Suami selamba kahwen lain masa bini dlm hospital tgh tk sedarkan diriiii. Terkejuttttt lepassssss 5 tahunnnnnn bini tetiba sedarkan diriii. Terperanjat bini tgk apa yg jadi. Akhirnya ini yg terjadi.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Hi, Aku Hanisah. Adik bongsu dari 6 beradik. Yang sulung abang. Yang lain semua kakak. Aku sekadar nak berkongsi cerita, meluah rasa, sebab semua orang dalam family aku decided not to comment anything. (Btw, kalau korang ade tengok drama Hi-bye Mama, kisah yang terjadi dalam family aku lebih kurang macam tu […]

Continue Reading

Pelik bila jam 6 pagi je nasi lemak yang ayah niaga mesti dah tak elok. Tiba tiba ayah buat kejutan masa hari nak kahwin dia buat mak jatuh terduduk. Tergamak ayah buat kejutan smpai macam tu sekali.

Assalamualaikum dan hai to all the readers. Rasanya masih belum terlambat untuk aku mengucapkan selamat hari raya buat semua. Aku dah gain 3 kg sejak sambut syawal ni. Hahaha. Ok back to the story, nanti melalut pulak mukadimah aku. Aku Dalila (bukan nama sebenar), berumur 26 tahun dan sudah berkahwin dan beranak dua. Hari ni […]

Continue Reading

Nekad nak hantar sumbangan untuk keluarga susah. Terduduk wanita ni bila nampak laki sendiri dalam selimut dengan perempuan lain. Rupa rupanya ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. Hai.. Nama aku Piya, umur 30-an, dah berkahwin dan ada anak seorang. Terima kasih kalau Admin siarkan cerita aku dan aku bagi warning. Cerita ini memang sangat panjang. Sebab aku ni memang banyak mulut. Haha. Tak syok la pulak kalau cerita sikit sikit. Alhamdulillah musim PKP ni aku takdelah bosan sangat duduk […]

Continue Reading

Abang tergamammm bila dengar bunyi tak senonoh dari bilik bapak lepas bapak kahwin lain. Terkejut bapak dengan bini baru dia sanggup buat sampai macam tu sekali sampai boleh dengar dari luar.

Foto sekadar hiasan. Sekadar ingin luahkan rasa hati dan rasa rindu dengan ayah. Nama aku Halim, berumur 30 tahun ada 4 adik beradik (aku no. 2) atas abang, bawah aku perempuan. Ibu aku dah lama tak ada masa aku kecil. Di pendekkan cerita ayah kahwin lagi selepas beberapa tahun. Selepas ayah kahwin, Kami agak kekok dengan […]

Continue Reading

Wanita ini dengan selamba bagi suaminya kahwin lain. Tapi bersyarat. Mengejutkan tak sampai dua bulan suami merayu suruh balik. Rupa rupanya ini yang berlaku.

Foto sekadar hiasan. Nak share cerita, ni fb kawan saya. Laki saya mintak izin nak kawin lain. alasan? Sebab saya dah hodoh! Tak style macam dulu. Anak 4 org. All boys. Dulu saya secretary. So selalu siap cantik. Tapi husb suruh behenti kerja, jaga anak. Husb saya lebih dari mampu nak kawin 2 dari segi […]

Continue Reading