun tunggu tunang dia seorang cikgu. Masa hari jadi tunang konon dia nak bagi surprise delivery kt tunang dia tapi akhirnya dia yg terkejut tengok apa yang terjadi dalam rumah tunang.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Assalamualaikum… Namaku Alin dan aku berusia 35 tahun. Kisah ni berlaku beberapa tahun lepas. Masa tu aku dah bertunang. Tunang aku Nik Faris bekerja di Kuala Lumpur sebagai seorang guru manakala aku pula di Kelantan. Aku juga seorang guru seperti dia. Masa tu kami dah bertunang hampir 3 tahun. Bila aku ajukan […]

Continue Reading