Muat naik foto terbaru. Ramai yang teruja bila tengok perubahan ketara ni pada Sherry Alhadad. Memang lain dari yang lain.

Rasanya nama selebriti wanita yang serba boleh ini tidak perlu diperkenalkan lagi apabila Sherry Alhadad bukan sahaja bergelar pelakon malah dia juga sangat aktif sebagai seorang pengacara yang disenangi ramai. Biarpun begitu, sejak beberapa hari ini perkongsian Sherry Alhadad diruangan Instagram peribadinya jadi tumpuan peminat dan pengikut berikutan ramai yang mulai perasan dengan penampilannya. Ini […]

Continue Reading

Lama menyepi dan kembali dengan penampilan terbaharu. Perkembangan terbaru Sherry Alhadad buat ramai warganet tergamam

Sudah lama tidak dengar khabar berita dari Sherry Alhadad. NAmun begitu,atas berkat kesabaran dan usaha bersenam bersama rakan rakannya, Sherry kelihatan sudah berjaya turunkan berat badan seperti yang dia idamkan. Sherry ada membuat perkongsian terbarunya ketika dia menjalani penggambaran untuk sebuah program rakaman. Ternyata foto yang dimuat naik olehnya itu telah mendapat perhatian ramai terutamanya […]

Continue Reading

Jadi sasaran body shaming Usop masa dekat big stage. Akhirnya Sherry Alhadah tampil berusara luahkan sesuatu bila Usop cakap macam tu. Terkedu sampai macam ni sekali luahan hati Sherry.

Naib juara Big Stage 2020 (BS2020) Usop dikritik hebat di media sosial apabila dikatakan terlanjur menegur bentuk badan pengacara Sherry Alhadad di pentas akhir konsert BS2020. Usop atau nama sebenarnya, Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor, 23, walaubagaimanapun memohon maaf jika guravannya itu disalah anggap oleh Sherry dan orang ramai. Tidak melatah dengan situasi berkenaan, tuan […]

Continue Reading

Semalam ketika di big stage Usop terlepas cakap sesuatu pasal isu ini buat ramai yang tak puas hati. Mengejutkan nasib Usop sempat buat ini untuk selamatkan diri.

Bintang Big Stage 2020 (BS2020) Usop memohon maaf secara terbuka apabila terlanjur menegur bentuk badan pengacara Sherry Alhadad di pentas akhir konsert BS2020. Usop atau nama sebenarnya,  Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor, 23, memohon maaf jika gurauannya itu disalah anggap oleh Sherry dan orang ramai. “Sebenarnya saya nak cakap, tadi saya ada terlepas cakap. Saya […]

Continue Reading