Couple ni selalu buat benda tk senonoh dlm kereta sewa sampai satu hari dorang nekad cek in hotel sama sama. Sehingga lah satu hari ini yang berlaku pada gadis ini.

Salam admin. Saya nak berkongsi cerita utk followers page ni untuk dijadikan teladan dan pengajaran. Confession ini agak panjang namun saya harap sudilah admin approve confession saya ini. Saya mengenali H pada pertengahan tahun 1999, di mana kami adalah classmate di satu kolej. H muda dari saya 2 tahun, kerana dia lepas SPM terus masuk […]

Continue Reading

Laki ni menyesal sbb tk dapatkan makwe dia. Waktu couple dia sebok cari makwe lain yg lagi cun dari makwe dia. Tetiba satu hari sesuatu berlaku smpai membuatkan dia terkedu.

Hi semua, aku Ahmad. Maaf kalau confession aku ni agak panjang. Aku cuma nak meluah sikit kat sini supaya kat luar sana boleh ambik pengajaran dan tak jadi bongok macam aku. Hahaha. Aku tak leh cerita benda2 ni kat geng2 kerja aku, kang tujuh keturunan tak habis kena bahan. Jadi aku cerita kat sini supaya […]

Continue Reading

Awek tiba tiba ajak kapel balek. Laki ni teruja tapi terkejut masa hari jadi awek dia laki ni call tetiba awek dia suh call balek. Bila call balek laki ni tergamam dengar sesuatu yg tk dijangka.

Sorry cerita aku agak panjang. Tapi dah lama aku nak luahkan. Aku sebenarnya tak belajar pun kat UIA. Aku tengah belajar medik di sebuah negara bahagian Eropah. Cuma sebabnya aku confess kat page ni, sebab aku nak ceritakan kisah hidup aku bersama seorang perempuan ni. Perempuan yang berjaya memikat hati aku buat pertama kali. Satu-satunya […]

Continue Reading

Makwe ajak couple semula. Laki ni seronok. Tapi masa befday makwe dia laki ni call tiba tiba makwe dia suruh call balik. Bila call balik laki ni terkejut dengar sesuatu yang tak dijangka.

Sorry cerita aku agak panjang. Tapi dah lama aku nak luahkan. Aku sebenarnya tak belajar pun kat UIA. Aku tengah belajar medik di sebuah negara bahagian Eropah. Cuma sebabnya aku confess kat page ni, sebab aku nak ceritakan kisah hidup aku bersama seorang perempuan ni. Perempuan yang berjaya memikat hati aku buat pertama kali. Satu-satunya […]

Continue Reading

Laki ni menyesal sebab tak dapat nk goda awek dia balik. Masa tengah couple dia sibuk cari awek lain yg lagi cantik dari awek dia. Tiba tiba satu hari ada sesuatu terjadi yg membuatkan dia tergamam.

Hi semua, aku Ahmad. Maaf kalau confession aku ni agak panjang. Aku cuma nak meluah sikit kat sini supaya kat luar sana boleh ambik pengajaran dan tak jadi bongok macam aku. Hahaha. Aku tak leh cerita benda2 ni kat geng2 kerja aku, kang tujuh keturunan tak habis kena bahan. Jadi aku cerita kat sini supaya […]

Continue Reading

Gadis ni seronok sangat masa couple dia dengan pakwe dia buat macam macam. Tidur sekatil dan lebih daripada ringan ringan dia buat. Tak ada siapa pun tahu. Sehingga lah satu hari dia kahwin dan ini yang terjadi.

Perkongsian aku ni mungkin lebih kepada memberi sedikit pengajaran melalui kisah diri sendiri dan juga memberi pedoman buat kita semua.Aku seorang isteri awal 30an (suri rumah) kepada 2 org anak berusia 5tahun dan 2tahun. Suami pula pertengahan 30an dan dia sangat baik, taat pada Allah, penyayang, rajin membantu urus rumah tangga dan anak2 ,dan boleh […]

Continue Reading

Awek ajak couple balik. Happy lelaki ni. Masa hari jadi teman wanitanya laki ni call tapi awek dia suruh call balik. Tiba tiba bila laki ni call balik dia terdengar sesuatu yg tak dijangka.

Sorry cerita aku agak panjang. Tapi dah lama aku nak luahkan. Aku sebenarnya tak belajar pun kat UIA. Aku tengah belajar medik di sebuah negara bahagian Eropah. Cuma sebabnya aku confess kat page ni, sebab aku nak ceritakan kisah hidup aku bersama seorang perempuan ni. Perempuan yang berjaya memikat hati aku buat pertama kali. Satu-satunya […]

Continue Reading