Suami terpaksa jadi pak sanggup sbb bini hamiil tapi bukan dari benih dia. Dia serabut kena terima juga bila ibu mertua dia bagi dia sesuatu yg tak dpt dia nak menolak. Akhirnya ini yg berlaku.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Baca perlahan-lahan dan ambillah Pengajaran apa yg pernah berlaku kepada saya ini. Jadikan ini sebagai panduan. Hi assalamualaikum. Bila orang tengok isteri aku ini baik, bertudung labuh seperti ustazah tetapi, belum sampai 7 bulan berkahwin, dah beranak. Senang cakap, aku ini menjadi pak sanggup. Aku tinggalkan dia selama 3 hari untuk beri […]

Continue Reading

Terkejut bini berani pergi sendiri kat tempat uurut dan mintak sendiri gades yg suami selalu mintak bila pergi ke situ. Tergamam bini bila tgk sesuatu dlm bilik tersebut.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Hi semua. Aku gelarkan myself sebagai Hana (bukan nama sebenar). I don’t know how and where to start the story tapi takpe aku akan cuba ceritakan confession ini dengan sebaiknya dan aku berharap confession ini disiarkan untuk pengajaran semua termasuk aku Aku merupakan seorang isteri berkerjaya (senior exec di sebuah syarikat oil […]

Continue Reading

Bini relax je bila suami kena tangkap basah dengan gadis lain dekat hotel. Bini bapak dan juga ustaz yang kantoikan suami check in dengan gadis lain. Tergamam suami akhirnya ini yang terjadi.

Sebenarnya, saya sekadar berkongsi rahsia hati dan pengalaman. Saya seorang suami selingkuh yang kini menerima kifarah Allah setelah saya benar2 bertaubat! Julai ini, genaplah 18 tahun usia perkahwinan saya. Saya bernikah ketika berusia 20 thn manakala isteri 17 thn. Isteri saya pilihan keluarga saya. Dan saya waktu itu, telah mempunyai pilihan hati. Saya tahu kenapa […]

Continue Reading

Bini dgn ank tengah tunggu suami balik kerja kt ruang tahu. Bukaak je pintu tengok suami tgh dukung jaanda yg bini kenal. Tergamam bini tgk jaanda tu. Akhirnya ini yg berlaku.

Assalammualaikum ..Maaf jika posting aku panjang. Nama aku Nani (seharusnya bukan nama sebenar). Sejujurnya, kisah hidup aku ni mungkin kisah biasa yang ada kat page alam perkahwinan yang ada kat mukabumi Malaysia. Cumanya aku harap post aku ni mampu membuang segala-gala kenangan hitam yang susah sangat nak dipadam dalam memori hidup aku selepas ni. Aku […]

Continue Reading

Terkejut bini bila pukul tiga pagi suami tiba tiba tanya period dah habis ke belom. Suami tanya sampil peluk pinggang bini. Tadi check dah kering. Akhirnya ini yg suami lakukan bila bini jawab macam tu.

Al-kisahnya pukul 3 pagi, Aku sedang tidur dan dia kejutkan aku lalu berkata, “Datang bulan dah habis? Saya rasa dah macam lama sangat ni telekung awak tu tak bergerak” Aku terdiam. “Hari ini dah hari keenam,” kata aku dalam hati. “Hari ini, hari last kot. Baru tadi, saya check dah kering (pukul 1 pagi). Esok […]

Continue Reading

Tak boleh macam ni sayang. Masih sakit kan tu. Rehat dulu nanti bila dah ok boleh buat ank. Suami sempat bergurau lepastu bini cubit lengannya. Lepas seminggu bini di hospital dokter benarkan pulang. Bila sampai dirumah ini yg terjadi.

“Nad, saya tahu kau pernah heart broken. Saya tahu kau menulis dan bila saya baca kisah Hapus Airmata, kau betul-betul buat saya tenggelam dalam airmata. Saya teruskan lagi sambung baca cerita yang lain dan saya tahu wanita ini sudah cukup terluka hatinya dan tengok apa yang diberi pada kau.” “Kau selalu share tentang kisah benar […]

Continue Reading

Isteri merengek rengek sakit sambil genggam tangan suami kuat kuat. Abang sakit bangg. Baju semua basah lencun. Akhirnya suami tak boleh nak tahan ini yang suamu lakukan untuk buat isteri tenang.

Kepada Admin sekiranya tulisan saya ini dipilih untuk disiarkan. Pertama sekali benarlah di musim perintah kawalan pergerakan (PKP) ini kita ada banyak masa terluang sehingga menjebakkan saya membaca luahan perasaan para penulis di sini. Saya amat terkesan dengan bingkisan hati oleh para wanita yang dikecewakan. Antaranya adalah dari penama pena ‘Kawan Balqis’. Ini kerana saya […]

Continue Reading

Masa mlm pertama bini tido kat bilik lain suami tido kat bilik pengantin sorang sorang. Sehingga lah satu hari suami tak tahan ini yg suami buat. Akhirnya bini bisik sesuatu kt suami sampai buat suami tergamammm.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum kepada semua pembaca, aku disini hendak berterima kasih kepada admin jika confession aku ini disiarkan. Harap semua sihat dalam waktu pkp ini. Terus terang, aku adalah seorang lelaki yang telah berusia 33 tahun. Bekerja sebagai jurutera disebuah syarikat perkapalan oil and gas yang agak terkemuka dalam negara. Pernah mendirikan rumah tangga, […]

Continue Reading

Waktu semua orang tengah nyenyak tidur isteri diam diam pergi kat suami. Dia gomol gomol suami lepastu cepat cepat jalan naik atas. Tergamam akhirnya ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. 3 tahun lepas. Aku mengenalinya di salah sebuah IPT. Suatu hari dia mula meluahkan rasa cintanya terhadapku, kerana dia sangat sibuk dengan kerjayanya dan dia juga sering meminta aku untuk menjaga batas pergaulan kerana ingin merasakan kemanisan dalam ikatan perkahwinan nanti. Kami bercadang mengikat tali pertunangan. Keluarga dan rakan-rakannya datang ke rumahku, […]

Continue Reading

Bini dalam hospital tengah tak sedarkan diri tapi suami boleh kahwin lain. Lepas lima tahun bini tiba tiba sedarkan diri. Terkejut bini tengok apa yg jadi. Akhirnya ini yang berlaku

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Hi, Aku Hanisah. Adik bongsu dari 6 beradik. Yang sulung abang. Yang lain semua kakak. Aku sekadar nak berkongsi cerita, meluah rasa, sebab semua orang dalam family aku decided not to comment anything. (Btw, kalau korang ade tengok drama Hi-bye Mama, kisah yang terjadi dalam family aku lebih kurang macam tu […]

Continue Reading