Wanita ni masihhh suci tapi hairan doc sahhkan dia mengandongggg. Disebabkan tknk malu dia nekad nikahhhhh dgn rider penghantar makanan. Lepas je dh halal tk lamaaa lepaassss tuhhh ini yang berlaku.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Part 1 – Hud Asyikin. Assalamualaikum Admin KRT. Maafkan saya, saya gunakan fake akaun untuk buat luahan ni. Saya seorang perempuan yang berumur awal […]

Continue Reading

Kan masihh saket tu sayang. Rest dulu nanti bila dh baik baru boleh buat ank. Suami sempat buat lawak lepastu bini cubit lengan suami. Tiba tiba lepas beberapa minggu bini dlm wad dokter bagi balik. Bila dh sampai rumah ini yg berlaku.

“Nad, saya tahu kau pernah heart broken. Saya tahu kau menulis dan bila saya baca kisah Hapus Airmata, kau betul-betul buat saya tenggelam dalam airmata. Saya teruskan lagi sambung baca cerita yang lain dan saya tahu wanita ini sudah cukup terluka hatinya dan tengok apa yang diberi pada kau.” “Kau selalu share tentang kisah benar […]

Continue Reading

Tak boleh macam ni sayang. Masih sakit kan tu. Rehat dulu nanti bila dah ok boleh buat ank. Suami sempat bergurau lepastu bini cubit lengannya. Lepas seminggu bini di hospital dokter benarkan pulang. Bila sampai dirumah ini yg terjadi.

“Nad, saya tahu kau pernah heart broken. Saya tahu kau menulis dan bila saya baca kisah Hapus Airmata, kau betul-betul buat saya tenggelam dalam airmata. Saya teruskan lagi sambung baca cerita yang lain dan saya tahu wanita ini sudah cukup terluka hatinya dan tengok apa yang diberi pada kau.” “Kau selalu share tentang kisah benar […]

Continue Reading