Ramai yang marah pelakon baru. Sekali tiba tiba Mimi Lana tampil bersuara lantang dedahkan sesuatu buat ramai yang terkedu.

Sejak kebelakangan ini, isu mengenai kemunculan ramai pelakon baharu dan instafamous di kaca televisyen sering menjadi perbualan ramai termasuk pelakon senior. Isu ini dilihat menjadi semakin diperkatakan apabila Izara Aishah mengeluarkan pendapat dan mempersoalkan stesen TV mengambil ramai influencer untuk membintangi drama. Terbaru, pelakon Mimi Lana turut menyuarakan pendapat mengenai isu disiplin pelakon baharu di […]

Continue Reading

Mimi Lana muat naik gambar terbaru mesra dengan Syafiq Kyle. Terkejut bila ada warganet komen mcm ni siap ada yang suruh kahwin cepat.

Nampaknya kisah percintaan pelakon pujaan ramai, iaitu Syafiq Kyle dan Mimi Lana kembali hangat diperkatakan. Terbaharu, pelakon Mimi Lana berkongsi foto mesra mereka bersama di laman Instagram sehingga mendapat lebih 2,000 komen dan hampir 100,000 tanda suka Menulis di ruangan kapsyen dengan kata-kata romantis : “You’ve touched me without even touching me” Wah nampaknya percintaan […]

Continue Reading

Hari tu kecoh pasal dah putus dengan Syafiq Kyle. Kali ni Mimi Lana muat naik gambar bagi hint macam tengah bercinta semula.

Pada 21 November 2020, pelakon Mimi Lana telah menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-25. Menariknya, pada sambutan ulangtahunnya di sebuah restoran, kelibat pelakon Syafiq Kyle yang merupakan bekas kekasih Mimi turut kelihatan. Terbaharu pada 23 November 2020, Mimi telah memuat naik dua video di Instagram story yang menunjukkan dia mendapat jambangan bunga berserta hadiah daripada Syafiq. Hmm, macam […]

Continue Reading

Mengejutkan Mimi Lana muatnaik sesuatu yang buat warganet tergamam. Sampai macam ni sekali penampilan terkini Mimi Lana lepas putus dengan Syafiq Kyle.

Sebelum ini pelakon Mimi Rozaiana atau lebih dikenali sebagai Mimi Lana pernah digosipkan bercinta bersama pelakon popular Syafiq Kyle. Nama dia kian meningkat naik selepas watak Mira yang dipegangnya dalam drama Cari Aku Di Syurga bersiaran di TV3. Terbaru, foto dimuatnaik Mimi Lana di Instagram miliknya jadi perhatian warganet dan ada yang menyamakan dia dengan papan plywood. Amboi mulut korang! Cantiknya.. […]

Continue Reading