Ramai yang tertanya tanya tentang poket kecil pada seluar jeans. Rupanya ini kisah di sebalik rekaan tu yang ramai tak tahu.

Seluar jeans sering menjadi pilihan tak kira lelaki mahupun wanita untuk ke mana-mana sebab stailnya tidak pernah lapuk dan ianya juga selesa. Nak mix and match dengan baju pun senang kalau pakai jeans ni kan.  Untuk korang yang sering memakai seluar ini untuk keluar lepak bersama rakan, mesti korang tertanya-tanya kenapa lah ada poket kecil pada […]

Continue Reading