2 tahun ikat pertunangan jaga batas. Tk sangka hanya sbb nk lepaskan nafsu lelaki ni bela gades simpanan. 6 bulan lepas dh halal akhirnya semua kantoi. Terperanjat bini bila tahu perangai sebenar suami.

Foto sekadar hiasan. Terima kasih kerana menyiarkan penulisan saya ini. Saya terpanggil untuk menulis atas tulisan cik Rohana dalam luahannya di IIUMC, (Patut Ke Dia Jadi Suami Aku?). Saya pernah lalui macam yang cik lalui, cuma kisah saya sedikit berbeza dengan cik. Saya sama macam cik tak pernah bercinta. Minat dalam diam tu Pernah. Biasalahkan […]

Continue Reading

Lepas dah halall waktu malam pertamaaa bini bisik bisik dekat suami nk buat benda ni. Berani bini mintakk nak buat benda tu. Mak bapak dia dengar pun mak bapak dia pening dgn perangai dia.

FOTO SEKADAR HIASAN. Assalamualaikum. Sebenarnya luahan aku ni biasa je dalam kalangan masyarakat dalam dunia ni. Tapi aku nak cerita jugak supaya bg orang sedar the reality of life. Aku Ain (bukan nama sebenar) umur baru 27 tahun dan dah 2 tahun kahwin. And aku jugak degree students dekat UM , grad tahun 2012. Dan […]

Continue Reading