Pelik tiba tiba ada orang letak budak kecik depan pejabat masa tengah sibuk kerja. Mengejutkan lepas pegi hospital kantoi rupanya kerja siaaapa yang biarkan bayi tu depan pejabat.

Buat pengetahuan anda, foto di atas sekadar hiasan. Nama aku Wan (bukan nama sebenar), berusia 30 tahun dan membuka sebuah company Accounting Firm bersama 2 orang partners Sherry (bukan nama sebenar) 28 tahun dan Mila (bukan nama sebenar) 29 tahun di Selangor. 2 bulan lepas, Budak practical terjumpa baby lelaki kat pejabat. Pejabat aku ni […]

Continue Reading

Terkejut wanita ini bila ternampak bayi baru lahir masa tengah sibuk kerja. Pelik masa tu semua kena pergi Hopital untuk checkup. Akhirnya lepas habis checkup kantoi kerja siapa yang letak bayi tu depan pejabat.

Foto sekadar hiasan. Nama aku Aina (bukan nama sebenar), berusia 30 tahun dan membuka sebuah company Accounting Firm bersama 2 orang partners Nora (bukan nama sebenar) 28 tahun dan Aisyah (bukan nama sebenar) 29 tahun di selangor. 2 bulan lepas, Budak practical terjumpa baby lelaki kat pejabat. Pejabat aku ni tingkat 2, bawah pejabat aku […]

Continue Reading

Suami terbaca wassap bini bersayang sayang dengan lelaki satu pejabat. Terkejut suami bila tengok bini borak benda macam tu dengan laki lain. Akhirnya ini tindakan suami.

Nama aku alif, sejak di bangku sekolah lagi aku ade hubungan dengan gadis yang bernama Yanti. Yanti muda setahun daripada aku. Yanti bertubuh gempal dan berkulit gelap, tapi sebab rase sayang yang mendalam, aku butakan mata dan memilih dia sebagai kekasih hati. Yanti gadis yang bijak, gadis yang baik dan pandai masak. Sejak kebekelangan ini […]

Continue Reading

Gadis ni terkejut bila beberapa minggu je lagi nak kahwin tapi bakal suami buat hal. Kecoh 1 pejabat bila dapat tahu bakal suami gadis ni kena tangkap basah sebelum hari pernikahan. Akhirnya ini yang terjadi.

Umur aku masuk 25 tahun. So korang nk tahu macam mana aku dapat title ni? Suami aku kena tangkap basah dengan madu aku iaitu kawan kerja dia sedangkan kitaorg dh bertunang dan tinggal lagi 3 minggu nak nikah. Ya 3 minggu lagi gais. What a sad life. Aku dpt berita ni sebabkan aku dgn suami […]

Continue Reading

Staff terkejut bila terjumpa bayi depan pejabat. Semua kena checkup di hospital. Selesai check CCTV semua akhirnya kantoi siapa yang letak budak tu depan pejabat.

Foto sekadar hiasan. Nama aku Aina (bukan nama sebenar), berusia 30 tahun dan membuka sebuah company Accounting Firm bersama 2 orang partners Nora (bukan nama sebenar) 28 tahun dan Aisyah (bukan nama sebenar) 29 tahun di selangor. 2 bulan lepas, Budak practical terjumpa baby lelaki kat pejabat. Pejabat aku ni tingkat 2, bawah pejabat aku […]

Continue Reading