Budak ni terjaga dari tido. Dia pelik tengok mak dia tak ada. Pergi bilik air tengok bilik air berkunci. Rupanya mak dia dengan laki lain dalam bilik air tu. Budak ini tergamam akhirnya ini yg dia buat sampai mak dia keluar dari bilik air tu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading

Tergamak adk sendiri senyap senyap ambik video dan intai kkak tengah mandi. Akhirnya kakak nkad nak bagi tahu dekat ibu. Terkedu ini reaksi ibu bila kakak mengadu pasal tu.

Foto sekadar hiasan. Pentingnya Batas Pergaulan Antara Adik-Beradik. Assalamualaikum, saya rasa dari tajuk pun dah boleh agak apa yang saya nak cerita hari ni. Cerita saya ni boleh dikira sebagai membuka aib tapi saya harap supaya ibu bapa yang ada anak anak kecil boleh ambil iktibar dari cerita saya ni. Okay kita mulakan, apa yang […]

Continue Reading

Perempuan ni terkedu bila mak slalu beli tiisu. Pelik bila mndi je mesti mak suruh hulurkan tisu. Akhirnya satu hari tu kantoi sesuatu yang mak selalu buat ini dalam bilik air.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku merupakan anak sulung daripada 3 orang adik beradik. Aku seorang saja perempuan, adik-adik semua lelaki. Umur aku 17 tahun dan akan menduduki peperiksan penting tahun ini. Aku ingin menceritakan tentang kesedihanku sejak tahun lepas. Ramadhan tahun lalu, ibuku pergi buat selamanya akibat sakit payudara. Semasa hidupnya, ibuku seorang wanita yang […]

Continue Reading

Hairan bila tersedar dari tdur tgok mak tak ada. Bila prgi bilik air tgok tertutup. Mengejutkan rupanya mak dgan lelaki dlam tu. Akhirnya gadis ni nekad buat sampai mak dia keluar dari bilik air.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading

Gadis ni terkejut bila mak dia selalu beli tisu banyak banyak. Waktu mandi je mak dia mesti mintak hulurkan tisu. Rupanya mak dia sorokkan sesuatu. Akhirnya terbongkar apa yg mak dia selalu buat dalam bilik air.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku merupakan anak sulung daripada 3 orang adik beradik. Aku seorang saja perempuan, adik-adik semua lelaki. Umur aku 17 tahun dan akan menduduki peperiksan penting tahun ini. Aku ingin menceritakan tentang kesedihanku sejak tahun lepas. Ramadhan tahun lalu, ibuku pergi buat selamanya akibat sakit payudara. Semasa hidupnya, ibuku seorang wanita yang […]

Continue Reading

Terkejut bila malam tu ank nekad nak intai mak dalam bilik tengok muka mak merah sambil peluk sesuatu. Rupa rupanya ini yang mak sorokkan selama ini.

GAMBAR SEKADAR HIASAN Assalamualaikum semua. Menjelang sywal yang akan bakal ke penghujung, teringin pulak nak kongsi kisah lama. Kisah yang dah berlalu hampir 10 tahun lepas. Masing2 dah ada kehidupan sendiri namun duka tersebut kekal dalam ingatan. Sebelum tu aku perkenalkan dulu adik beradik aku. Kami ada 6 orang adik beradik dan aku nombor 4. […]

Continue Reading

Bilik tidur ada dua. Lepas je abang kahwin mak tidur luar. Tapi bunyi kuat malam tu buat kakak tak boleh tidur. Rupa rupanya ini yang abang dan bini dia buat dalam bilik tu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Terima kasih admin untuk perhatian yang sedikit ini. Kisah yang aku nak share ni, mungkin biasa2, tapi konflik ni selalu menganggu kehidupan para wanita sekalian. Jadi, jom mulakan penggembaraan ke dalam dunia aku. Aku anak ketiga daripada empat orang adik beradik. Aku ada Kakak, ada Abang, ada Adik. Lengkaplah kiranya hidup […]

Continue Reading

Terkejut mak tiba tiba ketuk pintu tandas. Kantoi nampak abang dengan adk dalam tandas. Mak terus marah abang. Tergamam dengan apa yang abang cuba lakukan.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. First of all, terima kasih admin jika confession ini disiarkan. Kalau tak pun, it’s okay sebab aku pun tak tahu kenapa aku confess sedangkan aku rasa aku dah letak those bad memories behind. Confession ni agak panjang but at least korang skip la ke part sharing pengajaran aku. Sebab itulah MESEJ […]

Continue Reading