Lepas dah halal masa mlm pertama isteri tido dlm bilek air. Rupanya isteri tak boleh nk tahan dgn apa yg suami buat kt dia. Akhirnya terbongkar ini yg suami dia buat sampai dia nekad mlm pertama dlm bilek air.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Bini kedua ni selalunya perampas. So aku nak cerita dulu macam mana aku boleh dapat title ‘isteri kedua’. Umur aku masuk 25 tahun. So korang nak tahu macam mana aku dapat title ni? Suami aku kena tangkap basah dengan madu aku iaitu kawan kerja dia sedangkan kitaorang dh bertunang dan tinggal lagi […]

Continue Reading

Mengejutkan lepas je dh halal masa mlm pertama suami tknk dah sentoh bini. Waktu honeymoon pon suami buat tak tahuuuuu jerrr. Bila bini dok tanya baru bini dpt jawapan.

Assalam Admin. Saya ada benda nak berkongsi. Tapi macam malu sangat nak cerita kat orang. Harap kalau bagitau kat sini ada lah yang sudi dengar dan beri pendapat tanpa judge saya. Saya baru berkahwin 6 bulan lepas. Isunya di sini, suami tak nak sentuh saya. Selepas malam pertama kami, dia tak sentuh saya dah. Masa […]

Continue Reading

Mlm tu sampai mcm tu sekali suami buat kt bini. Lepas je dpt layanan syok dari bini mmg muka suami rasa puas sgt. Tapi terkejut mlm tu lepas je buat benda tu tetiba jadi sesuatu kt bini sampai buat suami terkedu.

Aku adalah seorang isteri, berusia 31 tahun dan berkahwin 14 july tahun lepas atas dasar paksaan keluarga. Sekarang aku mempunyai dua orang putera kembar yang ku lahirkan june yang lalu secara operation. Sebelum aku lanjutkan cerita, aku perkenalkan suamiku dengan nama Man dan. Dia merupakan bekas teman lelaki semenjak dibangku sekolah menengah lagi. Kami bercinta […]

Continue Reading

Lepas dah halal waktu mlm pertama bini pergi kt suami bisik kat telinga suami bagitau nk buat sesuatu. Suami terkejut bini mintak benda benda mcm tu masa mlm pertama. Mak bapak dia dgr pun mak bapak dia tergamam.

Assalamualaikum. Sebenarnya luahan aku ni biasa je dalam kalangan masyarakat dalam dunia ni. Tapi aku nak cerita jugak supaya bg orang sedar the reality of life. Aku Ain (bukan nama sebenar) umur baru 27 tahun dan dah 2 tahun kahwin. And aku jugak degree students dekat UM , grad tahun 2012. Dan pernah kerja di […]

Continue Reading

Abah paksa gades ni nikah dgn EX. Mlm pertama suami mintak hak dia. Gades ni bagi dlm keadaan terpaksa dan tk rela. Lepas je dpt apa yg dia nk dia terosssssssssss berubah. Akhirnya ini yg dia lakukan.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Saya adalah seorang isteri, berusia 31 tahun dan berkahwin 14 july tahun lepas atas dasar paksaan keluarga. Sekarang saya mempunyai dua orang putera kembar yang ku lahirkan june yang lalu secara operation. Sebelum saya lanjutkan cerita, saya perkenalkan suamiku dengan nama Zam dan. Dia merupakan bekas teman lelaki […]

Continue Reading

Bini pertama tergamam masa suami tgh bermalamm pertama dgn bini kedua bini pertama ada dekat sebelah. Dia terperanjat dgr apa yg suami buat dgn bini kedua kat bilek sebelah. Apa yg suami dia buat dgn bini kedua semua dia dengar dan akhirnya ini tindakan dia.

Ini kisah aku, Si Wanita yg menyangka hidupnyaa dulu telah habis dan tamat, di sini bermula kisah coretan hidupku. Tanggal dec (tahun ku rahsiakan) aku telah di Nikahi oleh seorg lelaki yg berumur 15 tahun lebih Tua driku, ya Lelaki itu suamiku.. Aku cuma seorg gdis kampung yg sgt kampungan, remaja desa yg cuma tahu […]

Continue Reading

Terkejut bini tknk mengandung ank suami. Sampai sanggop tinggalkannnnnnn suami masa malam pertama untuk keluar check in dengan pakwe sebab nak mengandungkan ank pakwe. Akhirnya ini yg berlaku.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Di sini ingin berkongsi masalah saya dan dapatkan pandangan dari pihak tuan/puan. Saya seorang isteri, berusia 24 tahun dan baru berkahwin bulan Julai 2014 yang lalu. Sebelum berkahwin saya telah jatuh cinta dengan suami orang yang berusia 39 tahun. Dia juga telah mempunyai 4 orang anak. Isterinya mengandung, kami berkenalan. Semasa isteri […]

Continue Reading

Masa malam lepas nikah tu isteri nekad tinggalkan suami tidur kat bilik sorang sorang. Satu hari tu suami nekad buat sesuatu sebab tak tahann sngat. Mengejutkan bila tiba tiba isteri bisik sesuatu kat suami buat dia terkedu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum kepada semua pembaca, aku disini hendak berterima kasih kepada admin jika confession aku ini disiarkan. Harap semua sihat dalam waktu pkp ini. Terus terang, aku adalah seorang lelaki yang telah berusia 33 tahun. Bekerja sebagai jurutera disebuah syarikat perkapalan oil and gas yang agak terkemuka dalam negara. Pernah mendirikan rumah tangga, […]

Continue Reading

Waktu suami tengah malammmmm pertamma dgn bini kedua dekat bilik sebelah ada bini pertama. Masa tu bini pertama merengek menangis sambil pelok ank. Apa yg suami lakukan dgn bini kedua dia tahu dan dgr segalanya.

Ini kisah aku, Si Wanita yg menyangka hidupnyaa dulu telah habis dan tamat, di sini bermula kisah coretan hidupku. Tanggal dec (tahun ku rahsiakan) aku telah di Nikahi oleh seorg lelaki yg berumur 15 tahun lebih Tua driku, ya Lelaki itu suamiku.. Aku cuma seorg gdis kampung yg sgt kampungan, remaja desa yg cuma tahu […]

Continue Reading

Macam macam suami buat kat bini waktu malam pertama. Reaksi dia lepas dapat layanan dari bini puas sangat. Tapi lepas je buat benda tu ada sesuuaatu berlaku dekat bini dia. Bini terkeduuu sampai macam tu sekali suami buat kat dia.

Aku adalah seorang isteri, berusia 31 tahun dan berkahwin 14 july tahun lepas atas dasar paksaan keluarga. Sekarang aku mempunyai dua orang putera kembar yang ku lahirkan june yang lalu secara operation. Sebelum aku lanjutkan cerita, aku perkenalkan suamiku dengan nama Man dan. Dia merupakan bekas teman lelaki semenjak dibangku sekolah menengah lagi. Kami bercinta […]

Continue Reading