Kakak sering pakai seluar yg ketat sendat sampai nampak celah celah. Tapi terkejut bila dia nk nikahhhhhhhh mama mmg tk kesah dan tk amek perduli lansung. Rupa rupanya ini punca.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Hairan dengan sikap kakak. Kakak suka sangat pakai baju dan seluar yang ketat ketat sampai nampak lurah. Masa nak nikah pon ibu tknk amek tahu. Hingga satu hari ini yg terjadi pada kakak.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Tergamak kkak sndiri bagi benda ni dekaat adiik. Tahu tahu je perut dia jadi besar macam tengah mengandung kembar. Pelik dah 3 bulan bulan period tak berhenti. Rupa rupanya ini kerja kakak dia.

Foto sekadar hiasan. Kisah yang akan aku ceritakan ini adalah dari kisah benar dan perkongsian ini boleh dijadikan teladan bagi orang lain. Cerita ni agak panjang, sebab kalau nak aku ringkaskan, takut tak faham jalan ceritanya. Nama aku Fasha (bukan nama sebenar) aku ni ade 5 orang adik beradik dan aku no.4 perempuan.. Atas aku […]

Continue Reading

Kakak punya perangai memang tak senonoh. Suka pakai seluar menjolok mata sampai nampak semua benda. Tapi masa dia nak kahwin ibu tak ambik tahu langsung. Akhirnya satu hari tu ini yang terjadi pada kakak.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Terkejut adik kandung laki kantoi amek video dgn mengintai kakak sendiri tgh mandi dan tukar baju. Kakak tergamam lepastu cepat cepat ngaduuuu kt mama. Tapi reaksiiiii mama buat kakak terkejut.

Foto sekadar hiasan. Pentingnya Batas Pergaulan Antara Adik-Beradik. Assalamualaikum, saya rasa dari tajuk pun dah boleh agak apa yang saya nak cerita hari ni. Cerita saya ni boleh dikira sebagai membuka aib tapi saya harap supaya ibu bapa yang ada anak anak kecil boleh ambil iktibar dari cerita saya ni. Okay kita mulakan, apa yang […]

Continue Reading

Perangai kakak tak senonoh. Suka pakai seluaar ketatt sampai nampak bentuk dalam. Waktu nak nikah pun mak tknk amek tahu. Hingga satu hari ini yg terjadi pada kakak.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Perangai kakak memang pelik sikit. Suka pakai seluar ketat sampai nampak lurah. Masa nak kahwin pun mak taknak ambil tahu. Sehingga lah 1 hari ini yang terjadi pada kakak.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Kakak nekad intai adk dalam stor. Malam tu jugak kakak tarik ibu masuk dalam stor. Sama sama terkejut dan tergamam tengok apa yang adk buat dalam stor tuu.

Foto sekadar hiasan. Tahun 2019 baru sahaja melabuhkan tirainya dan diikuti dengan kedatangan tahun baru 2020. Seperti biasa, tiap kali tahun baru tiba gelagat semasa di permulaan sesi persekolahan pasti menjadi tumpuan ramai, ibu bapa, guru dan pelajar khususnya. Kisah yang ingin kami kongsikan ini pasti membuatkan ramai pembaca tersentuh. Kisah yang asalnya disiarkan di […]

Continue Reading

Adk kandung lelaki kantoi ambil video dan mengintai kakak sedang mandi dan tukar baju. Kakak nekad mengadu dekat mak. Tapi reaksi mak buat kakak terkejut.

Foto sekadar hiasan. Pentingnya Batas Pergaulan Antara Adik-Beradik. Assalamualaikum, saya rasa dari tajuk pun dah boleh agak apa yang saya nak cerita hari ni. Cerita saya ni boleh dikira sebagai membuka aib tapi saya harap supaya ibu bapa yang ada anak anak kecil boleh ambil iktibar dari cerita saya ni. Okay kita mulakan, apa yang […]

Continue Reading