Terpaksa jadi ketua keluarga kerana dapat suami yang tak bertanggungjawab. Boleh pulak isteri susah payah bekerja suami selamba je duduk rumah goyang kaki.

Assalamualaikum semua. Terima kasih admin kalau post ni diapprove. Ni luahan hati aku tentang abah aku. Aku nak cerita pasal abah aku. Dah lama dah pendam benda ni sorang-sorang, menangis sorang-sorang. Jadi aku nak share dekat sini. Abah aku ni tak macam ayah orang lain tau. Aku boleh katakan dia ni zero knowledge pasal tanggungjawab […]

Continue Reading