Akan terus simpan barang yang ditinggalkan oleh Sandra. Ibu Sandra tampil bongkarkan barang terakhir yang Sandra tinggalkan. Rupa rupanya ini cerita sebenar disebalik barang tu.

Akan terus simpan barang yang ditinggalkan oleh Sandra. Ibu Sandra tampil bongkarkan barang terakhir yang Sandra tinggalkan. Rupa rupanya ini cerita sebenar disebalik barang tu. “Bye mama, jangan lupa tutup ‘gate’,” menjadi ungkapan terakhir penyanyi, Sandra Dianne, kepada ibunya, Nor Syakinah pada Sabtu lalu sebelum dia terbabit dalam kejadian tak di ingini di Lebuhraya Utara […]

Continue Reading

Sandra sempat minta baju putih sebelum pergi tu. Terkejut ibu sandra bongkarkan perangai pelik Sandra sebelum pergi. Rupa rupanya ini tanda tanda sebelum dia pergi tu.

Semalam Sandra Dianne, 26, selamat diuruskan di Tanah Islam Kampung Kauluan, Sabah, petang semalam. Suasana pilu menyelubungi sekitar upacara penyanyi yang juga bintang Big Stage musim ketiga, ketibaan Sandra dinanti oleh ahli keluarga dan juga penduduk kampyang di Sabah. Sempat luang masa dengan adik Bagi ibu kepada Sandra, Nor Syakinah berkata, masih segar dalam ingatannya […]

Continue Reading

Cuba untuk menghalang proses faraid. Ali Puteh tiba tiba tampil bongkarkan punca sebenar dia tak hantar ibunya ke Mahkamah. Rupa rupanya ini punca buat warganet terkedu.

PELAWAK Ali Puteh menerima keputusan Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam yang menetapkan pembahagian harta peninggalan abangnya yang juga pelawak Abam Bocey mengikut hukum Islam. Ali atau nama sebenarnya Syed Ali Mubarak Syed Mohd Ridzuan, 32, berkata, dia dan keluarganya tidak pernah menghalang proses faraid seperti yang didakwa segelintir pihak, malah sentiasa bersetuju pembahagian itu dilakukan dengan […]

Continue Reading

Pelik bila terjaga dari tidur tengok ibu tiada dekat sebelah. Bila pegi tandas tengok tandas berkunci. Terkedu rupanya ibu dengan lelaki lain dalam tu. Akhirnya ini yang gadis ni buat sampai ibu keluar dari tandas.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading

Kakak nekad intai adk dalam stor. Malam tu jugak kakak tarik ibu masuk dalam stor. Sama sama terkejut dan tergamam tengok apa yang adk buat dalam stor tuu.

Foto sekadar hiasan. Tahun 2019 baru sahaja melabuhkan tirainya dan diikuti dengan kedatangan tahun baru 2020. Seperti biasa, tiap kali tahun baru tiba gelagat semasa di permulaan sesi persekolahan pasti menjadi tumpuan ramai, ibu bapa, guru dan pelajar khususnya. Kisah yang ingin kami kongsikan ini pasti membuatkan ramai pembaca tersentuh. Kisah yang asalnya disiarkan di […]

Continue Reading

Gadis ni terbangun dari tidur. Dia pelik ibunya tiada. Pergi toilet tengok toilet berkunci. Rupa rupanya ibu dengan laki lain dalam toilet tu. Gadis ni terkejut akhirnya ini yang dia lakukan sampai ibunya keluar dari toilet.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading

Gadis ini pelik bila ibunya sering beli tisu banyak banyak. Masa mandi je ibu mesti mintak hulurkan tisu. Rupa rupanya ibunya sorokkan sesuatu. Akhirnya terbongkar apa yang ibunya buat setiap kali dalam bilik air.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku merupakan anak sulung daripada 3 orang adik beradik. Aku seorang saja perempuan, adik-adik semua lelaki. Umur aku 17 tahun dan akan menduduki peperiksan penting tahun ini. Aku ingin menceritakan tentang kesedihanku sejak tahun lepas. Ramadhan tahun lalu, ibuku pergi buat selamanya akibat sakit payudara. Semasa hidupnya, ibuku seorang wanita yang […]

Continue Reading