Kesal dengan sikap Shaheizy Sam yang bawa barang elektronik tu di pentas. Tergamam bila tiba tiba Penganjur abpbh 33 tampil bersuara luahkan benda ni.

KUALA LUMPUR: Penganjur Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-33 amat kesal dengan penampilan pelakon, Shaheizy Sam menggantung rkk elektronik atau vp pada leher ketika mengumumkan pemenang bagi tiga kategori acara itu, malam tadi. Penganjur ABPBH 33, iaitu BH dan TV3 menjelaskan, semua artis diberi penerangan mengenai tata susila dan etika berpakaian bukan sahaja ketika menghadiri […]

Continue Reading

Muat naik gambar dengan isteri tapi dikritik teruk oleh warganet. Mengejutkan dalam gambar tu ini yang Syatilla buat. Pakai tudung tapi buat benda tak elok.

Pelakon popular Shaheizy Sam telah mengejutkan para pengikut di laman Instagram miliknya apabila memuatnaik foto bersama isterinya, Syatilla Melvin. Menerusi muatnaik terbaru itu, Syatilla dilihat beraksi dengan kedua-dua tangannya di dada membuatkan warganet tinggalkan pelbagai komen. “Satu hal plak nak kena melayan diaorg ni shooting utk youtube. Content apa korang rasa ni?” Rata-rata para pengikut […]

Continue Reading

Syatilla muat naik foto Shaheizy Sam baru habis kuarantin. Sekali warganet ada perasan sesuatu. Mengejutkan lepas habis kuarantin sampai macam ni sekali jadi dekat Sam.

Pelakon dan usahawan kosmetik Syatilla Melvin berkongsi rasa gembira apabila suaminya aktor Shaheizy Sam selesai menjalani proses kuarantin selama 14 hari di sebuah hotel. Menerusi laman sosial Instagram, Syatilla atau lebih mesra disapa sebagai Tilla memuat naik sekeping foto terkini bersama suaminya untuk tatapan umum.  “Yeay my suami is back. Harini mai tengok progress studio kami. […]

Continue Reading

Nampak tapi tak boleh pergi. Terpaksa berjauhan dengan Shaheizy Sam gara gara Sam sedang jalani proses kuarantin. Sampai macam ni sekali jadi dekat Syatilla bila suami kena kuarantin.

Pelakon Syatilla Melvin terpaksa berjauhan dengan suaminya aktor Shahiezy Sam yang kini sedang menjalani proses kuarantin selama dua minggu di sebuah hotel.  Menerusi laman sosial Instagram, Tilla berkongsi babak video yang menunjukkan aksinya melambai-lambai tangan pada Sam yang menginap di sebuah hotel berdekatan dengan pejabatnya.  “Aku dekat office, Sam kuarantin kat hotel depan office aku […]

Continue Reading

Shaheizy Sam kena kuarantin sebab kes Covid 19 lepas balik dari Sabah. Mengejutkan sampai macam ni sekali keadaan dia sekarang.

Pelakon Shaheizy Sam memulakan proses kuarantin selepas pulang dari Sabah pada Isnin. Jelas Sam, ekoran dikuarantin, dia terpaksa menangguhkan majlis pelancaran produk yang sepatutnya berlangsung pada hari ini. “Seperti yang semua tahu, saya baru pulang dari Kota Kinabalu dan mulai hari ini saya telah mula dikuarantin. Saya memohon maaf kepada semua yang menerima jemputan kerana […]

Continue Reading