Dah macam macam pakwe makwe ni buat. Baru tk dpt jumpa beberapa hari dah tak boleh nak tahan. Rasa best buat benda tak senonoh tu. Tiba tiba mak ayah dapat tahu akhirnya ini tindakan mereka.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Salam semua,nama aku Nazirah.Aku berasal dari pantai timur lebih dikenali dengan pasar payang.Lepas habis SPM dengan keputusan agak cemerlang ,aku dapat melanjutkan pelajaran di IPTA.Sebelum terlupa family aku ni ada islamic background. Ayah aku boleh dikatakan penceramah bebas dan mak aku ustazah disebuah sekolah. Bermula kisah permulaan dimana,aku terjumpa seorang lelaki selepas […]

Continue Reading

Niat hanya nak cuba cuba hingga terbuat perbuatan terkutuk dengan lelaki bujang. Bila mengandung suami ragu ragu itu anknya atau bukan. Akhirnya ini tindakan suami bila tahu isteri buat benda tu dengan lelaki bujang.

Foto sekadar hiasan carian google. Assalamualaikum wbt semua… Kisah aku ni nak dikatakan berat ke tidak, tak tahu lah. Cuma aku tak tahu pada siapa aku boleh mengadu dan bercerita. Ia tentang aib sendiri tapi hati macam nak pecah untuk bercerita. Kisah berlaku 3 bulan lalu bilamana kisah aku selingkuh (aku isteri) dengan lelaki lain […]

Continue Reading