Masa tengah nak meneran dekat bilik bersalin wanita ini tiba tiba nangis dan bisik dekat dokter yg dia dah jadi janda. Suami tinggalkan dia lepastu holiday dgn gadis lain masa dia tengah bersalin. Rupanya ini punca suami dia buat macam tu.

Salam kepada semua pembaca.. Saya mohon baca confession ni dengan penuh kesabaran sebab cerita ni panjang sangat sebenarnya tapi saya ringkaskan (walau sebenarnya panjang jugak) Saya berkahwin pada tahun 2014. Suami saya yatim piatu. Last year saya disahkan mengandung masa tu saya baru kerja kat public listed company. Diawal kehamilan suami selalu usap perut saya […]

Continue Reading

Gadis ni niat nak rawat pesakit tapi boleh keluar makan pula. Satu hari tu kantoi tunang dapat tahu sebab ada mesej masuk. Rupa rupanya dalam diam tunang ada rancangan nak kenakan gadis ini.

Aku baru lepas menghabiskan pelajaran master dalam bidang kedoktoran setahun lepas.Alhamdullilah sekarang aku dengan bangganya menjadi seorang doktor.Cita cita aku dari kecil sudah tercapai.Dalam mengejar cita cita aku terlupa usia dah memang perlu kahwin. (24++). Ramai kawan aku cakap aku ada semua wife material.Aku pandai memasak, kemas rumah, suka kanak kanak dan haiwan.Memang ibu telah […]

Continue Reading

Masa kat bilik bersalin wanita ini bisik teresak esak dekat doktor yang dia dah janda. Suami dia tinggalkan dia dan bercuti dengan perempuan lain saat dia sedang melahirkan ank mereka. Rupa rupanya ini punca dia ditinggalkan.

Salam kepada semua pembaca.. Saya mohon baca confession ni dengan penuh kesabaran sebab cerita ni panjang sangat sebenarnya tapi saya ringkaskan (walau sebenarnya panjang jugak) Saya berkahwin pada tahun 2014. Suami saya yatim piatu. Last year saya disahkan mengandung masa tu saya baru kerja kat public listed company. Diawal kehamilan suami selalu usap perut saya […]

Continue Reading