Wanita nih dlm wad tapi boyfriend dia selamber je boleh pegi holiday dgn EX siap tidur sebantal. Tetiba boyfriend dia lakukan sesuatu yg buat dia tergamam. Terkedu bila dpt tau siapa boyfriend dia yg sebenar.

Foto sekadar hiasan. Semalam aku ada terbaca artikel ‘Allah Uji Apa Yang Kita Sayang’ by Esya. Kisah dia ni sama macam dengan kawan aku yang aku namakan sebagai Balqis. Kawan baik aku. Kawan aku yang masih di fasa melayan kecewa yang aku harap akan berakhir dengan cepat walaupun aku tahu mustahil. Balqis pernah bertunang dengan […]

Continue Reading

Bapak paksa kahwin dengan ex. Malam pertama dia mintak hak dia. Bini terpaksa bagi dengan keadaan tak rela. Lepas je dapat apa yang dia nak dia terus berubah. Akhirnya ini yang dia buat.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Saya adalah seorang isteri, berusia 31 tahun dan berkahwin 14 july tahun lepas atas dasar paksaan keluarga. Sekarang saya mempunyai dua orang putera kembar yang ku lahirkan june yang lalu secara operation. Sebelum saya lanjutkan cerita, saya perkenalkan suamiku dengan nama Zam dan. Dia merupakan bekas teman lelaki […]

Continue Reading

Isteri tengah sakit tapi suami boleh pergi bercuti dengan ex tunang sampai belikan cincin bagai. Satu hari isteri kena talak 3 dengan suami. Lepas suami talakkan isterinya ini yang terjadi.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. “Hai Nad. Saya start follow kau since September 2018. I’ve been thinking a lot about this and now finally saya ada keberanian untuk share my story with you. I saw what you posted. You’re very motivated. Remind me of my ex-wife. Hope you ada masa untuk kita chatting.” – Ben (bukan nama […]

Continue Reading