Baki gaji pasangan ni tinggal 2k je. Terkejut isteri bila tiba tiba suami kata nak bagi mak masing masing rm500 sorang. Tak sangka pertengahan bulan ini yang jadi dekat pasangan ni.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Hi nama aku Julia. Aku adalah seorang ibu kepada 2 org anak dan bekerja biasa2 sahaja sebagai admin yg pendapatannya tak lebih daripada 30K setahun, Suami aku pula seorang pekerja di bahagian stor dan jumlah gaji yg hampir sama dengan aku. Aku bukan lah seorang student malah lepas SPM aku terus kerja, […]

Continue Reading

Belum kahwin tapi dah buat macam macam. Tak tahan baru tak jumpa bape hari tak tahan nak buat benda tak elok tu. Terkedu bila tiba tiba mak ayah dapat tahu ini yang mereka lakukan.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Salam semua,nama aku Nazirah.Aku berasal dari pantai timur lebih dikenali dengan pasar payang.Lepas habis SPM dengan keputusan agak cemerlang ,aku dapat melanjutkan pelajaran di IPTA.Sebelum terlupa family aku ni ada islamic background. Ayah aku boleh dikatakan penceramah bebas dan mak aku ustazah disebuah sekolah. Bermula kisah permulaan dimana,aku terjumpa seorang lelaki selepas […]

Continue Reading