Gades ni baru je nikah tk sampai 3 bulan tapi dia dah disahkan hamil 2 bulan. Lepas je dia bersalin terperanjat tgk ank dia rambot kerinting lepastu kulit tk sama. Tk mirip lansong dgn ayah dan mak dia. Akhirnya kantoi perbuatan gades ini selama nih.

Baru Kahwin Dua Bulan Dah Disahkan Mengandung Dua Bulan. Lepas Isteri Bersalin Terkejut Tengok Ank Rambut Kerinting Dan Berkulit Gelap. Tak Sama Macam Ayah Dan Mak Dia. Akhirnya Terbongkar Segala Perbuatan Isteri Selama Ni. Foto sekadar hiasan. Asalamualaikum dan selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia, mohon admin hidekan profil aku, aku bernikah tahun lepas, isteri aku […]

Continue Reading

Baru je bernikah Mira Filzah muatnaik sesuatu di laman IG nya. Tak sangka Wan Emir macam ni. Warganet tergamam dengan apa yang dimuat naik Mira.

Semenjak mendirikan rumah tangga, pelakon, Mira Filzah dan suami, Wan Emir Astar dilihat sering berkongsi momen mereka bersama di media sosial. Terbaru, Mira ada memuat naik beberapa buah video di ruangan IG Story memaparkan dirinya sedang menyediakan masakan untuk makan malam.Pada masa sama, Emir juga dilihat sangat ringan tulang membantu isterinya itu ketika di dapur. […]

Continue Reading

Kakak sering pakai seluar yg ketat sendat sampai nampak celah celah. Tapi terkejut bila dia nk nikahhhhhhhh mama mmg tk kesah dan tk amek perduli lansung. Rupa rupanya ini punca.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Patutnya akan bernikah bulan October nanti. Ibu gadis yg pergi menghadap illahi disebabkan tidur dalam kereta tampil bongkarkan sesuatu yg pelik 3 hari sebelum kejadian.

SUNGAI PETANI: “Kalau ikut perancangan, Sharifah Fariesha Syed Fathi, 21, bakal melangsungkan pernikahan dengan tunangnya, Oktober tahun depan tapi semuanya Allah dah atur, dia pergi dulu buat selamanya,” kata Hasnida Hassan, 47. Menurutnya, anak tunggalnya seorang anak yang baik dan menghormati orang tua, malah tidak pernah sesuka hati tanpa pengetahuan dia dan suami. “Saya reda […]

Continue Reading

Sejak nikah laki ni tk pernah nk sentoh bini tapi bini pulak dh banyak kali mintak nak bersama. Tergamam suami sanggop tolak dan tido asing dgn bini. Mlm tuh bini nekad pergi kat katil suami untuk buat benda nih.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. 3 tahun lepas. Aku mengenalinya di salah sebuah IPT. Suatu hari dia mula meluahkan rasa cintanya terhadap aku, kerana dia sangat sibuk dengan kerjayanya dan dia juga sering meminta aku untuk menjaga batas pergaulan kerana ingin merasakan kemanisan dalam ikatan perkahwinan nanti. Kami bercadang mengikat tali pertunangan. Keluarga dan rakan-rakannya datang […]

Continue Reading

Lepas nikah sepanjang perkahwinan bini tk pernah merengek pon buat benda tu. Tapi terkejut belom apa apa dia dh bagi isyarat nk buat sesuatu setiap hujung minggu. Tergamam akhirnya ini yg suami lakukan sampai bini terdiam.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Assalamualaikum wbt. Abam nak ceritakan pengalaman abam kenal isteri abam aka Cik Kaunselor ni. Dulu, abam tak kenal pun siapa isteri abam ni. Sebab kami kenal melalui orang tengah. Kawan baik abam kenalkan kami. Lama juga kami ambil masa nak kenal. Sebab masa tu abam memang sibuk je memanjang. Yelah, abam kerja […]

Continue Reading

Hairan dengan sikap kakak. Kakak suka sangat pakai baju dan seluar yang ketat ketat sampai nampak lurah. Masa nak nikah pon ibu tknk amek tahu. Hingga satu hari ini yg terjadi pada kakak.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Abg gades ni acah acah baik siket. Bila ibu suh nikah abg tk melawan pon. Terkejut rupanya sampai ke harini abg tk penah sentuh bini dia. Gades ni hairan. Akhirnya terbongkar semua dan ini yang terjadi.

Hello semua, aku nak share kisah abg aku dan kakak ipar aku. Aku bukan nak masuk campur hal rumah tangga diorang, sekadar nak share kisah diorang saje. Abg(Paih, 26) dan kakak ipar(yaya, 22). Diorang baru setahun berkahwin, tapi kahwin bukan atas dasar cinta, kahwin sebab mak aku atas sebab tertentu, yaya ni student degree dekat […]

Continue Reading

Gadess ni terperanjat bila lagi beberapa hari nak nikah tunang boleh ajak dokkkkkkkkk serumah. Gadesssssssssss ni taknak dan menolak. Terkejut lepas je dh sah gades ni kena henyak hari hari hingga satu hari dia period dan ini yg terjadi.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Assalamualaikum… Tahun ini tahun ke 5 aku berkahwin buat yang kali kedua… Maknanya dah 10 tahun aku bebas… Allah je tahu perasaan aku lepas ex aku jatuhkan talak. Abang aku, mak aku dan ayah aku yang teman aku di mahkamah menangis kesyukuran… Syukur mereka dapat anak mereka semula… Aku anak perempuan tunggal […]

Continue Reading

Dipaksa nikah dengan lelaki pilihan neneek. Sbelum nikah dah janji laki tak boleh usik benda tu. Rupanya dlm diam bila dah halal dia usik juga smpai mcm ni jadi kat bini dia.

Terpaksa nikah dgan lelaki pilihan nenek. Sbelum nikah laki tu dah janji tak nak sentuh barang tu. Tapi bila dah halal dia sentuh juga smpai perempuan tu jadi macam ni. Salam semua. Saya berkahwin dengan lelaki pilihan nenek saya, Lelaki itu Kawan saya dari kecil. Saya tidak punya perasaan apa2 sama dia saya cuma anggap […]

Continue Reading