Isteri muatnaik keadaan terkini Fedtri Yahya sekali Mira Filzah tiba tiba masuk komen. Apa yang dia komen sangat mengejutkan warganet.

Kuala Lumpur: Personaliti TV3, pengacara dan penulis lirik, Ahmad Fedtri Yahya, 39, LUKA di muka selepas terjatuh dari basikal di kawasan tempat letak kereta Sri Pentas, Bandar Utama, semalam. Dalam kejadian kira-kira jam 10.30 pagi itu, Fedtri yang kini diraw4t di pusat perub4tan di Petaling Jaya baru selesai membuat liputan program Kayuhan Hari Malaysia untuk […]

Continue Reading

Mira Filzah muatnaik gambar pergi bulan madu. Tapi Wan Emir pulak yang jadi buah mulut warganet. Rupa rupanya ini yang warganet nampak dalam gambar tersebut.

Selamat diijabkabulkan minggu lalu, Mira Filzah dan suaminya, Wan Emir Astar kini sedang menikmati bulan madu mereka di Langkawi. Malah, Mira juga tidak lokek berkongsikan momen romanstis mereka di Instagram untuk tatapan peminat. Namun, apa yang menjadi perhatian ramai adalah gambar pasangan itu apabila ramai yang terkejut melihat gambar Wan Emir dari dekat apabila kelihatan rambutnya seolah ada helaian […]

Continue Reading

Rezeki Mira Filzah. Terkejut baru seminggu nikah Mira Filzah dan suami terima berita gembira. Warganet tergamam dgn berita gembira tersebut.

Tidak hanya dikurniakan rupa paras cantik, berbakat dan santun, artis popular Mira Filzah juga harus diakui antara wanita jelita yang pintar atau disebut ‘beauty with brain’. Berjaya mencipta pengaruh dan impak tersendiri, si cantik kelahiran Ipoh Perak ini mempunya pesona dan aura yang bukan calang-calang. Pemilik nama penuh  Nur Amirah Filzah  Badioezaman ini pernah menjadi pelajar cemerlang […]

Continue Reading

Tiba tiba je Mira Filzah cakap syurga memang bawah tapak kaki suami tapi tak perlu sampai mcm tu sekali. Mengejutkan baru je menikah ini yang terjadi pada Mira.

Selamat mendirikan rumah tangga dengan jejaka pilihan hati Wan Emir Astar minggu lalu, Mira Filzah berkata dia merupakan anak yang paling rapat dengan ibunya dan mengakui ibunya agar ‘berat’ untuk melepaskannya untuk berkahwin. Menurut Mira dalam tiga orang adik-beradik dialah yang paling rapat dengan ibu dan ayah serta satu-satunya anak yang enggan memasuki sekolah asrama seperti kakak dan adiknya. […]

Continue Reading

Mira Filzah nampak je lembut dan sopan tapi sebenarnya perangai dia mcm ni. Terkejut Farah Lee bongkarkan perangai sebenar Mira Filzah. Warganet terkejut dgn apa yg dibongkarkan.

Instafamous, Farah Lee ada memberikan pandangannya berhubung kisah detik pertemuan diantara pelakon popular, Mira Filzah bersama suaminya, Wan Emir Astar yang hanya bermula menerusi ruangan ‘direct message’ (DM) di Instagram. Menurut Farah, dia berharap agar lelaki diluar sana berhenti menghantar DM kepadanya kerana menyifatkan pengakhiranya tidak akan sama seperti kisah cinta Mira dan Emir. Harap […]

Continue Reading

Mengejutkan Mira Filzah bongkarkan sesuatu tentang suami sendiri lepas mereka nikah. Rupanya tanggapan Mira meleset. Tergamam sampai macam tu sekali perangai sebenar suami dia.

Pelakon Mira Filzah selamat menjadi isteri kepada pasangannya Wan Emir Astar. Detik bersejarah pasangan itu disaksikan oleh keluarga tercinta, kenalan rapat dan rakan media di Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara. Menerusi Drama Sangat, pelakon Lelaki Kiriman Tuhan kongsi detik pertemuan pertama dengan suaminya. Menurutnya pertemuan ini bermula atas gesaan ibu dan ayahnya. Karakter Emir […]

Continue Reading

Lepas kecoh tentang perkahwinan Mira Filzah kali ni heboh pulak tentang lokasi bulan madu Mira Filzah dan suami. Mengejutkan rupa rupanya ini lokasi pilihan Mira dan suami untuk berbulan madu.

Minggu lalu berita hiburan tertumpu kepada perkahwinan Mira Filzah dan jejaka pilihan hatinya, Wan Emir Astar. Malah, satu demi satu didedahkan oleh pasangan itu dari saat perkenalan mereka sehinggalah ke jinjang pelamin. Meskipun sudah majlis pernikahan dan dua majlis resepsi kedua-dua belah pengantin, namun sehingga kini kisah perkahwinan mereka masih menjadi bualan ramai warganet. Malah, ramai yang tertanya-tanya lokasi […]

Continue Reading

Ank baru je kahwin dengan Pelakon paling popular tiba tiba Datin Mastura tampil bersuara luahkan sesuatu. Mengejutkan rupa rupanya ini yang terjadi.

” Emir…cintai, lindungi dan hargai Mira sehingga ke Jannah. Semoga Emir dan Amirah dikurniakan kebahagiaan dan keberkatan oleh Allah SWT sepanjang menempuhi perjalanan hidup baru ini. ” Sayang kamu berdua dan sentiasa dalam doa ibu. Impian papa untuk kamu akhirnya tertunai hari ini” Demikian hantaran penuh emosi ditulis oleh Timbalan Menteri Di Jabatan Perdana Menteri […]

Continue Reading

Selamat bergelar isteri orang malam tadi. Mengejutkan bila tiba tiba Mira Filzah dedahkan ada hantaran istimewa yang dia bagi dekan Wan Emir. Rupa rupanya individu ini yang buat hantaran yang istimewa tu.

Pelakon dan pengacara, Mira Filzah selamat bergelar isteri kepada Wan Emir Astar, 30, dengan sekali lafaz di Pusat Konvensyen Sime Darby di Bukit Kiara, Kuala Lumpur pada kira-kira pukul 8.58 malam. Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Badioezaman, 27, dinikahkan oleh bapanya Badioezaman Ab. Khalik. Bersaksikan Pendaftar Perkahwinan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, Mohd […]

Continue Reading