Mengejutkan rupa rupanya bukan sekali lelaki tu masukkan video dia dengan ank Nora. Akhirnya ank Nora Ariffin tampil bersuara bongkarkan satu persatu cerita sebenar buat warganet tergaman.

Namun, apa yang lagi menyedihkan, tular lagi video anak Nora bersama lelaki tersebut. Melalui video tersebut dengan lagu latar nyanyian Dato Siti, lelaki tersbeut kelihatan memegang, mmelvk dan menciium anak Nora bebrapa kali di dahi dan mvlut. Anak nora ariffin kantoi lagi? Pada hari yang sama ? Mintak dijauhkan (video tidak dapat di kongsi di […]

Continue Reading

Selama ni hidup dah macam pasangan bahagia. Dah banyak kali check ini. Tapi malam tu perempuan ni nekad nak tengok semua msj dlam hp lelaki tu. Terkedu rupa rupanya selama ni dia ada sorokkan sesuatu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Asalnya saya tak tahu nak start dari mana. Tapi tak apalah saya cuba. Kisah ni benar.. betul-betul terjadi. Pada diri saya. Terlebih dahulu maafkan saya kalau kisah saya ni buat pembaca marah. Skit hati dan macam-macam lagi. Segala kekurangan dan kebo dohan saya adalah salah saya sendiri, cumanya saya minta doakan terbaik […]

Continue Reading

Lelaki ni nekad bernaikan diri bawa kekasih check in hotel malam tu. Tiba tiba lepas kejadian malam tu ini yang jadi pada lelaki ini buat dia menyesal seumur hidup.

Foto sekadar hiasan. Masa zaman remaja, aku sering memberontak sebab selalu dikongkong. Di rumah ibu bapa kongkong. Di sekolah lagi teruk, asrama penuh. “Patutnya ada TV di asrama, barulah fikiran terbuka”, aku zahirkan rasa tidak puas hati aku kepada rakan aku. Saat ditunggu tunggu akhirnya tiba, aku dapat tawaran melanjutkan pelajaran ke sebuah universiti yang […]

Continue Reading

Terkejut mak tiba tiba ketuk pintu tandas. Kantoi nampak abang dengan adk dalam tandas. Mak terus marah abang. Tergamam dengan apa yang abang cuba lakukan.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ […]

Continue Reading

Majlis lagi 2 minggu boleh pulak tiba tiba ada lelaki mesej dah merasa tunang dia dulu. Terkedu bila tengok gambar tunang dengan laki lain sampai dia nekad untuk buat macam ni pada tunang.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Aku dah graduan UIA. Cerita ni memang cerita betul hidup aku sendiri. Bukan nak membuka pekung di dada, tapi ada mesej yang ingin aku sampaikan. Dekat UIA aku kenal sorang sister, lama kenal berkawan selama 2 tahun. Lepas grade dan masing2 dapat kerja kiteorang plan untuk kehidupan seterusnya, kahwin. Lepas grad, alhamdulillah […]

Continue Reading