Mlm tu sampai mcm tu sekali suami buat kt bini. Lepas je dpt layanan syok dari bini mmg muka suami rasa puas sgt. Tapi terkejut mlm tu lepas je buat benda tu tetiba jadi sesuatu kt bini sampai buat suami terkedu.

Aku adalah seorang isteri, berusia 31 tahun dan berkahwin 14 july tahun lepas atas dasar paksaan keluarga. Sekarang aku mempunyai dua orang putera kembar yang ku lahirkan june yang lalu secara operation. Sebelum aku lanjutkan cerita, aku perkenalkan suamiku dengan nama Man dan. Dia merupakan bekas teman lelaki semenjak dibangku sekolah menengah lagi. Kami bercinta […]

Continue Reading

Terbongkar perbuatan suami yg selalu buat benda tk senonoh dgn rakan sepejabat. Hairan bini tak mengamok pon. Nampak okay je. Tapi mengejutkan apa yg bini buat bile menjelang malam buat suami terkejut.

Salam min.. Sy ada satu benda yg sy nak luahkan.. Dah lama sy nak luah.. Tp sy tak tahu nak luah kpd siapa.. Jd sy guna page krt utk luahkan perasaan sy.. Semua yg berlaku ni ada lah dari silap sy sendiri.. Sy kenal isteri sy semasa kami belajar sama2 dulu.. Perkenalan dekat atas jambatan […]

Continue Reading

Bini selamber je bagi suami dia kahwen laen. Tapi ada syarat. Tetiba tk sampai beberapa bulan suami beria suruh bini balek. Rupa rupanya ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. Nak share cerita, ni fb kawan saya. Laki saya mintak izin nak kawin lain. alasan? Sebab saya dah hodoh! Tak style macam dulu. Anak 4 org. All boys. Dulu saya secretary. So selalu siap cantik. Tapi husb suruh behenti kerja, jaga anak. Husb saya lebih dari mampu nak kawin 2 dari segi […]

Continue Reading

Dah sentuh bini masa mlm pertama lepastu suami dh taknak dah. Waktu honeymoon pon suami buat endah tk endah. Bila bini tnya baru bini tahu apa sebabnya suami dh tknk pegang dia.

Assalam Admin. Saya ada benda nak berkongsi. Tapi macam malu sangat nak cerita kat orang. Harap kalau bagitau kat sini ada lah yang sudi dengar dan beri pendapat tanpa judge saya. Saya baru berkahwin 6 bulan lepas. Isunya di sini, suami tak nak sentuh saya. Selepas malam pertama kami, dia tak sentuh saya dah. Masa […]

Continue Reading

Lepas dah halal isteri dah bagi hint yg dia tk boleh nak bagi layanan yg terbaik untuk suami. Dia siap suh suami cari org lain. Rupanya ini punca dia macam tu.

Assalamualaikum dan terima kasih andai luahan aku ni diterima untuk disiarkan. Semalam, aku buat sesi throwback. Dan aku rasa rindu yang amat, tapi aku tak boleh nak luahkan dekat sesiapa. So aku luahkan dekat sini. Nama aku Ri, aku kenal dengan Aisyah ni start dari sekolah. Tapi dia bawah aku. Sebab umur dia 25 and […]

Continue Reading

Bini terkedu suami dok melayan janda sampai tak tido mlm. Chat sampai tgh mlm. Bila bini tnya suami pulak boleh jawab mcm nih. Sampai lah satu mlm bini tergamam sampai mcm ni sekali yg berlaku.

Sepatutnya seorang wanita akan lebih memahami perasaan kaumnya sendiri, namun lain pula yang terjadi kepada seorang wanita malang ini.Cubalah memahami perasaan sesama kaum sendiri, hukum karma itu pasti akan berpatah balik kepada kita andai kata kita menyakiti insan lain satu hari nanti pasti ianya terjadi semula pada kita dan kalau tak kena pada kita balik […]

Continue Reading

Lepas dah halal waktu mlm pertama bini pergi kt suami bisik kat telinga suami bagitau nk buat sesuatu. Suami terkejut bini mintak benda benda mcm tu masa mlm pertama. Mak bapak dia dgr pun mak bapak dia tergamam.

Assalamualaikum. Sebenarnya luahan aku ni biasa je dalam kalangan masyarakat dalam dunia ni. Tapi aku nak cerita jugak supaya bg orang sedar the reality of life. Aku Ain (bukan nama sebenar) umur baru 27 tahun dan dah 2 tahun kahwin. And aku jugak degree students dekat UM , grad tahun 2012. Dan pernah kerja di […]

Continue Reading

Tgh tgh mlm suami pergi hantar bini kt KTM. Duit bini pulak suami koyakkan semua. Bag bajuuuuuuuu bini suami campak. Terkejut akhirnya ini yg bini buat sampai buat suami tergama.

Hai dan asalamualaikum kisah ini berdasarkan kisah saya sndiri. Saya tak tahu macam mana nak mula tapi ini sebagai pengajaran pada semua isteri2 yang teraniaya. Supaya bangun dan jgn biarkan para suami menindas mental dan fizikal kita. Saya berkahwin dgn bekas suami ketika usia saya 20 tahun. Dia kawan spupu saya. Keluarga saya sgt menyenangi […]

Continue Reading

Suami diam diam buat benda tu. Ajar bini buat benda bukan bukan. Bini pun ikut je apa yang suami suruhhhhhhh buat. Tetiba satu hari suami halau bini keluar dari rumah.

Foto sekadar hiasan. Ni kisah benar aku. Usia aku lewat 20an. Bekerja di bahagian pendidikan. Baru tahun lepas (2019) aku dilepaskan atas alasan “Tiada kesefahaman” sedangkan baru 2 hari sebelum tu dia ‘bersama’ aku. Alasan yang aku tak boleh terima langsung tapi aku setuju. Tak nak fight di mahkamah pun sebab walaupun aku fight, akan […]

Continue Reading

Lepas akad nikah waktu mlm pertama dgn suami gades ni keluar dgn pakwe dia. Dia nekad tknk hamil ank suami. Sanggop tinggalkan suami sebab nk hamilkan ank pakwe. Akhirnya ini yg berlaku.

Di sini ingin berkongsi masalah saya dan dapatkan pandangan dari pihak tuan/puan. Saya seorang isteri, berusia 24 tahun dan baru berkahwin bulan Julai 2014 yang lalu. Sebelum berkahwin saya telah jatuh cinta dengan suami orang yang berusia 39 tahun. Dia juga telah mempunyai 4 orang anak. Isterinya mengandung, kami berkenalan. Semasa isteri nya mengandungkan anak […]

Continue Reading