Tergamak adk sendiri senyap senyap ambik video dan intai kkak tengah mandi. Akhirnya kakak nkad nak bagi tahu dekat ibu. Terkedu ini reaksi ibu bila kakak mengadu pasal tu.

Foto sekadar hiasan. Pentingnya Batas Pergaulan Antara Adik-Beradik. Assalamualaikum, saya rasa dari tajuk pun dah boleh agak apa yang saya nak cerita hari ni. Cerita saya ni boleh dikira sebagai membuka aib tapi saya harap supaya ibu bapa yang ada anak anak kecil boleh ambil iktibar dari cerita saya ni. Okay kita mulakan, apa yang […]

Continue Reading

Hairan bila tersedar dari tdur tgok mak tak ada. Bila prgi bilik air tgok tertutup. Mengejutkan rupanya mak dgan lelaki dlam tu. Akhirnya gadis ni nekad buat sampai mak dia keluar dari bilik air.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading

Bukaan bawah dah buka sampai 4cm tapi bayi masih tak nak keluar. Keluarga dah ikhtiar macam macam sampai buat solat hajat pun masih tak keluar. Rupanya ini puncanya.

Doktor dah risau sebab bayi tak keluar lagi, seperti ada sesuatu yang menahan. Diazan, tak keluar, dibaca yasin tak keluar juga, dibuat solat hajat tak keluar… Rupa-rupanya sebelum ini dia ada melakukan suatu perkara….. Apa yang saya buat, semuanya salah. Apa yang saya ada, habis semua nak lebih dari saya sedangkan saya tak bekerja. Saya […]

Continue Reading