Belum bersedia untuk berkahwin. Lama menyepi tiba tiba Natasha Hudson tampil bersuara dedahkan kriteria lelaki pilihan dia.

Perkahwinan terakhirnya bersama bekas suami, Noor Nashriq Sekarnor yang terikat pada 7 Disember 2018 berakhir setahun selepas itu dan sehingga kini, Natasha tidak lagi bersedia untuk kembali bergelar isteri. “Saya tak bersedia untuk berkahwin lagi,” katanya ringkas. Membuka mulut mengenai kisahnya menjalani kehidupan sebagai ibu tunggal, wanita kuat ini mengakui, proses ‘pemulihan’ hatinya masih lagi […]

Continue Reading

Kakak punya perangai memang tak sopan. Dia suka sangat pakai pakian yang menjolok mata sampai boleh nampak semua benda.Tapi pelik masa dia nak nikah tu mak memang tak kisah langsung sampai lah satu hari tu ini yang berlaku pada kakak.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Tergamam bila Cik B muat naik foto tengah bersanding. Baru kecoh Cik B ada kekasih tapi kali ini warganet terkedu bila tengok Cik B dah kahwin dengan lelaki kacak.

Baru-baru ini hangat diperkatakan gosip mengenai anak jutawan kosmetik Datuk Seri Vida iaitu Cik B dikatakan sudah mempunyai kekasih, pelakon baru, Aniq Suhair mengakui hubungan mereka rapat sejak berlakon bersama. Menurut pelakon berusia 20 tahun yang juga pelakon Lelaki Lingkungan Cinta, dia selesa berkawan dengan Cik B kerana keikhlasan yang ditunjukkan oleh gadis berusia 15 […]

Continue Reading

Sebelumm nikah isteri berhijab labuh hairan nikah belum sampai tujuh blaan isteri dah nak melahirkan. Tergamam lepas tigaa hari nikah isteri terus keluar tak pakai hijab. Rupanya ini sebab isteri buat macam tu.

Bila orang tengok isteri aku ini baik, bertudung labuh seperti ustazah tetapi, belum sampai 7 bulan berkahwin, dah beranak. Senang cakap, aku ini menjadi pak sanggup. Aku tinggalkan dia selama 3 hari untuk beri ruang diri aku berfikir. Tudung besar dia hanya untuk berlakon sahaja. Demi ibunya, aku terima dia seadanya. Aku tak nak tahu […]

Continue Reading

Abg jenis yang ikut je cakap mak. Bila makkk suruh kahwin pun abg ikut je. Mengejutkan rupa rupanya bila dah kahwin dia tak penah sentuh isteri sendiri. Akhirnya kantoi rupanya ini perangai abang.

Hello semua, aku nak share kisah abg aku dan kakak ipar aku. Aku bukan nak masuk campur hal rumah tangga diorang, sekadar nak share kisah diorang saje. Abg(Paih, 26) dan kakak ipar(yaya, 22). Diorang baru setahun berkahwin, tapi kahwin bukan atas dasar cinta, kahwin sebab mak aku atas sebab tertentu, yaya ni student degree dekat […]

Continue Reading

Suami jatuhkan talak 3 kt bini lepas tujuh tahun kahwin. Pelik bini rasa seronok bila ditalakkan. Rupanya sebelom suami jatuhkan talak ini yg suami buat kt dia smpai dia rasa tk boleh nk tahan dan bahagia dpt tittle janda.

Dilepaskan Suami Talak 3 Selepas 7 Tahun Berkahwin, Namun Ia Hari Paling Bahagia Buat Wanita Ini. Tiada wanita yang inginkan perpisahan berlaku dalam rumahtangga yang dibina. Namun tatkala, rasa cinta semakin hambar, maruah diri dan kehormatan bagai dipijak-pijak serta hilang segala kepercayaan buat insan yang bergelar suami, inilah nokhtah keputusan yang dirasakan paling bahagia. Ikuti […]

Continue Reading

Gadis ni hamil ank pakwe lepastu kena paksa kahwin dgn pakwe. Masa hamil ank nombor 3 waktu tgh pantang suami buat mcm mcm kt gadis ni. Akhirnya ini yg berlaku.

Foto sekadar hiasan.Assalamualaikum. Nama aku Safiya berusia 29 tahun merupakan ibu kepada tiga cahaya mata. Aku menulis disini kerana ingin bertanyakan pendapat pembaca semua. Aku kini hanya tinggal 29 hari (semasa menulis kisah ini) sebelum hari perbicaraan. Sebelum aku mulakan kisah dengan lebih lanjut. Mari aku ceritakan latar belakang aku. Aku semasa bersekolah dulu merupakan […]

Continue Reading

Gadesssss ni lagi beberapa hari je nk kahwen tapi ayah dia pergi menghadapppppp illahi. Abg yg jadi wali. Tergamam bile abg dia naikkan duet hantarannnnnn sampai mcm tu sekali. Hingga gades ni rasa mcm nk batalkan majlis pernikahan tu. Akhirnya ini yg berlaku.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Nama aku ivy,story aku ni real zaman yg pernah aku lalui sebelum ni,harap siapa yg baca dapat bertenang sehingga habis.Semoga ia dapat dijadikan pengajaran buat semua.Aku berasal dari selatan tanah air,Batu pahat,Johor. Zaman aku kahwin dulu… iyalah… 12 tahun yang lepas.. keluarga aku tidak berapa terdedah pada majlis kahwin yang simple untuk […]

Continue Reading