Setelah sekian lama menyepi kali ni Eira Aziera tampil kembali buat live bongkarkan apa yang jadi kat dia buat ramai yang terkejut. Rupa rupanya ini keadaan terkini beliau.

Menerusi live terbaru eira aziera hari ini beliau berkongsi keadaan terkini beliau setelah apa yang terjadi sebelum ini tentang insidenn serta cerita kontrovversi terhadap diri beliau. Live terbaru dari eira juga menarik perhatian lebih 70 ribuu tontonan serta lebih 500 kongsian terhadap posting beliau. Antara Kata Kata Eira “Alhamdullilah sebab doa hampa, yang berterusan dekat […]

Continue Reading

Hantar geng suruh peguam tarik balik tuntutan saman. Terkedu ini yang terjadi pada Nor Zabetha lepas tular tentang Eira Aziera.

Tak payah hantar geng suruh saya jangan saman atau tarik balik tuntutan saman.” Itu antara pesanan padu ditulis oleh peguam Nor Zabetha yang memberi peringatan kepada individu yang menyokong influencer Eiira Aziera agar tidak mengganggunya. Hantaran ditulis di Facebook Zabetha itu susulan beberapa komen diterimanya yang beranggapan beliau adalah peguam kepada Suharnizan, wanita yang dihna […]

Continue Reading

Mengejutkan tempoh bagi kes Eira Aziera dan Suharnizan rupanya sampai 28hb je. Tergamam ini yg akan terjadi lepas pada tarikh itu.

JOHOR BAHRU – Pesuruhjaya Sumpah, Suharnizan Md Sidek yang menjadi sasaran body shaming akan menuntut ganti rugi lebih RM2 juta dalam tuntutan saman terhadap Noorazira Pissal atau lebih dikenali sebagai Eira Aziera. Peguam Suharnizan, Mohd Rasheed Hassan berkata, sekiranya tiada respons daripada pihak personaliti media sosial itu (influencer) selepas menerima notis tuntutan sivil yang sudah […]

Continue Reading

Terkini baru je beberapa hari report polis mengejutkan ini kata kata terkini dari Suharnizan. Tergamam Suharnizan bongkarkan sesuatu yg akan buat Eira Aziera terciduk lagi.

Minggu lalu, tindakan undang-undang diambil Pesuruhjaya Sumpah, Suharniizan Md Sidek terhadap Noorazira Pissal atau lebih dikenali sebagai Eiira Aziera menarik tumpuan warganet. Terkini, Suharniizan tampil menjawab perkembangan terkini tentang isu terbabit. Menurut Suharniizan, dia tetap dengan keputusan untuk mengambil tindakan saman sivil terhadap Eiira, 37, walaupun personaliti media sosial itu sudah memohon maaf kerana mengutuk […]

Continue Reading

Mengejutkan ini jumlah saman yg Eira Aziera kena bayar. Memang terduduk kalau nak bayar. Tergamam sampai macam tu sekali Suharnizan tuntut.

Seorang Pesuruhjaya Sumpah bukan sahaja mengalami kemurvngan, malah mengalami gang-guan em0si akibat menjadi sasaran org yg memperlekehkan dia di media sosial yang mengutuk bentuk fizikal (b0dy sh4miiing) oleh personaliti media sosial, bulan lalu. Suharnizan Md. Sidek, 37, berkata, kutukkan yang didakwa dilakukan personaliti terlibat iaitu Noorazira Pissal menerusi Facebook secara langsung telah menyentuh rupa fizikalnya “Malah wanita […]

Continue Reading

Akhirnya terjawab segala teka teki. Akhirnya Suharnizan tampil bersuara bongkarkan apa yang dia komen dalam live Eira sampai teruk kenas bidas ngan Eira. Rupa rupanya ini yang Suharnizan komen.

Semalam, seorang wanita membuat laporan poIis hari ini, susulan dakwaan seorang personaliti media sosial (influencer) menghiina bentuk fizikalnya menerusi laman Facebook (FB) secara langsung. Menurut Suharnizan Md Sidek, 37, yang juga Pesuruhjaya Sumpah, personaliti itu mengeluarkan kata-kata kes4t terhadapnya. Selain itu gambarnya berserta anaknya dipaparkan tanpa pengetahuan dan kebenaran pihaknya selepas dia meninggalkan komen di […]

Continue Reading

Kali ni giliran syarikat produk yang lantik Eira Aziera sebagai duta pula yang akan ambil tindakan. Tergamam kenyataan dari pihak syarikat tu buat Eira Aziera tak senang duduk.

Betul orang cakap, kerana mulut badan binasa. Jadi jangan suka suka cakap lepas terutama bila anda adalah public figure. Haruslah diingat anda terkenal pun kerana peminat dan anda boleh tenggelam kerana peminat. Selepas dihalau di restoran popular Melaka, video body shaming pula bikin panas… influencer mohon maaf seikhlas hati KURANG seminggu, nama seorang influencer media […]

Continue Reading

Dah jatuh ditimpa tangga. Eira Aziera tergamam sekali lagi bila dia tengok senarai tuntutan lepas kecoh tentang video dia yang viral. Rupa rupanya sampai macam ni sekali dia kena.

Terkini, seorang Pesuruhjaya Sumpah bukan sahaja mengalami kemurngan, malah mengalami gangguan emsi akibat menjadi sasaran bIi di media sosial yang menghiina bentuk fizikal (body shaming) oleh personaliti media sosial, bulan lalu. Suharnizan Md. Sidek, 37, berkata, cacian dan makian yang didakwa dilakukan personaliti terlibat iaitu Noorazira Pissal atau Eira Aziera menerusi Facebook secara langsung telah […]

Continue Reading

Lepas tular tentang Eira Aziera kali ni ini pula tindakan Syarikat produk yang jadikan dia duta. Rupa rupanya sampai macam ni sekali tindakan yang di ambil pada Eira Aziera.

Instafamous dan pengasas produk Eira Aziera membuat permohonan maaf secara terbuka kepada pemilik restoran 35 di Melaka dan pemilik akaun Facebook (FB) Suharnizan Md Sidek, selepas menyamakan bentuk tubuh wanita tersebut dengan haiwan Eira telah memuat naik sebuah hantaran video membuat permohonan maaf secara terbuka kepada dua individu tersebut, di laman sosial FBnya, awal pagi […]

Continue Reading

Tengah syok buat live makeup tiba tiba ada warganet komen minta dia ubah perangai. Terkejut ini respon dari Eira Aziera bila warganet cakap macam tu.

Menerusi facebook eira, beliau ada membuat permohonan maaf pagi tadi kepada pihak yang berkenaan dan berharap agar dimaafkan. Menerusi video terkini yang dimuatnaik di ruangan facebook beliau, ketika beliau sedang live sambil mekap, kebetulan satu komen masuk meminta eira untuk mengubah sikap. “Ye kak, saya akan ubah sikap saya. Saya akan pastikan mulai hari ini, […]

Continue Reading